Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát az elso linknél, az uccso labda amit elrug igen furcsan mozog... elindul teljesen balra, aztan hirtelen jobbra váltgrecki írta:Még egy kis kamu...
http://youtube.com/watch?v=sZghatdM8mo
http://youtube.com/watch?v=Nrk9I1jhJ9U
http://youtube.com/watch?v=CVG6FFWykH4
Ez vicc!
Hát nem csak szted, hanem a Cavs-nek esélye sincs, de ez egyértelmű volt.Game90 írta:Nem is lehet pontgazdag meccseket várni, ahogy a Detroitot ismeremSlither írta:Cleveland-Detroit: 76-79
Ezt nevezem pontszegény mérkőzésnek.Boxscore-t megnéztem, James 10 pont
, 10 lepattanó, 9 assist. 5-15-ös mezőnymutató, büntető 0
Hamilton viszont jól nyomhatta a másik oldalon.
Sztem a Detroit így is behúzza 4-1-el, max 4-2-vel a párharcot
Nem is lehet pontgazdag meccseket várni, ahogy a Detroitot ismeremSlither írta:Cleveland-Detroit: 76-79
Ezt nevezem pontszegény mérkőzésnek.
Érdekes itt simán bedob 5 hármast egymás után, míg az NBA-ben 30 %-os 3pontosmutatója vankovinho írta:Elég kamu szagú, de cáfoljatok rám....
Annyit tudok csak,hogy James iszonyat gyengén játszott,és így is csak 3ponttal kaptak ki! Úgyhogy reménykedek,hogy vhogy kiejtik a Pistonstkovinho írta:Nem néztem meg a meccset, megint bealudtam. Viszont örülök a Pistons sikerének, de azért az figyelmeztető jel, hogy csak 3 pontal kapott ki a Cavs. Valaki mondana pár szót a meccsről?Slither írta:Cleveland-Detroit: 76-79
Nem néztem meg a meccset, megint bealudtam. Viszont örülök a Pistons sikerének, de azért az figyelmeztető jel, hogy csak 3 pontal kapott ki a Cavs. Valaki mondana pár szót a meccsről?Slither írta:Cleveland-Detroit: 76-79
De Most csak egyben reménykedem:
A Denver, és Allen Iverson jövőre nagyot játszik, és leginkább a playoffban! Kijár a valaha volt van és lesz legjobb kisembernek a gyűrű. Cause he deserves it!
SzivesenG-Jay írta:Megnyugtattál hogy van miben reménykedni![]()
![]()
HmmGame90 írta:G-Jay írta:A Denver, és Allen Iverson jövőre nagyot játszik, és leginkább a playoffban! Kijár a valaha volt van és lesz legjobb kisembernek a gyűrű. Cause he deserves it!![]()
![]()
Bár lehet, hogy Blake és Camby elmegyKenyon Martin pedig nem fogja visszanyerni a régi formáját sztem.
G-Jay írta:A Denver, és Allen Iverson jövőre nagyot játszik, és leginkább a playoffban! Kijár a valaha volt van és lesz legjobb kisembernek a gyűrű. Cause he deserves it!
Jó, de azért egy ekkora culától többet lehetne várni. De nyáron, ha jól tudom "megtanítják lepattanózni"Atesz írta: Azért a 9-10 pattanó ne rossz.![]()
Amúgy még így is minőségi előrelépés volt Francishez képest.
Game90 írta:Hát ez a két játékos elég is lenneAtesz írta:Houston nem egy jó csapat, van egy Yao, egy McGrady és egy Battier, és a többi 0.Csak Yao nem tud pattanózni, McGrady meg kihagy 20 meccset idényenkét. Alston meg
![]()