Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De sajnos nem csinál semmit,ezért átkozzuk a nevét.ozsimiki írta:Ya,ya,már én is felfigyeltem a hasonlóságra![]()
Amúgy ha Oli annyi mindent tudna a pályán,mint Sylar a Heroesban,akkor Áldanánk a nevét hosszú éveken át![]()
Ez annyira nem meglepetés,de kérlek ne írj be majd a jövőben spoilert,tudom ez most nem annyira az,de ha majd tudsz olyat,akkor sem! Utálom őket,és anélkül,meg előzetesek nélkül sokkal jobb minden!Slither írta:Egyik külföldi Heroes fórúmon vki mondta, hogy vmilyen biztos fórrás az állította, hogy Syler + a Petrelli tesók biztosan visszatérnek majd a 2. szezonban.
Most azt hiszitek majd,hogy vmit írok a sorival,közben pedig nemmmmSlither írta:Meg azt nem értem, hogy miért nem vágta le a Syler fejét Hiro igazi szamuráj modjára. Meg aztán mibl van z a fuckin' órás, hogy semmitől nem döglik meg.![]()
Én is ütősebbre gondoltamSlither írta:Hihetetlenül idegesítő módon lett vége, emiatt most agyalhatunk azon hogy akkor most ki is halt meg.(szerintetek ki lehet az, akiről Molly beszélt, hogy még Sylernél is rosszab?)
De, csak elsz.tam a rangokat, aztán most nem jeleníti meg őket rangként...grecki írta:Off: Sharky, már nem vagy modi?
Hát szerintem legkorábban ősztől! Lostnál is utcsó rész lessz,ami tényleg Duplaepsön leszSlither írta:Miortól fog menni a második szezonLesz most megint egy hosszabb szünet?
Hosszupuskán fent vanSharkinho írta:Az lehet, de nem vagyok olyan perfekt angolból...