Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor csak azért is letöltömozsimiki írta:Mindenki csak őszintén![]()
![]()
http://www.hazipatika.com/topics/alcohol/calc
Zozzy ezt neked nem kell kitölteni![]()
Los Banditos írta:Nem bántásból drága "testvír", de ez már lejárt lemez.![]()
egyik jobb mint a másikRajmó írta:Akkor ezekszerint tetszettGame90 írta:Rajmó vicce:![]()
![]()
![]()
Ha kell van még
![]()
esküvő előtt...
fiú: Hurrá! Végre! Már nagyon várom!
lány: Elköltözzek?
fiú: Nem, ne is gondolj rá!
lány: Szeretsz?
fiú: Természetesen!
lány: Megcsaltál valaha is?
fiú: Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe?
lány: Adsz egy csókot?
fiú: IGEN!
lány: Fogsz verni?
fiú: Soha!
lány: Hihetek neked?
esküvő után... olvassátok el lentről felfele a beszélgetést.
Ez nagyon jóRajmó írta:Akkor ezekszerint tetszett![]()
Ha kell van még
![]()
esküvő előtt...
fiú: Hurrá! Végre! Már nagyon várom!
lány: Elköltözzek?
fiú: Nem, ne is gondolj rá!
lány: Szeretsz?
fiú: Természetesen!
lány: Megcsaltál valaha is?
fiú: Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe?
lány: Adsz egy csókot?
fiú: IGEN!
lány: Fogsz verni?
fiú: Soha!
lány: Hihetek neked?
esküvő után... olvassátok el lentről felfele a beszélgetést.
Akkor ezekszerint tetszettGame90 írta:Rajmó vicce:![]()
![]()
Mi viccgyárosok vanank itt te jó IstenRajmó írta:Na énis találtam egy viccet, remélem nemvolt még![]()
![]()
![]()
Egy 70 éves öregasszony elhatározza, hogy férjhez megy. A helyi újságba
felad egy hirdetést:
Férj kerestetik
Korombeli legyen
Ne verjen
Ne szaladgáljon körülöttem
Jó legyen az ágyban
Másnap csengetnek nála. Kimegy ajtót nyitni, és az ajtóban egy öreg ember
van tolószékben, karok és lábak nélkül.
- Ugye nem gondolja, hogy komolyan veszem, hát magának nincs lába....
- Így nem tudok maga körül szaladgálni.
- De magának kezei sincsenek.
- Így nem tudom megverni sem.
-.....és jó az ágyban ?
A férfi hátradől a tolószékében és mosolyogva mondja: - Megnyomtam a
csengőt , nem .?
Jó, de azt nem mondtad, hogy ne legyen előtte semmi a gyomrunkbanGame90 írta:Szted miért írtam oda, hogy bocsánat?Zozzy 5 írta:Fúj GameHmm mondom, leülök már egy kis Game viccet olvasni, egy tányér süti mellett...Nem hánytam, nyugi
![]()
![]()
![]()
Rajmó vicce:![]()
![]()
Szted miért írtam oda, hogy bocsánat?Zozzy 5 írta:Fúj GameHmm mondom, leülök már egy kis Game viccet olvasni, egy tányér süti mellett...Nem hánytam, nyugi
Fúj GameGame90 írta:Bocsánat ezért a viccért![]()
![]()
Egy nő súlyos balesetet szenved, és azonnal kómába esik.
Hiába próbálkoznak az orvosok, nincs mit tenni. Egy nap az egyik nővér éppen egy vizes kendővel mosdatja az érzékeny zónákat, amikor arra lesz figyelmes, hogy a monitoron mintha változás lenne, amint megérinti.
Azonnal be is hívják a férjét és elújságolják neki, mi történt:
-Lehet, hogy furcsán hangzik, de talán egy kis orális szex segíthetne a feleségének felébredni a kómából. A férj kételkedik ugyan, de végül, amikor biztosítják, hogy senki sem láthatja őket, belemegy. Elfüggönyözik a szobát, de néhány perc múlva a monitoron teljesen kiegyenesedik a vonal. Nincs pulzus, a szívverés is leáll. A nővérek rohannak be. A férj éppen akkor húzza fel a nadrágját.....
-Asszem, megfulladhatott...
Game90 írta:Bocsánat ezért a viccért![]()
![]()
Hiába próbálkoznak az orvosok, nincs mit tenni. Egy nap az egyik nővér éppen egy vizes kendővel mosdatja az érzékeny zónákat, amikor arra lesz figyelmes, hogy a monitoron mintha változás lenne, amint megérinti.
-Lehet, hogy furcsán hangzik, de talán egy kis orális szex segíthetne a feleségének felébredni a kómából. A férj kételkedik ugyan, de végül, amikor biztosítják, hogy senki sem láthatja őket, belemegy. Elfüggönyözik a szobát, de néhány perc múlva a monitoron teljesen kiegyenesedik a vonal. Nincs pulzus, a szívverés is leáll. A nővérek rohannak be. A férj éppen akkor húzza fel a nadrágját.....
Game90 írta:Bocsánat ezért a viccért![]()
![]()