Az a baj, hogy az ideírogató madridisták 99%-a gyerek, aki annyit ért a futballhoz, mint én a kriketthez. Ebből kifolyólag véleményük - vagyis gyalázkodásuk, színvonaltalan hsz-uk, öntelt megnyilvánulásaik - teljes mértékben irreleváns (a gyengébb margitisták kedvéért lényegtelen). Sajnos nincs kiforrott véleményük, a múltat nem ismerik, meccseket alig láttak, kultúráltan pedig nem tudnak viselkedni. És különben is: ők itt vendégek, ha parancsolgatni akarnak, akkor menjenek a margitistára. Ott osszák az észt, ne zavarják a köreinket!
Épp az ilyen az ilyen hozzászólásokból keletkezik nézeteltérés. Felesleges általánosítani- főként úgy hogy nem is tudod, hogy ki ül a gép mögött-, ebből csak sértődés lesz. Mind a két oldalon vannak hogy is mondjam "kevésbé hozzá értő" emberek, akik bátran hangoztatják véleményéküket különböző formákban. No mindegy.
Azt az egyet nem értem, hogy miért külditek vissza a madridistára az embereket ha valami nem teccik, hiszen ennek a topiknak barca vs. real a neve. vagy valamit félreértelmeztem volna?