Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem verem se magam,se mástZsolti írta:hiába vered itt magad Miki,de ezek a dolgok kit fognak érdekelni 1-2 év múlva?ozsimiki írta:Ha ilyen szemüvegen keresztül nézzük,azért kicsit másképp festperszeeee 1000000%ig megérdemelték
![]()
esetleg a 2odosztályt érdemelték volna meg ennyire
SŐT,van akit eddig sem érdekelték,pl:engem!
Szidhatod őket felőlem engem abszolút ne mérdekel, csak megunhatnád már..
hiába vered itt magad Miki,de ezek a dolgok kit fognak érdekelni 1-2 év múlva?ozsimiki írta:Ha ilyen szemüvegen keresztül nézzük,azért kicsit másképp festperszeeee 1000000%ig megérdemelték
![]()
esetleg a 2odosztályt érdemelték volna meg ennyire
Viszont a bajnokságban nem ilyen szép a statisztikájuk..A BLben viszont valoban nagyon ott vannak....de hozzá kell tenni, h akkora mákos csapat, h pl. a Barcának miota megalakult nem volt annyi mákja, mint ezeknek 1 átlagos évben...Subinho írta:ez így van! az hogy a BL döntőt nem látványos, hanem biztonsági játékkal nyerték meg, az nem azt jelenti, hogy fos csapat! az egész tavaszt remekül végig játszották, a kieséses szakaszban pl. lemosták az a MU-t, akit mindenki végső esélyesnek tartott!!!
a tegnapi meccs tényleg fos volt! nem azt játszották, mint a kieséses szakaszban, de meg lett az eredmény! nem vesztettünk volna semmit, ha nem látjuk ezt a meccset, de az utóbbi hónapok teljesítménye alapjáp megérdemelte a milan a BL serleget! idén tényleg ők voltak a legjobbak!!!
és nézzük a statisztikát nagyon komolyan:
2003 BL döntő, győzelem
2004 BL elődöntő
2005 BL döntő
2006 BL elődöntő
2007 BL döntő, győzelem, gólkirály, legjobb játékos
ebben az időszakban volt amikor a Barca az UEFA kupában játszott csak...
szóval lehet nem szeretni őket, lehet azt mondani, nem tetszik a stílusuk, de a tiszteletet ugyanúgy megérdemlik, mint tavaly a Barca!!!
Saviola sztem a játékukra gondolt, hogy kaki + sztem utálja is őketTaibi írta:Ja, ez Milan tényleg akkora fos, az utóbbi 5 évben csak 4szer volt elődöntős a Bl-ben (abból 3szor döntős is).
a csaló Milan nyert sajnos...a Liverpool sokkan szebben játszott,nem érdemelte meg a Mialn a kupát.Egyáltalán azt sem kellett volna megérdemelniük hogy BL-ben idulhassanak,semmit nem érdemelnének meg.Elmondtam már egy párszor hogy a juve utána kellett volna őket küldeni a francba.Amennyit láttam a meccsből,a pool sokkal jobban akarta a győzelmet.Az első gólra kapcsoltam oda pont,Inzaghi biztos mákos tésztát evett ebédre...európa szégye az a csapat,meg akik még benne voltak a bundába.Vito írta:hogy engem mennyire nem érdekelt ez a döntő?!
...ki nyert?
Ja, ez Milan tényleg akkora fos, az utóbbi 5 évben csak 4szer volt elődöntős a Bl-ben (abból 3szor döntős is).Saviola írta:Ez a Milan mekkora egy fos..
Bocsi de ha a Milan érdemtelenül nyerte meg,a Pool miért érdemelte volna meg?Saviola írta:Ez a Milan mekkora egy fos..
Teljesen érdemtelenül nyerték meg,szerintem..az első félidőben volt kb. 2 kapuralövésük,az egyik egy gyenge Kaká próbálkozás,a másik meg ez a hatalmas makker gól,amibe beleakadt a feje ennek a szerencsétlennek..ha nem ér hozzá szvsz simán fogja a kapus..az első félidőben a Milannak köze nem volt az egészhez,a Liverpool vezette az akciókat..erre bemákolnak egy ilyen gólt.
Így van. Azért, hogyha egy csapat eljut a BL döntőig, azt fikázni nagyon nem kéne. Azért emögött komoly teljesítmény van, idáig csupán szserenscéből nem lehet eljutni. Az meg, hogy tegnap a Milan nyert... Ilyen a foci, nem mindig a jobb csapat nyer. Van, hogy szerencse is kell. Nos ez tegnap megvolt a Milannak.lionelmessi19 írta:Őszintén szólva lehet itt fanyalogni bármelyik oldalról, de azért az Inter nagyon hamar kiszállt, a Roma is csúnyán búcsúzott (bár De Rossi gólját azóta sem bírom elfelejteni) a MU ellen. És ezt a Mu-t odaverte szépen a Milan, és végigment minden csapaton, amelyik elé került.