Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sok mindenben egyetértek veledThe10 írta:Agger a Poolból, vagy a sokoldalú O'Shea a MU-ból?
Cserének Krkics, Dos Santos...
A Sociedad ellen is így játszottunk, meg asszem az utána lévő meccsen is, de ebben nem vagyok biztos.The10 írta:. Játékrendszerben és játékoskeretben egyaránt.
Játékrendszerben a statikus 4-3-3 helyett R10 visszavonásával kipróbálhatnánk a 4-3-1-2-t.
Szerinted itt a többiek is reálisan írják a posztokat?Atesz írta:Totti jóval előrébb játszik...Idén pl. csatárt.
Akkor én így állnék fel:lionelmessi19 írta:Na nesze nektek :![]()
![]()
![]()
Palop
Xavi---Fabregas---Iniesta
Diego---Kaka-----Deco---
--Messi----------Ronaldinho
------Samu------Henry----
Los Banditos írta:Pedig Ő vezeti a góllövőlistát a spanyol bajnokságban. Egyébként 2 O a Nistelrooy, csakhogy én is beléd köthessek.lionelmessi19 írta: Nistelroy hogy jön oda?
Nyomába nem ér még befejezésben sem Henrynek, Samunak... hogy más dolgokról ne is beszéljünk...![]()
![]()
Lampard helyére így útólag Tottit tenném be.![]()
Pedig Ő vezeti a góllövőlistát a spanyol bajnokságban. Egyébként 2 O a Nistelrooy, csakhogy én is beléd köthessek.lionelmessi19 írta: Nistelroy hogy jön oda?
Nyomába nem ér még befejezésben sem Henrynek, Samunak... hogy más dolgokról ne is beszéljünk...
Chilavert (asszem visszavonult, de nem bajLos Banditos írta:
Ricardo
Lampard
RvN
[/quote]Los Banditos írta:Ha a világ legjobbab támadó csapatát kellene összeállitani akkor parancsoljatok!:
-------------Casillas--------------
-----Alves----Lució-------Gamst
CR--------Ini--Lampard-----RQ
----Messi------------------R10--
----------------RvN--------------
![]()
![]()
Essien helyett De Rossi,Alex helyett Terry és kapus pedig inkább Cuopet vagy Cehbarca99 írta:Nálam a 3-4-3 (persze nem a Barcát alapul véve, hanem milyen posztra milyen játékosok lehetnek jók):
-----Puyol------Alex-------Chivu
CR--------Essien----Cesc---RQ
----------------Eto'o-------------
Bár tényleg jó szélsőket írsz, szerintem együtt Messi, C.roni, Ronaldinho, és Quaresma már nem lenne jó. Azért alapvetően mindannyian ugyanazt a szélső részt játszák be, a párok nagyon ütnék egymást sztem.barca99 írta:Nálam a 3-4-3 (persze nem a Barcát alapul véve, hanem milyen posztra milyen játékosok lehetnek jók):
-----Puyol------Alex-------Chivu
CR--------Essien----Cesc---RQ
----------------Eto'o-------------
Igen, 100 nincs, kb 60...lionelmessi19 írta:Albéla egy 10es, Chivu minimum egy 20as, Alves szintén, bár ő sztem közelebb volna a 30hoz, ismerve a Sevillát.grecki írta:Akkor szerintem add össze még egyszer...
Ha nincs is száz, elég szép összeg...
Albéla egy 10es, Chivu minimum egy 20as, Alves szintén, bár ő sztem közelebb volna a 30hoz, ismerve a Sevillát.grecki írta:Akkor szerintem add össze még egyszer...
Alves, Chivu, Albélagrecki írta:Mihez?lionelmessi19 írta:Ehhez csupán 100 milló eurónyi összegre lenne szükségünk...
Ez igaz, de talán ha nem Ole lett volna, hanem Rafa, akkor Thuramnak kevesebbet kell kimennie jobbra...grecki írta: Csakhogy Puyolnak folyamatosan középre kellene húzódnia... Mint ahogyan idén is mások helyett dolgozik...
Csakhogy Puyolnak folyamatosan középre kellene húzódnia... Mint ahogyan idén is mások helyett dolgozik...lionelmessi19 írta:Ha Motta nem is darálná le, azért Puyolon nem olyan egyszerű dolog átrohangálni. Ha meg 35 méterre a kaputól még van szabad tere, hát legyen. Sztem az még nem okoz problémát.grecki írta:
Ezzel a felállással halálra lennénk ítélve véleményem szerint. Az ellenfél jobbszélsője folyamatosan végigrohanna az egész balszárnyunkon...
Ha Motta nem is darálná le, azért Puyolon nem olyan egyszerű dolog átrohangálni. Ha meg 35 méterre a kaputól még van szabad tere, hát legyen. Sztem az még nem okoz problémát.grecki írta:
Ezzel a felállással halálra lennénk ítélve véleményem szerint. Az ellenfél jobbszélsője folyamatosan végigrohanna az egész balszárnyunkon...