Jézusom! Meg se ismertem először. Reméljük ez egy új korszak eljövetelét jelenti számára.Los Banditos írta:![]()
Enyhén durva az új frizkója.![]()
![]()
Deco #2
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
-
- Az EuroBarca Utánpótlása

Enyhén durva az új frizkója.

in to exile
-
- aka Game90
A grecki által leírtakkal teljesen egyetértek
Én a 2.-at választanám.

A Madridnál pont abba buktak bele, hogy túl későn engedték el az öreg/fáradt/motiválatlan játékosokat, pl. ZidaneZozzy 5 írta:A madridnál már párszor belebuktak ebbe...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez is lehet egy megközelités, nem is rossz. Ezt követne, akkor maradhatna Deco, meg még 1 évig Gio is. És max 3 játékost venni (Vkp, Bal védő, meg középső védő vagy csatár).
De hogyha az edzőt mensztik,a kkor szinte majdnem mindegy hányan jönnek, hányan mennek, mert az valószínűleg elég komoly újításokkal fog járni.
Na de fejezzük be az off-ot, mert kikapunk Lio-tól.
De hogyha az edzőt mensztik,a kkor szinte majdnem mindegy hányan jönnek, hányan mennek, mert az valószínűleg elég komoly újításokkal fog járni.
Na de fejezzük be az off-ot, mert kikapunk Lio-tól.

-
- Llegenda del Barça
Sztem nem kell hirtelen, egyszerre kicserélni az egész csapatot. Folyamatosan kell beépíteni a jövő embereit...Csak a Barca! írta:Abban tényleg tökéletesen igazad van, hogy nem szabad túl sok játékost elküldeni és helyettük újakat venni, mert mire beépülnek, addigra vége van a következő szezonnak. De ha hosszútávon gondolkodunk, akkor mindenképp érdemes nagyobb bevásárlást csapni.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Abban tényleg tökéletesen igazad van, hogy nem szabad túl sok játékost elküldeni és helyettük újakat venni, mert mire beépülnek, addigra vége van a következő szezonnak. De ha hosszútávon gondolkodunk, akkor mindenképp érdemes nagyobb bevásárlást csapni.
-
- Llegenda del Barça
grecki írta: 1. Marad mindenki a helyén, csak a hiányposztokra igazolunk, és lesz ami lesz alapon nekivágunk a következő szezonoknak, és hol nyerünk, hol nem.
2. Újabb reformokkal megválunk azoktól, akik helyett jobb/motiváltabb/éhesebb/hajtósabb/fiatalabb, stb. labdarúgókat szerződtetünk, akikkel folyamatos sikerszéria elé nézünk. Én tutira a második verziót választanám, mert én nem egy-egy játékosnak, hanem az FC Barcelonának szurkolok! Még akkor is ezt mondanám, ha ez mondjuk a kedvenc Barca-futballistám, Eto'o távozását jelentené...
Egyáltalán nem biztos, hogyha most itt 11 emberből kb 7-8at elküldünk, akkor sikerszéria elé nézünk. A madridnál már párszor belebuktak ebbe...Persze az sem 100%, hogy ha az álltalad említett 1. lehetőséget választjuk, akkor szép lesz minden a jövőben. De én még hiszek a vezéreinkben, köztük Decóban, ezért az első opciót választanám. Az én véleményem továbbra is az, hogy a gerincet tartsuk meg, az edzőt viszont cseréljük le.
Egyébként örülök, hogy Deco ma külön edzett.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van grecki, ha csak a hiányposztokra igazolunk, attól nem lesz motiváltam, elhivatottabb, hajtósabb, sikeréhesebb a csapatunk, mint amilyen idén volt. Lehet áltatni magunkat, hogy jövőre majd minden másképp lesz. De ennek kicsi a valószínűsége. És pontosan ezért mondják a szakik, hogy egy csapat életében 3-4 évente eljön a váltás ideje. És ha az újra motiváltság eléréseéhez az kell, hogy Deco, vagy akár R10 elmenjen, akkor isten áldása rájuk, csak az utánuk maradt űrt megfelelő játékosokkal töltsük be.
-
- Hírhozó-cikkíró
Én sem jelentenék ki így semmit. Soha nem mondd, hogy soha. Pláne, mivel abszolút nem tudhatjuk, hogy mi folyik a színfalak mögött...Atesz írta:Nem lennék én olyan biztos a helyetekben.ozsimiki írta:Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is![]()
![]()
Deco nem megy sehova sem!
A vezetőség meg már számtalanszor bizonyította azt (ezen mondjuk nem csodálkozhatunk), hogy bort isznak és vizet prédikálnak...
Páran azon a véleményen vagyunk, hogy gyökeres változtatásokat kell eszközölni a jövőbeni sikerek tudatában. Például, mit mondanátok, ha a jövőbe látnánk és a következő két lehetőség közül lehetne változtatni.
1. Marad mindenki a helyén, csak a hiányposztokra igazolunk, és lesz ami lesz alapon nekivágunk a következő szezonoknak, és hol nyerünk, hol nem.
2. Újabb reformokkal megválunk azoktól, akik helyett jobb/motiváltabb/éhesebb/hajtósabb/fiatalabb, stb. labdarúgókat szerződtetünk, akikkel folyamatos sikerszéria elé nézünk. Én tutira a második verziót választanám, mert én nem egy-egy játékosnak, hanem az FC Barcelonának szurkolok! Még akkor is ezt mondanám, ha ez mondjuk a kedvenc Barca-futballistám, Eto'o távozását jelentené...
- VictorValdes19
sztem még nyugodtan maradhat az én fejembe megse fordult hogy elkne adni nyáron főleg lampardért cserébe
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
-
- Llegenda del Barça
Lehet, hogy hülye vagyok, de én ezt a vezéráldozatot továbbra sem értem
Vezéráldozat. Mibe kell beáldozni? Nem hiszem, hogy olyan alacsony szintre sűllyedtünk volna, hogy egy év után vezéreket kelljen beálldozni
Persze ez csak az én véleményem...

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én nem értek veled egyet!Csak azzal amit az elején irtál adhatunk neki még1 esélyt!-Deco- írta:Sztem ha Ronninak jár még egy esély, akkor Deconak is... Tett azért ő is annyit a csapatért, amennyit Ronni...Meg sztem van akkora név is, mint Ronni, bár ezzel valószínűleg sokan ne mértenek egyet...

- -Deco-
- Jugador del Barça
Sztem ha Ronninak jár még egy esély, akkor Deconak is... Tett azért ő is annyit a csapatért, amennyit Ronni...Meg sztem van akkora név is, mint Ronni, bár ezzel valószínűleg sokan ne mértenek egyet...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
És akkor mi van azokkal a meccsekkel amikor klasszisként játszott,tavaly,vagy előtte? 20-30-40 meccsenEvilgrim írta:Én úgy gondolom,ha további mérkőzéseken is rossz formát mutattna,akkor mehet amerre lát.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Abban igazad van,hogy ha Mindenképp kell lennie vezéráldozatnak,akkor az legyen Deco,ebben én is egyetértek! De nem szeretnék vezéráldozatot...Cooltiszo írta:És HA lesz vezéráldozat, akkor az legyen Deco. TIszteletben kell tartani mindenki véleményét.

- noname
- Llegenda del Barça
A sztárok közül Roni és Deco nem volt idén jó formában, de Roni a csapat vezére, nem fogják elküldeni. Deco van csak "veszélyben".lionelmessi19 írta:Szerintem Deco helye is van annyira biztos...
Nem lesz semmiféle vezéráldozat. Nemtudom, mért nem olvassátok a vezetőség nyilatkozatait.
Számomra tisztán látszik , h csak védőket akarnak igazolni. Abból viszont többet.
És nem hiszem, h ez nagyon másképp lesz, mint ahogy most mondják.
A Fifa egy szégyen
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nem tudom hogy nem lehet felfogni hogy nyilatkozni vmit és utána úgy is cselekedni 2 különböző dolog, ki az a hülye aki lenyilatkozza a vezetőségből hogy hát igen nyáron majd biztos küldünk el sztárokat is a szezon legfontosabb szakaszában??? Ennyire nem hülyék a vezetők. Ettől függetlenül természetesen lehet hogy nem lesz semmiféle változás, de nem lehet ebben senki se biztos, és meglepő módon sztem mi is olvasunk nyilatkozatokat, van aki spanyolt is. Cruyff véleményét is ismerjük, márpedig Cruyff valamilyen szinten tanácsadója Laportának, szóval nem lehet elhesegetni a véleményét azzal hogy messziről jött ember azt mond amit akar....
És HA lesz vezéráldozat, akkor az legyen Deco. TIszteletben kell tartani mindenki véleményét.
És HA lesz vezéráldozat, akkor az legyen Deco. TIszteletben kell tartani mindenki véleményét.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem Deco helye is van annyira biztos... 
Nem lesz semmiféle vezéráldozat. Nemtudom, mért nem olvassátok a vezetőség nyilatkozatait.
Számomra tisztán látszik , h csak védőket akarnak igazolni. Abból viszont többet.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát igen, a tkp posztra történ igazolás a leg sokadrangubb kérdés. Elötte tényleg a foltokat kéne betömni.
- noname
- Llegenda del Barça
Ha lesz vezéráldozat, az csakis Deco lehet, mert a többiek helye azért elég biztos(Roni rossz formában van, de még biztos kap egy esélyt).
Majd kiderül mi lesz, de sztem Decoval majd azután kéne foglalkoznia a vezetőségnek, ha már van egy jó vkp,cserecsatár és balhátvéd. A többi nem annyira sürgős.
Majd kiderül mi lesz, de sztem Decoval majd azután kéne foglalkoznia a vezetőségnek, ha már van egy jó vkp,cserecsatár és balhátvéd. A többi nem annyira sürgős.
A Fifa egy szégyen
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem lennék én olyan biztos a helyetekben.ozsimiki írta:Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is![]()
![]()

- VictorValdes19
igy van ozsiozsimiki írta:Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is![]()
![]()

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is

- -Deco-
- Jugador del Barça
Egy meccs még tényleg nem jelenti , hogy kilábaltunk volna a jó nagy gödröcskéből, mindenesetre nagy meccs volt a tegnapi, végre tetszett a játék
Az első néhány perctől eltekintve...
Csak azt sajnálom, hogy lehet, hogy ez a kilábalás-kezdet túl későn indult el... Na de majd kiderül..Reménykedni még szabad...
Csak így tovább a játékkal és a teljesítménnyel és a motiváltsággal

Csak azt sajnálom, hogy lehet, hogy ez a kilábalás-kezdet túl későn indult el... Na de majd kiderül..Reménykedni még szabad...
Csak így tovább a játékkal és a teljesítménnyel és a motiváltsággal