Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet én is megnézem ezt a párosítást most...vhogy ki kell szurkolni a Cavs döntős tagságátGame90 írta:Sport1 csak szerdán közvetít majdkovinho írta:Pistons - Cavs meccs mikor lesz emberek? Ja, és közvetíti valamelyik Sporttelevízió?![]()
Ha van sopcasted, akkor kánaán vanCavs - Detroit 2:00kor kezdődik.
http://www.myp2p.eu/NBA.htm
Adják majd a lotteryt is
Sport1 csak szerdán közvetít majdkovinho írta:Pistons - Cavs meccs mikor lesz emberek? Ja, és közvetíti valamelyik Sporttelevízió?
Hát ez a két játékos elég is lenneAtesz írta:Houston nem egy jó csapat, van egy Yao, egy McGrady és egy Battier, és a többi 0.
Hát fogalmam sincs, de: http://www.sport1tv.hukovinho írta:Pistons - Cavs meccs mikor lesz emberek? Ja, és közvetíti valamelyik Sporttelevízió?
Houston nem egy jó csapat, van egy Yao, egy McGrady és egy Battier, és a többi 0. Egyrészt fiatalok, és nem sok lehetőséget kaptak, másrészt az edző se illett oda. Szerencsére végre kirúgták.Game90 írta:Így igazP'robinho írta:de legalább szeretjük a kosárlabdát![]()
Utah pedig nyugati döntőt játszikMiközben kiesett a Dallas, a Phoenix, a Houston és a Denver, miközben sztem ezek jobb csapatok. Aztán majd láthatunk egy dögunalmas Pistons - SAS döntőt
Ginobili ha jól tudom játszott Európában, és itt szokás a műesés is. Lásd g, aki az egyik legnagyobb színész az NBA-ben.Slither írta:Azért nem mindenki Bowen stilúsban játszik ott. Pl. TD-re egyáltalán nem lehet mondani hogy alatottomos lenne, sztem még a parker gyerek sem az, + még a kiegészítő emberek sem nagyon azok. Szóval igazából csak Bowen olyan (max még Manu esései, de az nem alattomosság).
A Utah igencsak jó csapat, simán megérdemelték a főcsoportdöntőt.ozsimiki írta:Nembírom a SAS-t,de nem érzem a Utahra nézve cikinek ha 4-0lesz,mivel az elég ciki a Ligára nézve,hogy egy Utah eljut a főcsoportdöntőbekovinho írta:Ahogy hallom, a SAS nagyon csúnyán veri a Utahot. Ahogy most néz ki az egy 4-0. De az meg ciki egy 4-0 a főcsoportdöntőben....
Fejtsd már ki pontosan mit értesz itt undórító alatt!antiimperialista írta: Hasonlóan érzek, csak én már az Admirális-féle bandát is vesezttül utáltam. De az igaz, hogy ezek még azoknál is sokkal undorítóbbak...
Hasonlóan érzek, csak én már az Admirális-féle bandát is vesezttül utáltam. De az igaz, hogy ezek még azoknál is sokkal undorítóbbak...grecki írta:Nekem az egész banda full antipatikus, kezdve Tony Parkeren át, Bruce Bowenig, az argentínokkal bezárólag. De főleg Tim Duncant tutálom. Elismerem, hogy nagy játékos, de például Garnettet sokkal nagyobbra tartom, mint a "Twin Tower" második tagját. Egyedül az Admirálist bírtam, de őt nagyon. Korábban a Vinny Del Negro, Avery Johnson, Sean Elliot fémjelezte banda is sokkal szimpibb volt, mint ez a mostani. Valószínűleg az is sokat nyom a lattba, hogy ennyire sikeres gárdáról van szó. (A Bullst is utáltam mindig, akárcsak a Detroitot a hokiban.) Igaz a kedvenc hokicsapatom is elég sikeresnek mondható, de őket másért szerettem meg...)
De egy Utah-t kivernénekP'robinho írta:Phoenix,Denver->akadt náluk egy jobbSpurs
Phoenix,Denver->akadt náluk egy jobbMiközben kiesett a Dallas, a Phoenix, a Houston és a Denver, miközben sztem ezek jobb csapatok.
Így igazP'robinho írta:de legalább szeretjük a kosárlabdát
Nembírom a SAS-t,de nem érzem a Utahra nézve cikinek ha 4-0lesz,mivel az elég ciki a Ligára nézve,hogy egy Utah eljut a főcsoportdöntőbekovinho írta:Ahogy hallom, a SAS nagyon csúnyán veri a Utahot. Ahogy most néz ki az egy 4-0. De az meg ciki egy 4-0 a főcsoportdöntőben....
Nem csak a Nuggets miattP'robinho írta:naaaabosszuljuk meg a nuggetset?GO SPURS