Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért Torres sohasem lesz akkora játékos,mint Henry,vagy Eto'o,még egy ge*ijó csapatban sem...Rivaldo11 írta:Ha mégis elhagyná Samu a csapatot-amit nem hiszek- és kellene valaki, akkor inkább Fernando Torresre kellene rámozdulnunk. Ha jól emlékszem, volt olyan nyilatkozata, hogy ha elhagyná az Atleticot, spanyolországon belül csak a Barcában tudná elképzelni magát.
Talán készítettek vele interjut nem?nagyokos!!Zozzy 5 írta:Ha nem kapott ajánlatot, akkor honnan tudod, hogy ide akart jönni? Beszéltél vele MSN-en?lenart cryuf írta:Robben a Barcába akart jonni,csak nem kapott ajánlatot,,,![]()
off: amúgy miért vesszőket írsz egymás után?
Krkics még az égatta semmit nem bizonyított. Neki még bőven van mit tanulnia... Segio Garcia is így indult, aztán mégsem lett belőle akkora játékos, mint arra számítani lehetett...Zsolti írta:Krkicsben meg vagy 15..szóval Henry kezdő lenne 2-3 évig,utána meg átvenné tőle a kezdő jogosultságot Krkics,és azután pedig még lenne egy minőségi cserénk X ideig Henry személyében..ETo'o meg soha az életben nem ülne le a padra sztem,még 40 évesen se.
Meg Etoot simán le lehetne passzolni a Poolnak is,vagy a Cselzinek,aztán tele lennénk lóvéval,Henryért meg nem kellene ennyit adni...de fölösleges is erről beszélni,mert majd látjuk,hogy mi lesz nyáron,de én nem esnék kétségbe,ha Etoo menne!
..persze,ha igaz ez a sok hír,amit hallunk nap,mint nap...
Eto'o-ban meg 6-7 év van benne. Úgy volt, hogy odaadjuk Samut + még mi fizetünkZsolti írta:30 éves,még 3 év simán benne van a legnagyobbak között...Etoo-ért meg nyilván több lóvét kapnánk,mint amennyiért megvennénk Henry-t!
Én nem vagyok ebben olyan biztos.Game90 írta:Minek?barca19 írta:Shevcsenko, Fabregas, Robinho![]()
Őt most nem engedné el az Arsenal, de sztem előbb-utóbb visszajön majd.
Felesleges lenne.
Minek?barca19 írta:Shevcsenko, Fabregas, Robinho
Ezek a csapatok nyílván azért küldik a meglepetés csomagokat Eto'o-ért,mert tudják, hogy MOST VAN KERESNIVALÓJUK.És azért, hogy most itt tartunk,bőven tett a kameruni.ozsimiki írta:Eto'o távozása árán,nekem senki sem kellene!
De szerintem nem kell aggódnunk,a nagycsapatok csak azért állnak elő konkrét ajánlatokkal,mert Ők is úgy érzik,hogy talán lehet esélyük,de ez nem jelenti azt,hogy van is esélyük! Miért ne próbálnának meg mindent? Szerintem a Tridente úgymarad ahogy az illik! Óriásit csalódók a vezetőségben,ha inkább beáldozzák Eto'ot,hogy idehozzák az egoNO1et...aki jelenleg már semmivel sem jobb a Kameruninál!
nekem az elmelet tetszett...vegulis minnel tobb golt rug egy csapat annal jobb a mecs..de sajnos ez nem megvalosithato..de az a seggtitan nem tudta, hala istennekbarca99 írta:Leesett...lionelmessi19 írta:Fiúk, azért van ott a, mert én sem gondoltam komolyan.
![]()
Én meg azért írtam oda a megjegyzésemet, mert a Madridnál, a galaktikus korszak körül volt az elnök "jelmondata", miszerint védőt (vagy vkp-t) venni a gyengeség jele, és hogy majd úgyis többet rúgnak, mint kapnak.Lett is eredménye...
Leesett...lionelmessi19 írta:Fiúk, azért van ott a, mert én sem gondoltam komolyan.
Hát nemtom, én Zambit biztos nem jegelném a padon, ebben az esetben viszont nem nagyon játszana, sőt szvsz ebben az esetben el is igazolna, amit nagyon nem szeretnék... Ilyen áron nem kell Henry, Eto'onak muszáj maradnia.lionelmessi19 írta:Na, ha már itt a téma, én is leírom a véleményem. Nekem is egy nagy álmom őt Barca mezben látni játszani, de semmiképp nem akarom, hogy a Tridentét megbontsuk. Épp ezért nem tudom, h pontosan mit is szeretnék.........
Talán ezt?
Valdes
Alex----Thuram----Puyol
Iniesta----Deco----Xavi
Messi--------------Ronaldinho
---------Samu---Henry-------
Ha át is állnánk három védős felállásba (ami kevésbé valószínű és nem is szeretném annyira), akkor minimum egy, de lehet inkább két vkp-t kellene szerződtetni, különben felborulna a csapaton belüli egyensúly.lionelmessi19 írta:Na, ha már itt a téma, én is leírom a véleményem. Nekem is egy nagy álmom őt Barca mezben látni játszani, de semmiképp nem akarom, hogy a Tridentét megbontsuk. Épp ezért nem tudom, h pontosan mit is szeretnék.........
Talán ezt?
Valdes
Alex----Thuram----Puyol
Iniesta----Deco----Xavi
Messi--------------Ronaldinho
---------Samu---Henry-------
Nagyon nagyon remélem hogy nem.Vito írta:ez a nagyon erős kapkodás az anri után nekem gyanús.
nekem van egy olyan tippem, hogy Samu megy. miért kapkodnának ennyire utána? Eto'o idén is bebizonyította, hogy nem tűr ellentmondást, ha játékról van szó, nagy törvényű és hiába nyilatkozik mást, szvsz nem ülne le szívesen a padra egyszer sem.
aztán lehet, hogy nem lesz igazam.
Ha ez tényleg Eto'o távozását jelenti, akkor ne vegyük meg! Eto'onál jobbat úgyse találunk, csak akkor "kell", ha a kameruni továbbra is Barca mezben termeli a gólokat!Vito írta:ez a nagyon erős kapkodás az anri után nekem gyanús.
nekem van egy olyan tippem, hogy Samu megy. miért kapkodnának ennyire utána? Eto'o idén is bebizonyította, hogy nem tűr ellentmondást, ha játékról van szó, nagy törvényű és hiába nyilatkozik mást, szvsz nem ülne le szívesen a padra egyszer sem.
aztán lehet, hogy nem lesz igazam.