Carles Puyol
-
- Director del Fútbol
Huh amikor Puyol a térdéhez kapott,majdnem leestem az ágyról!:D
Az már tényleg végzetes lett volna ha megsérül.
Nem hinném,hogy sérült,ma nem volt edzés,tegnap meg semmi baja nem volt a meccs végén.
Majdcsak nincs már akkora pechünk,hogy otthon töri ki a lábát......
Az már tényleg végzetes lett volna ha megsérül.
Nem hinném,hogy sérült,ma nem volt edzés,tegnap meg semmi baja nem volt a meccs végén.
Majdcsak nincs már akkora pechünk,hogy otthon töri ki a lábát......
én is remélem hogy nem igazCharlie írta:Biztos ez?Nem hinném!
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
A keret megfogyatkozott,bár még így is pályára tudunk küldeni egy nagyon erős 11et,bár a cserék még nem tudják pótolni a sérültjeinket,de felfognak nőni a feladathoz lassacskán,ezért ütni kell a Milant
C.

C.
- tom314
- Jugador d'estrella
Volt már ilyen a "mesében" hogy valakinek a hajában volt az ereje!Charlie írta:Úristen,erre nem emlékeztem,nehogy elrontsa már a "Puli" frizuráját![]()
Nagyon király most a védelmünk,Marquez is nagyon jó,és tőle akartunk megszabadulni...Nahát!A 2 szélsővédőnk is igen jó,majd ha visszatérnek a sérültek,MI LEX ITT!
C.

Ha levágatná, az olyan lenne, mintha Ronnie normális méretű protkót csináltatna!

A védelemben igazad van, Marquez mindig is az egyik kedvencem volt, szerencsére megtartottuk. Belletti is nagyon jól játszott tegnap (is). Szerintem már jobb mint Cafú. Szerdán ezért is fog jól játszani!
Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
- Charlie
- Öreg Harcos
Úristen,erre nem emlékeztem,nehogy elrontsa már a "Puli" frizuráját
Nagyon király most a védelmünk,Marquez is nagyon jó,és tőle akartunk megszabadulni...Nahát!A 2 szélsővédőnk is igen jó,majd ha visszatérnek a sérültek,MI LEX ITT!
C.

C.
- tom314
- Jugador d'estrella
Egyszer belevágatott a hajába! más hibát még nem ejtett!Charlie írta:Régóta foglalkoztat 1 kérdés engem,Puyolt látta már vki hibázni?![]()
C.

Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?

ilyenv kell nekem...
-
- Director del Fútbol
Remélem Puyol itt fejezi be a pályafutását,nemtom mire célzott,amikor azt mondta,hogy lassan le kell ülniük a klubb vezetőivel tárgyalni.
Ő igazi Barca-s,nem tudnám elképzelni más mezben.
Ő igazi Barca-s,nem tudnám elképzelni más mezben.
fejezzükBarca írta:rendbenBodiroga írta:Ja![]()
Fejezzük is be itt az idézgetést

Ja

-
- Jugador del Barça
jaja, ezt már csak fokozni lehet:)))Badi írta:huhh mennyi idézet egyben:)Bodiroga írta:Ez igaz...nehéz elképzelni nélküleBarca írta: az a haj ugy jó ahogy vanhidd el ilyen haj nélkül is furén festene
huhh mennyi idézet egyben:)Bodiroga írta:Ez igaz...nehéz elképzelni nélküleBarca írta:az a haj ugy jó ahogy vanBodiroga írta: Hát furán festene ilyen hajjal az elnöki páholybanhidd el ilyen haj nélkül is furén festene
Ez igaz...nehéz elképzelni nélküleBarca írta:az a haj ugy jó ahogy vanBodiroga írta:Hát furán festene ilyen hajjal az elnöki páholybanBarca írta: ezt felejtcsd el gyorsan:) Puyol nagy háré nélkül nem Puyol:)hidd el ilyen haj nélkül is furén festene

-
- Jugador del Barça
az a haj ugy jó ahogy vanBodiroga írta:Hát furán festene ilyen hajjal az elnöki páholybanBarca írta:ezt felejtcsd el gyorsan:) Puyol nagy háré nélkül nem Puyol:)Bodiroga írta:De lehet, le kéne vágnia szép hosszú haját

Hát furán festene ilyen hajjal az elnöki páholybanBarca írta:ezt felejtcsd el gyorsan:) Puyol nagy háré nélkül nem Puyol:)Bodiroga írta:De lehet, le kéne vágnia szép hosszú haját

Belőle még tényleg lehet klubelnök is
De lehet, le kéne vágnia szép hosszú haját

De lehet, le kéne vágnia szép hosszú haját