Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
FÚÚJJJJJ,az meg milyen póóózGame90 írta: Nagyikat inkáb hanagyolomMeghagyom nektek
![]()
Honna is lyukadtunk ki ide?Game90 írta:Nagyikat inkáb hanagyolomozsimiki írta:És mi lessz a nagyikkal
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy leszbi nagyik![]()
![]()
hányós számjlyyyy
Meghagyom nektek
![]()
Egyre jobb. Lassan már szado-mazo nagymamik lesznek mi?(ki*ottul okádós szmájli)
Nagyikat inkáb hanagyolomozsimiki írta:És mi lessz a nagyikkal
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy leszbi nagyik![]()
![]()
hányós számjlyyyy
Frááááányaaaaaozsimiki írta:Már késő Zozzy...hiába magyarázkodszZozzy 5 írta:De ugye most nem gondoljátok azt, hogy én nem lennék ott?Game90 írta:Ha már itt tartunk, akkor nekem semmi bajom a leszbikkel![]()
, sőt
Csak ne részegen nyalják egymást + engem is bevehetnének a partyba
Csak ebből a csajból nem néztem volna ki
![]()
Vagy a nagyapikkal?ozsimiki írta:Game90 írta:Ha már itt tartunk, akkor nekem semmi bajom a leszbikkel![]()
, sőt
És mi lessz a nagyikkal
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy leszbi nagyik![]()
![]()
hányós számjlyyyy
Már késő Zozzy...hiába magyarázkodszZozzy 5 írta:De ugye most nem gondoljátok azt, hogy én nem lennék ott?Game90 írta:Ha már itt tartunk, akkor nekem semmi bajom a leszbikkel![]()
, sőt
Csak ebből a csajból nem néztem volna ki
De ugye most nem gondoljátok azt, hogy én nem lennék ott?Game90 írta:Ha már itt tartunk, akkor nekem semmi bajom a leszbikkel![]()
, sőt
Game90 írta:Ha már itt tartunk, akkor nekem semmi bajom a leszbikkel![]()
, sőt
Ha akarod azért beszervezlek köv. osztálykirándulásraSlither írta:Csak 1 volt.Zozzy 5 írta:Sok benne a "ha" Slither![]()
Amúgy meg ilyen csajokkal úgyse nagyon fogok mostanában összeakasztodni.
Akkor ezekben nem hasonlítunkSlither írta:Ha tudom, hogy nem lezsbi, és "csak" bi, +nem fog dobni a csaj miatt, akkor tőlem azzal a csajjak kavar akivel akar. (bár nemi betegek esetén)ozsimiki írta: ()-jeles rész egyáltalán nem elhanyagolható![]()
![]()
De ha nem tudnál Róla,azért annak Te sem örülnél
Sok benne a "ha" SlitherSlither írta:Ha tudom, hogy nem lezsbi, és "csak" bi, +nem fog dobni a csaj miatt, akkor tőlem azzal a csajjak kavar akivel akar. (bár nemi betegek esetén)ozsimiki írta: ()-jeles rész egyáltalán nem elhanyagolható![]()
![]()
Ha tudom, hogy nem lezsbi, és "csak" bi, +nem fog dobni a csaj miatt, akkor tőlem azzal a csajjak kavar akivel akar. (bár nemi betegek esetén)ozsimiki írta: ()-jeles rész egyáltalán nem elhanyagolható![]()
![]()
Te kis huncutozsimiki írta:Az más tészta,ha MÁR a barátnőm,vagy ha még csak hajtok RáZozzy 5 írta:Az engem sem rémíszt meg ha lányok smárolnak, ne értsétek félreDe gondolom Miki, Te sem látnád szivesen ahogy a bnőd egy másik csajszival kamatyol
Bár így h mondod...
![]()
![]()
![]()
()-jeles rész egyáltalán nem elhanyagolhatóSlither írta:Engem pl egyáltalán nem zavarna. (csak legyek biztos benne, hogy engem sem hagynak ki a jóból)Zozzy 5 írta:Az engem sem rémíszt meg ha lányok smárolnak, ne értsétek félreDe gondolom Miki, Te sem látnád szivesen ahogy a bnőd egy másik csajszival kamatyol
Engem pl egyáltalán nem zavarna. (csak legyek biztos benne, hogy engem sem hagynak ki a jóból)Zozzy 5 írta:Az engem sem rémíszt meg ha lányok smárolnak, ne értsétek félreDe gondolom Miki, Te sem látnád szivesen ahogy a bnőd egy másik csajszival kamatyol
Az más tészta,ha MÁR a barátnőm,vagy ha még csak hajtok RáZozzy 5 írta:Az engem sem rémíszt meg ha lányok smárolnak, ne értsétek félreDe gondolom Miki, Te sem látnád szivesen ahogy a bnőd egy másik csajszival kamatyol
NEm!!! csak Te..Slither írta:És ebben mi a rossz, vagy én vagyok a retardált?Zozzy 5 írta:zsír részeg volt, és állítólag lányokkal smárolt![]()
![]()
De, én voltambarca99 írta:Szted hogy vesztette el a csaj a szüzességét?Sharkinho írta:Ilyenkor hol van a tanár![]()
![]()
![]()
Amúgy Zozzy én a helyedben rástartoltam volna a csajra. Márha egyeltalán te voltál az, aki fórumon erről beszélt/aktuális/a csaj is olyan volt, mint a csacsi...