Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát voltak,de leginkább a Madrid örömére,és a mi kárunkraLos Banditos írta:Szerintem is jogos volt a piroslap, de egy zsetont megér a dolog. Végülis voltak már furcsa döntései a ligának.![]()
Egy székből könnyű leírni az okosságot, nyilván most Ronnie is így gondolja. De egy igen fontos meccs közben, ahol ráadásul Ő játszani akart megtapossák, ráncigálják, felrugják, nem így működik az ember agya. De szerintem ezt már Te is tapasztalhattad foci közben. Igen, lehet jönni azzal, hogy profi, profin türte is egész évben. Most elszakadt a cérna, mint bárki másnál is elszakadt volna.haze71 írta:Én pedig abszulúte nem értem meg. Pár perc múlva oda lehet pakolni úgy az ellenfélnek, hogy kapsz érte egy sárgát. DE NEM TÖRLESZTENI!!! Attól pedig sosem fog az embere sárgát kapni, hogyha labdatartás közben odarúg. Kevés sárgát kapnak róla az ellenfelek, mert nem lendületből viszi a labdát (pl Messi), hanem beleül a védő ölébe, kézzel eltartja magától, aztán két három tüske után visszapasszolja a társnak. Most jól kiszúrt azzal a védővel, hogy oda rúgott. Igaz?!! Egyébként meg most játszott csapatként a csapat, mert nem volt egy egyéniség a pályán, akitől mindíg a megoldást várják...
Szerintem Ő is elismerte, csak valahol megérti RonnietPerrero írta:1 évnyi feszültséget vezetet leRivaldinho írta:Én azért nem tudom, és nem is akarom őt hibáztatni mert amennyi támadás ér, mind a pályán mind azon kívül, valahol le kellett vezetni a feszültséget... az 1 évnyi feszültséget levezette... ennyi... másrészt meg amennyi rúgást ő kap... minden meccsen annyi rúgást kap a lábára h az egy embernek egész életében elég lenne... ebből tanult, több ilyet nem fog csinálni...![]()
![]()
nem ez volt idén az első sunyi huzása, az első volt amiért pirosat kapott... fogadjunk Te szidtad Zidane-t a vb döntő után... Ő is sokat kapott...
én is imádom R10et, de elkell ismerni ha [auto_cenzúra] csinál