Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Aha, de a másik rosszabbul jártantiimperialista írta:Tüntettél?Drigo írta:Nekem a kulcscsontom tört el márc 15-én
Tüntettél?Drigo írta:Nekem a kulcscsontom tört el márc 15-én
Úgy hallottam, h az orvos azt mondta, h szilánkosra tört vagy 3 helyen repedt meg a csont...Charlie írta:Nem tom mi történhetett a barátoddal, de bármilyen csonttörés idővel magától rendbejön. Persze nem mindegy, hogy hogyan. Okosan kell vele bánni, pihentetni kell, odafigyelni.
C.
Ja főleg csajozásragrecki írta:Egyél sok foghagymát, az mindenre jó!![]()
Azt hitted, hogy te vagy Messi?lionelmessi19 írta:Fociztam...![]()
Amugy sztem rendbejön kb. két hét alatt. Szal nem lesz nagyon gáz, de most kumma [auto_cenzúra].
Sajnállaklionelmessi19 írta:Eltörtem a lábujjam...![]()
![]()
Jó,de nekünk nincs bajunk egymással,ez nem olyan csesztetés,h vérkomoly...amúgy idő után tényleg unalmas,én se határozom el minden nap elején,h na most akkor fél óráig kötekszemSlither írta:Nem azért de a csesztetés magánban is lehet, nem kell feltétlenül állandóan a barca fórúmon elintézni. Egyszer-kétszer még vicces meg minden, de utána...
Slither, ha nem tudunk a Barcáról beszélni, akkor valahogy elkell foglalni magunkatozsimiki írta:Amúgy Slither: lehet,h unalmas meg minden,(nekem sem vmi izgalmas leírnom sokadszorra,h én nem szeretem......)