Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jézusom! Meg se ismertem először. Reméljük ez egy új korszak eljövetelét jelenti számára.Los Banditos írta:![]()
Enyhén durva az új frizkója.![]()
![]()
A Madridnál pont abba buktak bele, hogy túl későn engedték el az öreg/fáradt/motiválatlan játékosokat, pl. ZidaneZozzy 5 írta:A madridnál már párszor belebuktak ebbe...
Sztem nem kell hirtelen, egyszerre kicserélni az egész csapatot. Folyamatosan kell beépíteni a jövő embereit...Csak a Barca! írta:Abban tényleg tökéletesen igazad van, hogy nem szabad túl sok játékost elküldeni és helyettük újakat venni, mert mire beépülnek, addigra vége van a következő szezonnak. De ha hosszútávon gondolkodunk, akkor mindenképp érdemes nagyobb bevásárlást csapni.
grecki írta: 1. Marad mindenki a helyén, csak a hiányposztokra igazolunk, és lesz ami lesz alapon nekivágunk a következő szezonoknak, és hol nyerünk, hol nem.
2. Újabb reformokkal megválunk azoktól, akik helyett jobb/motiváltabb/éhesebb/hajtósabb/fiatalabb, stb. labdarúgókat szerződtetünk, akikkel folyamatos sikerszéria elé nézünk. Én tutira a második verziót választanám, mert én nem egy-egy játékosnak, hanem az FC Barcelonának szurkolok! Még akkor is ezt mondanám, ha ez mondjuk a kedvenc Barca-futballistám, Eto'o távozását jelentené...
Én sem jelentenék ki így semmit. Soha nem mondd, hogy soha. Pláne, mivel abszolút nem tudhatjuk, hogy mi folyik a színfalak mögött...Atesz írta:Nem lennék én olyan biztos a helyetekben.ozsimiki írta:Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is![]()
![]()
Deco nem megy sehova sem!
Én nem értek veled egyet!Csak azzal amit az elején irtál adhatunk neki még1 esélyt!-Deco- írta:Sztem ha Ronninak jár még egy esély, akkor Deconak is... Tett azért ő is annyit a csapatért, amennyit Ronni...Meg sztem van akkora név is, mint Ronni, bár ezzel valószínűleg sokan ne mértenek egyet...
És akkor mi van azokkal a meccsekkel amikor klasszisként játszott,tavaly,vagy előtte? 20-30-40 meccsenEvilgrim írta:Én úgy gondolom,ha további mérkőzéseken is rossz formát mutattna,akkor mehet amerre lát.
Abban igazad van,hogy ha Mindenképp kell lennie vezéráldozatnak,akkor az legyen Deco,ebben én is egyetértek! De nem szeretnék vezéráldozatot...Cooltiszo írta:És HA lesz vezéráldozat, akkor az legyen Deco. TIszteletben kell tartani mindenki véleményét.
A sztárok közül Roni és Deco nem volt idén jó formában, de Roni a csapat vezére, nem fogják elküldeni. Deco van csak "veszélyben".lionelmessi19 írta:Szerintem Deco helye is van annyira biztos...
Nem lesz semmiféle vezéráldozat. Nemtudom, mért nem olvassátok a vezetőség nyilatkozatait.
Számomra tisztán látszik , h csak védőket akarnak igazolni. Abból viszont többet.
És nem hiszem, h ez nagyon másképp lesz, mint ahogy most mondják.
Nem lennék én olyan biztos a helyetekben.ozsimiki írta:Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is![]()
![]()
igy van ozsiozsimiki írta:Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is![]()
![]()