Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valaki tudna adni egy táblázatot? Mert ami az NSO-n van, az sztem rosszel fuero írta:Most már 5 pont az előnye a szparinak, még ha meg is nyerjük szerdán a meccset akkor sincs esélyünk nagyon a feljutásra!
Ahogy elnézem még jó néhány évig nem is lesz magyar csapat a BL-ben. Ha néha van egy csapatnál néhány jó fiatal, rögtön elmennek külföldre(meg is értem őketDrigo írta:Ha minden így alakul, akkro előbb, mint a Fradibólel fuero írta:Újpestből mikor lesz Bl csapat?
Hajrá Vaduz!!!!!!![]()
Szánalom az összes magyar csapat...
Ha minden így alakul, akkro előbb, mint a Fradibólel fuero írta:Újpestből mikor lesz Bl csapat?
Hajrá Vaduz!!!!!!
majd jövőreel fuero írta:Most már 5 pont az előnye a szparinak, még ha meg is nyerjük szerdán a meccset akkor sincs esélyünk nagyon a feljutásra! Még egy év itt és én teljesen kikészülök
Mikor látok megint FTC-Fújpest meccset?
Hajrá Fradi!!!!!!! Vhogy csak meg lesz a feljutás!!!
Ez a .... NSO meg akkor elírta, náluk 3 pontos Nyíregyháza vezetés vanRaziel írta:Így a Nyíregyháza vezet 2 ponttal a Fradi előtt,a fradinak van egy elmaradt meccse,Békéscsabán
Boixos írta:én meg azt jegyezném meg, h a srác faterját annak idején hógolyóval dobáltam egy fradi-zte meccsen![]()
![]()
(gondolom, az idősebb B.Zs. az, aki régen a zete kapusa volt)