Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nekem mindegy hova megy csak mennyen!fcbarcelonazsombi írta:A Juventus kispadjáról távozót Deschamps. Pedig szó volt rola , hogy el vinné Giulyt . Hát így már nem valoszinű, hogy a Juventussba folytatja
Sissoko
Akkor majd megy a Lyonba.A Juventus kispadjáról távozót Deschamps. Pedig szó volt rola , hogy el vinné Giulyt . Hát így már nem valoszinű, hogy a Juventussba folytatja.
Pont ez az hogy x évig bírta, de már elege van és játszani akar, ezért akar elmenni. Szerintem.grecki írta:Csak azt mondod, hogy nem viselné el a padozást. Ha ott bírta x évig, hogy nem volt mindig kezdő, akkor itt is bírná. Szerintem.
Dehogynem.noname írta:Nem éppen emiatt szeretne elnmenni a Juvéból?
Csak azt mondod, hogy nem viselné el a padozást. Ha ott bírta x évig, hogy nem volt mindig kezdő, akkor itt is bírná. Szerintem.noname írta:Nem éppen emiatt szeretne elnmenni a Juvéból?
Miért szerinted a Juvéban mindig kezdő volt? Egy nagy túrót... Ráadásul még a másodosztályban sem mindig számított rá Deschamps, úgyhogy szerintem ő is benne van a pakliban.Csak a Barca! írta:Ebben te biztos vagy? Mert én nem annyira. Eto'o mellett nem sok lehetőséget kapna, csak ha sérült lenne, ő meg azért nem olyan sérülékeny játékos. Ez lehet kcisit flusztrálná Trezegoalt. Azért ő nem egy olyan kaliber mint guddy, hogy nem para neki, hogy végigpadozik egy szezont.barca99 írta:Trezeguet... nem is venné zokon, ha sokat kéne padoznia.
Sokkal jobban jár, ha valami olyan csapatot talál, ahhol ő az 1. számú csatár.
van Nistelrooy?barca99 írta:Hát sztem így 30 évesen kicsit merész, hogy egy európai topklubban akar első számű, állandó kezdő lenni. Hirtelen nem is jut eszembe senki, aki ilyen lenne. Én mindenesetre örülnék, ha jönne.
Ebben te biztos vagy? Mert én nem annyira. Eto'o mellett nem sok lehetőséget kapna, csak ha sérült lenne, ő meg azért nem olyan sérülékeny játékos. Ez lehet kcisit flusztrálná Trezegoalt. Azért ő nem egy olyan kaliber mint guddy, hogy nem para neki, hogy végigpadozik egy szezont.barca99 írta:Trezeguet... nem is venné zokon, ha sokat kéne padoznia.
SZted van bármi esély egy ilyen csapatra.Marquezzel mint védő számolnak inkább, Chivu nem hiszem h elmegy a Romától, Emanuelson is csak akkor jön, ha Abidal nem jön össze,Robben nem is kell és nem is jönne.van Bommel írta:A csatárok közé bedobnám Pizzarro nevét. Lejárt a szerződése, és amit Guddy mutatott,azt ő is hozná. Lampard nem kell, Deco sem biztos, h kéne. Át kellene alakítani a csapatot mert csak a 4-3-3at tudjuk játszani,mást nem. 2,5 év alatt pedig kifigyelték. A jövő évi csapatom:
VV
Zambi Puyol Chivu Emmannuellsson
Marquez Sissoko
Messi Ronaldinho Robben
Eto'o
Pizzarro
dos Santos Saviola
Xavi Iniesta
Motta
Gio Thuram Edmilka Oleguer
Ugyanarra a David Trezeguetre gondolunkbarca99 írta: Csak az a nagy probléma, h Guddy nem igazán mutatott semmit. Nekem nem kéne, inkább maradjon itt az izlandi. Bár lehet, hogy valamelyik angol csapat ad érte elég eurot, és akkor mehet isten hírével. Trezeguet-nek jobban örülnék, mert nem egy rossz játékos, klasszikus középcsatár, és nem is venné zokon, ha sokat kéne padoznia.
Csak az a nagy probléma, h Guddy nem igazán mutatott semmit. Nekem nem kéne, inkább maradjon itt az izlandi. Bár lehet, hogy valamelyik angol csapat ad érte elég eurot, és akkor mehet isten hírével. Trezeguet-nek jobban örülnék, mert nem egy rossz játékos, klasszikus középcsatár, és nem is venné zokon, ha sokat kéne padoznia.van Bommel írta:A csatárok közé bedobnám Pizzarro nevét. Lejárt a szerződése, és amit Guddy mutatott,azt ő is hozná.
Robben tegnap hosszabbította meg a szerződését 5 évre.van Bommel írta:A csatárok közé bedobnám Pizzarro nevét. Lejárt a szerződése, és amit Guddy mutatott,azt ő is hozná. Lampard nem kell, Deco sem biztos, h kéne. Át kellene alakítani a csapatot mert csak a 4-3-3at tudjuk játszani,mást nem. 2,5 év alatt pedig kifigyelték. A jövő évi csapatom:
VV
Zambi Puyol Chivu Emmannuellsson
Marquez Sissoko
Messi Ronaldinho Robben
Eto'o
Pizzarro
dos Santos Saviola
Xavi Iniesta
Motta
Gio Thuram Edmilka Oleguer
Remélem sikerül megszerezni, tökéletes megoldás lenne, még akkor is, ha anynira nem komálomnoname írta:Sissoco azt mondta h elmegy ha nem játszhat rendszeresen a Poolnál
Egyre közelebb van hozzánk, ráadásul már csak két év van a szerződéséből így nem is kerülne egy hatalmas összegbe.
Ezt én sem értem. Elvileg 6 vagy 9 (nem emlékszem pontosan) millio fontért kivásárolhatja magát Lámpás, ha el akar jöbbi, akkor meg minek adnánk érte 22t. Nem értem...Los Banditos írta:A sport.es szerint cirka 22 millió €-t ajánlunk a Chelseanak Lampardért.![]()
Az én véleményem is ismert, nem hoznám ide...Főleg nem 22 millióértel fuero írta:Elmondom 100. alkalommal a véleményem a Lampard témábanörülnék neki. Tudom h most azzal jöttök h nem illik bele a spanyol fociba meg minek nekünk, de szvsz Deco ideje lejárt és itt az idő a váltásra.