Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
el fuero
Entrenador del Barça

2007.05.24. 19:31:26

Nem nézte vki a Bl döntőt a Margitszigeti sport centrumban? Elég sokan voltunk, én barca mezben voltam :lol:
Forza Lazio!
noname
Llegenda del Barça

2007.05.24. 19:26:13

A két Milan gólt én is eltalálatam(a tippem 3-2 volt a Poolnak), de nagyon túlbecsültem az angolok támadószekcióját, és az edzőjüket, aki nem küldte be időben Crouchot. :roll:
A Fifa egy szégyen
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.24. 17:35:24

Megmondtam hogy 2-1 lesz itt a pont! :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.24. 16:58:11

Zsolti írta:
ozsimiki írta:Ha ilyen szemüvegen keresztül nézzük,azért kicsit másképp fest :wink: perszeeee 1000000%ig megérdemelték :lol: :lol: esetleg a 2odosztályt érdemelték volna meg ennyire :wink:
hiába vered itt magad Miki,de ezek a dolgok kit fognak érdekelni 1-2 év múlva?
SŐT,van akit eddig sem érdekelték,pl:engem!
Szidhatod őket felőlem engem abszolút ne mérdekel, csak megunhatnád már.. :wink:
Nem verem se magam,se mást :wink: Leírtam,hogy az én szemszögemből,hogy nézett ki a Blmenetelése a szeretet csapatodnak! Baj :?: Vki egyetért velem,vki meg nem,ez így helyes! De a véleményem mindig vállalni fogom,és nem érdekel (ahogy Téged sem sok minden),hogy pl Téged érdekel e vagy sem :wink:
Ha meg figyelmesen elolvasod amit írtam,szerintem nem voltak benne nemtom milyen jelzők,és egész érthetően fogalmaztam. Inkább írnád le a te szemszögedből,hogy milyen meccseket játszotattok,minthogy velem kötekedj :wink: Bár ezekszerint bele se tudsz kötni a "szidalmaimba",hm értem 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.24. 16:49:54

ozsimiki írta:Ha ilyen szemüvegen keresztül nézzük,azért kicsit másképp fest :wink: perszeeee 1000000%ig megérdemelték :lol: :lol: esetleg a 2odosztályt érdemelték volna meg ennyire :wink:
hiába vered itt magad Miki,de ezek a dolgok kit fognak érdekelni 1-2 év múlva?
SŐT,van akit eddig sem érdekelték,pl:engem!
Szidhatod őket felőlem engem abszolút nem érdekel, csak megunhatnád már.. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.05.24. 16:26:17

A csaló Milán kifejezést szerintem ugorhatnánk már. Én egyetlen olasz csapatot sem kedvelek igazán, de az biztos, hogy a Milan bunda ügyei egyáltalán nem a játékosokon múltak...
Végül indulhattak a bl-ben, ez van. Itt volna az ideje ezt is átugrani, mert semmi értelme ezt fejtegetni. Az a helyzet, hogy ez a csaló Milán még ha nem is a legszebb játékkal, de csalás nélkül túljutott mindenkin.
:roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.05.24. 15:20:47

Subinho írta:ez így van! az hogy a BL döntőt nem látványos, hanem biztonsági játékkal nyerték meg, az nem azt jelenti, hogy fos csapat! az egész tavaszt remekül végig játszották, a kieséses szakaszban pl. lemosták az a MU-t, akit mindenki végső esélyesnek tartott!!!
a tegnapi meccs tényleg fos volt! nem azt játszották, mint a kieséses szakaszban, de meg lett az eredmény! nem vesztettünk volna semmit, ha nem látjuk ezt a meccset, de az utóbbi hónapok teljesítménye alapjáp megérdemelte a milan a BL serleget! idén tényleg ők voltak a legjobbak!!!
és nézzük a statisztikát nagyon komolyan:
2003 BL döntő, győzelem
2004 BL elődöntő
2005 BL döntő
2006 BL elődöntő
2007 BL döntő, győzelem, gólkirály, legjobb játékos

ebben az időszakban volt amikor a Barca az UEFA kupában játszott csak...

szóval lehet nem szeretni őket, lehet azt mondani, nem tetszik a stílusuk, de a tiszteletet ugyanúgy megérdemlik, mint tavaly a Barca!!!
Viszont a bajnokságban nem ilyen szép a statisztikájuk..A BLben viszont valoban nagyon ott vannak....de hozzá kell tenni, h akkora mákos csapat, h pl. a Barcának miota megalakult nem volt annyi mákja, mint ezeknek 1 átlagos évben...
Megint milyen volt már az első goljuk :?: :evil:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.24. 15:13:04

Na, ez a BL szezon is lement, nyert a Milan...Nekem nem marad vmi emlékezetes sem az idény, sem a döntő. A Milan jogosságát eleve a szereplésre meg lehet kérdőjelezni, de felesleges.
Jövőre újra a tavalyihoz hasonló szezont várok 8)
Vito
Llegenda del Barça

2007.05.24. 14:56:03

ezen kár károgni gyerekek.

persze a Milan rég kieshetett volna, de nem esett ki.
pont ezért írtam nemrég, hogy mekkora teljesítmény volt, amit a Barca művelt tavaly, miszerint első számú esélyesként megnyerte a BL-t, úgy, hogy közben nem lazsálta el a ligát (a Poollal, a Milannal, vagy a tavalyi Arsenallal ellentétben :!: ).
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.24. 14:51:16

Akkor kicsit más szemmel erről a "csodálatos" :evil: milánról:

-elíndúlhattak a selejtezőben,holott elsődlegesen nem szabadott volna!

-csoportkörben vérfos,ócska,unalmas meccseken ki"harcolták" a továbbjutást...

-a Celticek-aki más szint,mint a Milánhoz hasonló nagycsapatok,egyszóval: trébbbbbb jóval- két 0-0 után ejtették ki,Kakának köszönhetően,ennyi!

-Jött a Bayern,akik idén semmire sem jók,és jóval gyengébb csapat mint az olaszok,erre otthon 2-2,úgy,hogy a bírónál senki nem akarta jobban a hazaiak győzelmét :evil: :? ugye értitek,h mire célzok...
idegenben viszont kijött a két csapat közötti különbség...persze ettől még első meccs el lett csalva!

-Jött a M.U. akiket szép,okos játékkal kiejtettek,persze úgy,hogy nekik csak ez a sorozat volt,míg ellenfelüknek a bajnokságban minden meccsen 100% ra kellett figyelniük,a Chelseavel folytatott "háború2 miatt....de talán erre a párharcra rá lehet fogni,hogy megérdemelten jutott tovább a frisebben,kreatívabban játszó csapat...

-majd a döntőben kaptak egy olyan ellenfelet,akik hozzájuk hasonló erösségű,és ugyancsak hasonlóan rég pihenhetnek a Blre,mivel hazájukban esélyük sem volt már a kezdetektől szinte,hogy bajnokok legyenek..akárcsak a milánnál...szóval adott egy közel azonos képességű csapat,hasonló felkészüléssel,meg minden :arrow: első félidőben milán lofalloszt sem tud csinálni,szokásos alibi focit nyújtják,Kaka sem villog=meghal a csapat...jön a mákos góljuk,majd ismét alibi,alibi,alibi,míg tellik az idő,Pool egyre jobban kénytelen kitámadni,és jön a szép kis kontra,2-0,eldőőőlt! Bl győztes ez a csapat.

Ha ilyen szemüvegen keresztül nézzük,azért kicsit másképp fest :wink: perszeeee 1000000%ig megérdemelték :lol: :lol: esetleg a 2odosztályt érdemelték volna meg ennyire :wink:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.24. 14:49:39

Evilgrim írta:
Raziel írta: Mialn
Őőő,én úgy tudom,hogy a Milan nyerte a döntőt! :D
jaja Milan a csaló csapat,azaz csak nemtudtam hirtelen a nevüket :lol:
PCsabi
aka Game90

2007.05.24. 14:44:38

Taibi írta:Ja, ez Milan tényleg akkora fos, az utóbbi 5 évben csak 4szer volt elődöntős a Bl-ben (abból 3szor döntős is).
Saviola sztem a játékukra gondolt, hogy kaki + sztem utálja is őket :roll:

Ancelotti interjú:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142362
Balhé a meccs előtt:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142366&

Szerk. + liverpooli interjúk:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142353&
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.05.24. 14:35:27

Raziel írta: Mialn
Őőő,én úgy tudom,hogy a Milan nyerte a döntőt! :D
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.24. 14:10:39

Vito írta:hogy engem mennyire nem érdekelt ez a döntő?!

...ki nyert? 8)
a csaló Milan nyert sajnos...a Liverpool sokkan szebben játszott,nem érdemelte meg a Mialn a kupát.Egyáltalán azt sem kellett volna megérdemelniük hogy BL-ben idulhassanak,semmit nem érdemelnének meg.Elmondtam már egy párszor hogy a juve utána kellett volna őket küldeni a francba.Amennyit láttam a meccsből,a pool sokkal jobban akarta a győzelmet.Az első gólra kapcsoltam oda pont,Inzaghi biztos mákos tésztát evett ebédre...európa szégye az a csapat,meg akik még benne voltak a bundába.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.24. 14:03:35

De remélem nem Zsüli góljával 8) :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.24. 13:59:24

Viszont jövőre megint kiütjük őket az elődöntőben, és akkor... 8)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.24. 13:52:01

Subinál a pont!
Tiszteletreméltó ez a statisztika,ezt mindenki elismerheti!
Megérdemelte a Milan a serleget! 8)
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.24. 13:29:53

ez így van! az hogy a BL döntőt nem látványos, hanem biztonsági játékkal nyerték meg, az nem azt jelenti, hogy fos csapat! az egész tavaszt remekül végig játszották, a kieséses szakaszban pl. lemosták az a MU-t, akit mindenki végső esélyesnek tartott!!!
a tegnapi meccs tényleg fos volt! nem azt játszották, mint a kieséses szakaszban, de meg lett az eredmény! nem vesztettünk volna semmit, ha nem látjuk ezt a meccset, de az utóbbi hónapok teljesítménye alapjáp megérdemelte a milan a BL serleget! idén tényleg ők voltak a legjobbak!!!
és nézzük a statisztikát nagyon komolyan:
2003 BL döntő, győzelem
2004 BL elődöntő
2005 BL döntő
2006 BL elődöntő
2007 BL döntő, győzelem, gólkirály, legjobb játékos

ebben az időszakban volt amikor a Barca az UEFA kupában játszott csak...

szóval lehet nem szeretni őket, lehet azt mondani, nem tetszik a stílusuk, de a tiszteletet ugyanúgy megérdemlik, mint tavaly a Barca!!!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.24. 12:10:51

Saviola írta:Ez a Milan mekkora egy fos..
Ja, ez Milan tényleg akkora fos, az utóbbi 5 évben csak 4szer volt elődöntős a Bl-ben (abból 3szor döntős is).
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.24. 09:57:14

nos, a szerény véleményem: tegnap jó kis sörmeccset láthattunk! ennyi szép megmozdulást és kapuralövést egy recre-getafe meccsen is láthatunk szezon közben... nagyon nagy csalódás volt! a 2005-ös milan-liverpool után valami hasonlót vártam, de ez meg sem közelítette azt a meccset!!! ettől már csak a juve-milan döntő sikeredett unalmasabbra!!! egy BL döntő színvonala (elfogultság nélkül) minimum, mint a tavalyi!!! erről a döntőről nem fognak bevágni gólokat reklámokba, mint a tavalyi belletti gólt/örömöt! a milan remekül játszott a BL-ben egész tavasszal! oktattak mindenkit, emiatt megérdemelték a kupát! de megkockáztatom, tegnap játszottak a legrosszabbul a tavasz folyamán! főleg Kaká volt észrevehetetlen, aki a bayern és a MU ellen hatalmasat játszott!!! valahogy egyik csapatban sem láttam azt az elszántságot, mint 2 éve! akkor a milan remek játékkal ment 3-0 -ra el és a pool nagy akarattal egyenlített!!! most ha 2-3 veszélyesebb akciót láthattunk, sokat mondok!!! mindkét csapat előtt ott lebegett a 2005-ös döntő! a pool nem akart beleszaladni megint a késbe, a milan meg nem mert előremenni! a legjobb 16 között idén már láthattunk ilyen meccset! pl. a pool-barca, ahol a barca nem tudott mit kezdeni, a pool meg nem nagyon akart!!!
ezt a szezont jó lenne minél hamarabb elfelejteni és jövőre újúlt erővel nekivágni!!! és jó lenne, ha a következő kiírásban nem a cselszivel találkoznánk 322x, hanem pl. a címvédő milannal!!! nagy meccs lenne!!!
Vito
Llegenda del Barça

2007.05.24. 09:40:24

hogy engem mennyire nem érdekelt ez a döntő?!

...ki nyert? 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.05.24. 09:59:09-kor.
elprat
Capitá del Barça

2007.05.24. 09:34:28

Saviola írta:Ez a Milan mekkora egy fos..

Teljesen érdemtelenül nyerték meg,szerintem..az első félidőben volt kb. 2 kapuralövésük,az egyik egy gyenge Kaká próbálkozás,a másik meg ez a hatalmas makker gól,amibe beleakadt a feje ennek a szerencsétlennek..ha nem ér hozzá szvsz simán fogja a kapus..az első félidőben a Milannak köze nem volt az egészhez,a Liverpool vezette az akciókat..erre bemákolnak egy ilyen gólt.
Bocsi de ha a Milan érdemtelenül nyerte meg,a Pool miért érdemelte volna meg?
Mind2en eljutottak Athénba :most hagyjuk Berlusconit meg a bundát,mi olyan kicsik vagyunk ehhez hogy csak ugatni tudunk,továbbá mióta világ világ a pénz Nagy Úr.........
Szal megérdemelten döntősök lettek,innentől kezdve csak a csapatokon múlt mit kezdenek a lehetőséggel.
Ha Inzaghi nem ér bele valószínű nem gól,de beleért még ha azt sem tudta mi lesz belőle és szerencséjük volt.Nincs "ha",gólra játszák és kész,ez is gól!
A 2. gólt hagyjuk mert abban semmi "hiba" nem volt,lényeg hogy a Pool hiába gyötört be egy szépítő találatot,nem is játszott úgy ahogy tud és Fortuna is a másik oldalon állt.
A 2 évvel ezelőtti döntőn szép játékkal vágott 3mat a Milan,de mégszebb,amolyan igazi Liverpoolos játékkal lealázták őket...egy "megnyert" döntőt buktak akkor el.
Tegnap nem csak meg kellett nyerniük a Bl-t,de vissza is kellett vágniuk a Poolnak a múltkori megaláztatásért amit saját maguknak okoztak,ez lehet még nagyobb motivációt jelentett!Gratula
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.24. 09:03:13

Petixy: én nem vagyok Interes 8) :arrow: de a milánt szidom,ráadásul nem ok nélkül :wink:

Lio: abban a helyzetben még a szertárosnak is joga lett volna 15mpért dühöngeni! Nem h az edzőnek! Teljesen jogos! Gól 2mp alatt is születhet,főleg Angol csapattól :arrow: ki szélre,majd beívelés,Crouch,és góól,na jó ez kb 3mp :wink: (természetesen nincs nagy sansz rá,hogy pont abban az időben gól születik,de a 3perc,az 3perc!)

mademan: nemcsak neked "szúrta" :lol: a szemed ez a fostalicska meccs...a 2003as Juve-Milán még ezt is alúlmúlta :evil:
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.24. 07:56:04

lionelmessi19 írta:Őszintén szólva lehet itt fanyalogni bármelyik oldalról, de azért az Inter nagyon hamar kiszállt, a Roma is csúnyán búcsúzott (bár De Rossi gólját azóta sem bírom elfelejteni :) ) a MU ellen. És ezt a Mu-t odaverte szépen a Milan, és végigment minden csapaton, amelyik elé került.
Így van. Azért, hogyha egy csapat eljut a BL döntőig, azt fikázni nagyon nem kéne. Azért emögött komoly teljesítmény van, idáig csupán szserenscéből nem lehet eljutni. Az meg, hogy tegnap a Milan nyert... Ilyen a foci, nem mindig a jobb csapat nyer. Van, hogy szerencse is kell. Nos ez tegnap megvolt a Milannak.
Gartulálok nekik és örülök, hogy ők nyertek.
mademan
Capitá del Barça

2007.05.24. 07:49:28

nem olvastam vissza a hozzászólásokban, de csak én gondolom úgy hogy ez a kupadöntő ez fos meccs volt???
Miközben néztem megfordult néha a fejemben hogy kinyomom a szemeimet, mert egyszerűen semmi nem történt. Az M1 meg nagyot alakított a "szakkommentátoraival": hevesi T :shock: koltai robi :roll: és bozsik :lol:
1 közös volt bennük :arrow: sohasem a feltett kérdésre válaszoltak.

Mikor a közvetítés elején összevágták a korábbi kupadöntőket akkor éreztem igazán hogy milyen fos a mostani foci. Emlékszik valaki még a juve-milan bl döntőre???? Mert én már nem, (mázlista vagyok) de egy ajax-juve minden kulcsfontosságú pillanatára emlékszem!!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Lezárt