Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Atesz írta:Ja, meg mi nem engedünk el Makelele szintű vkp-kat...
Mi nem aranylabdásokat veszünk...lionelmessi19 írta:Hát nem is tudom...
egy kicsit belegondolva, azért Realosodunk....
sok a sztár, nem ment nekik, most veszünk még többet. Nemt tom mi lesz az eredménye.
Game90 írta:Ha tényleg jönne Henry (amire sztem kb 45 % esély van), akkor rotálás lenne. Hosszú a szezon + Samu nem lesz januárban.lionelmessi19 írta:Viszont te el tudnál vmit képzelni úgy, h Tridente + Henry pályán van?![]()
Dehogynemlionelmessi19 írta:Hát nem tudom. Nem olyan biztos... attól függ, hogy Rijkaard hogy gondolkozik majd.
Hát nem tudom. Nem olyan biztos... attól függ, hogy Rijkaard hogy gondolkozik majd. (mert ugye 99%, h ő lesz jövőre is)Game90 írta:Ha már rotálás, akkor a Tridente mindhárom tagja rotálva lesz. Nincs olyan, hogy csak R10 vagy csak Samu. Bár tudom, hogy Messi a legnagyobb kedvenced, de ő is ugyanúgy lefog ülni a padralionelmessi19 írta:Igen, én is ezt valószínűsítem... érdekes lesz.
Messié meg amugy is minden esetben...
Ha már rotálás, akkor a Tridente mindhárom tagja rotálva lesz. Nincs olyan, hogy csak R10 vagy csak Samu. Bár tudom, hogy Messi a legnagyobb kedvenced, de ő is ugyanúgy lefog ülni a padralionelmessi19 írta:Igen, én is ezt valószínűsítem... érdekes lesz.
Messié meg amugy is minden esetben...
Igen, én is ezt valószínűsítem... érdekes lesz.Game90 írta:Ha tényleg jönne Henry (amire sztem kb 45 % esély van), akkor rotálás lenne. Hosszú a szezon + Samu nem lesz januárban.lionelmessi19 írta:Viszont te el tudnál vmit képzelni úgy, h Tridente + Henry pályán van?![]()
Ha tényleg jönne Henry (amire sztem kb 45 % esély van), akkor rotálás lenne. Hosszú a szezon + Samu nem lesz januárban.lionelmessi19 írta:Viszont te el tudnál vmit képzelni úgy, h Tridente + Henry pályán van?![]()
Sztem seGame90 írta:Hát Lio, ezek sztem nem fognak megvalósulni![]()
Max. akkor, ha igazolnak egy óriási klasszist a helyére.lionelmessi19 írta:"Az Arsenal tud élni Henry nélkül is"
Még a végén tényleg leigazoljuk.
És nem is akarják a fél csapatot lecserélni...The10 írta: Egy szó mint száz: egy igazi szurkoló számára a bajnokság végén nem érnek véget az izgalmak!