Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miaz már megint,hogy HA ET'O MARAD...Léfe írta:Ha Etoo marad jó a holland, ha elmegy ütősebb csatár kellene.
Én is egy Alves - Zambrotta szélt szeretnék. Viszont a vezetőség nem. Ők döntenek.sub_bass írta:Érdekes, hogy mindenki balbekket akar(vagyis sokan). Én vélemyénem azonban más. Zambrotta menjen balra, és hozzunk egy jobb-bekket, vagy tartsuk meg Bellettit, nálam ez sokkal ütőképesebb lenne, nem kéne 20milliókat beletenni 28 éves játékosokba... De nekem 8, ez csak egy vélemény!
Belletti nem elég jó, más elérhető jó jobbbek nincs túl sok a piacon.sub_bass írta:Érdekes, hogy mindenki balbekket akar(vagyis sokan). Én vélemyénem azonban más. Zambrotta menjen balra, és hozzunk egy jobb-bekket, vagy tartsuk meg Bellettit, nálam ez sokkal ütőképesebb lenne, nem kéne 20milliókat beletenni 28 éves játékosokba... De nekem 8, ez csak egy vélemény!
Míg Makaay nem neve nem került a közbe,addig nem is gondoltam Rá,nem tudtam,h a Bayern elengedné...de így,én örülnék neki,ahogymár írtam lejjebb is! Tapasztaltbarca99 írta:Én is örülnék neki. Ha nem Treze, akkor ő. Én mindenképpen egy öreg rókát szeretnék, aki nem sír a padon, de ha kell, tud bizonyítani. Sztem Makaay (is) ilyen.
Ez magáért beszél...Charlie írta: Makaay Statisztika
Így...Game90 írta:Sztem Thuram jövőre még jó lesz. Bár a francia és Puyol cseréi nem életbiztosítások. Oda tényleg jöhetne valaki (sztem te is így gondoltad Z5).A cikkben szereplő 3 névhez még jöhet egy klasszis belső védő, és ezzel én meg is lennék elégedve...
Vacsi14 írta:én még egy Materazzit igazolnék melléjük.
Sztem Thuram jövőre még jó lesz. Bár a francia és Puyol cseréi nem életbiztosítások. Oda tényleg jöhetne valaki (sztem te is így gondoltad Z5).A cikkben szereplő 3 névhez még jöhet egy klasszis belső védő, és ezzel én meg is lennék elégedve...
Érdekesen látod a dolgokat...Vacsi14 írta:Az ilyen Makaayt meg Forlan-t felejtsük már el, véletlenül megsérül Eto'o aztán mehetünk a levesbe ilyen csatárokkal. Touré és Abidal szerintem is remek választás lenne, de én még egy Materazzit igazolnék melléjük.
Az a sima 25 millió is lehet, hogy sok lenne érte. Nemhogy még Samutdickricsi írta:Skysports szerint a Barca Eto'o-t+25 millió Eurót adna Henry-ért!!!!!