Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Eto'o valóban sokat szokott segíteni a védekezésben, és Henry sem az az előlállós típus. De én most a középpályás labdaszerzésre gondoltam, amit nem elsősorban nekik kéne megoldani, hisz nekik vissza is kell érni a támadások befejezéséhez. Az persze jó dolog, ha néha visszajönnek egészen a saját térfelükig és labdát csennek, de nem ez az elsődleges feladatuk. Én pedig pont arra gondoltam, hogy ha átállunk a grecki féle taktikára, akkor kénytelenek leszünk Dinhora védekezésben is számítani, és a híres megindulásait is kénytelen leszünk hanyagolni. Magyarul, csak azt szeretném kifejezni, hogy Henry érkezésével talán Ronnie is háttérbe kerülne valamelyest.lionelmessi19 írta:Henry és Samu is nagyon sokat szoktak segíteni ezekben a dolgokban, a jelenlegi csapatukban is. Sztem ők lennének ezek az emberek a csatársorból. Messi menne, de fizikumát illetően (mondjuk néha meglepődök, h mien harcos, úgy földre küld két fejjel magasabb embereket...Zozzy 5 írta:A grecki álltal említett felállás igencsak tetszetős, én meg amúgy is preferálnám a 4-2-3-1et. Henry maximum ebben a felállásban férne el, de nyilvánvaló, hogy nem úsznánk meg kisebb-nagyobb áldozatok nélkül ezt sem. Először is, Deconak távoznia kéne, ami szerintem továbbra sem helyes. Másodszor, a középpályánk védekező szekciója gyengus lenne, így véleményen szerint valakinek még vissza kéne lépni Xavi és az új védekezőnk mellé. Ez Ronnie lenne, hisz Henry és Messi erre aligha erre hivatott. Így viszont kérdéses, hogy mennyit tudna kihozni magából a brazil...A nagy megindulások szinte biztosan elfelejthetnénk, és be kéne érnünk a passzaival. Kérdés, megéri-e...) nem elég jó, Dinho meg egyébként sem nagyon menne...
Igen azon én is gondolkodtam, hogy mikor lehettek, de bele se gondoltam, hogy max. (talán) együtt edzhettek.grecki írta:Hehe, Anelka és Eto'o sosem voltak csapattársak...Atesz írta:Barcelona, június 4., 14.40 Sztárcsapatok érdeklődnek a francia csatár iránt
Elképzelhető, hogy Nicolas Anelka hamarosan ismét együtt játszhat korábbi csapattársaival (Eto'o és Ronaldinho), a France Football szerint ugyanis a Barcelona vezhetői mindenképpen szeretnék megszerezni őt.
A francia csatár remek szezont tudhat maga mögött a Bolton színeiben, 11 góljával az Allardyce-csapat egyik kulcsembere volt. Az átigazolás ára 15 millió euró lenne, és Anelka évi 4 milliót kapna fizetésként.
Anelkát egyébként szívesen vinné a Lyon, a PSG és a Manchester United is. -nb1.hu
Sztem kamu, főleg a 4milliós fizetés miatt.
Bár én szeretem Anelkát.Max, mindketten a Real tulajdonában voltak. Amúgy ő sem lenne rossz választás. Az ukránok ellen is elég szép gólt akasztott...

Hehe, Anelka és Eto'o sosem voltak csapattársak...Atesz írta:Barcelona, június 4., 14.40 Sztárcsapatok érdeklődnek a francia csatár iránt
Elképzelhető, hogy Nicolas Anelka hamarosan ismét együtt játszhat korábbi csapattársaival (Eto'o és Ronaldinho), a France Football szerint ugyanis a Barcelona vezhetői mindenképpen szeretnék megszerezni őt.
A francia csatár remek szezont tudhat maga mögött a Bolton színeiben, 11 góljával az Allardyce-csapat egyik kulcsembere volt. Az átigazolás ára 15 millió euró lenne, és Anelka évi 4 milliót kapna fizetésként.
Anelkát egyébként szívesen vinné a Lyon, a PSG és a Manchester United is. -nb1.hu
Bár én szeretem Anelkát.
Igen, ez az nb1.hu.Atesz írta:Barcelona, június 4., 14.40 Sztárcsapatok érdeklődnek a francia csatár iránt
Bár én szeretem Anelkát.
Sztem is azAtesz írta:Sztem kamu, főleg a 4milliós fizetés miatt.
Bár én szeretem Anelkát.
Inkább a rotálás...grecki írta:LM19!
Nagyon úgy néz ki, hogy nyáron jön Henry, úgyhogy valamelyik gondolathoz lassan szoktasd magad hozzá...
Vagy megy Deco (esetleg másik kulcsjátékos) vagy bevezetik a rotálást... Más ésszerű megoldást nem látok Henry beépítésére... Az általam felvázolt hadrendben Deconak a védelem előtti két pozícióban egyszerűen nincs helye... Szerintem.

?Atesz írta:Atesz írta: szal ahogy te írtad, akkor Deocnak végig padoznia kéne...
Igencsak úgy lehetett érteni az írásodból, hogy Lampardot esetleg a padra vennénk.![]()
Na mind1.
Na igen erre gondoltam én is...Game90 írta:Ebben azért nem lennék olyan biztoslionelmessi19 írta:Még ha Deco el is megy, Iniesta és Xavi játékára egy apró kifogást sem lehet találni, és Lampardnak még Deco távoztával se lenne esélye a kezdőre

Ebben azért nem lennék olyan biztoslionelmessi19 írta:Még ha Deco el is megy, Iniesta és Xavi játékára egy apró kifogást sem lehet találni, és Lampardnak még Deco távoztával se lenne esélye a kezdőre
Igencsak úgy lehetett érteni az írásodból, hogy Lampardot esetleg a padra vennénk.lionelmessi19 írta:Ezt hol írtam?Atesz írta: szal ahogy te írtad, akkor Deocnak végig padoznia kéne...

Vagy csak egyszerűen nem akarják az utolsó két forduló előtt mondani.lionelmessi19 írta:Hát annyit jelent, hogy egynelőre Txikiéknél szó nincs bárkinek az elengedéséről
Hát annyit jelent, hogy egynelőre Txikiéknél szó nincs bárkinek az elengedéséről, sőt, kifejezetten mindenkit (Samu és Deco is a mindenki tagja) meg szeretnének tartani, sőt pluszban szeretnék Henryt.Game90 írta:Ez sztem nem jelent semmitlionelmessi19 írta:Ahogy olvasom, az alap támadó hatosban nem lesz változás Deco, Ini, Xavi, Samu, Dinho és Messi maradnak.
CSupán Henryvel bővülnénk...
Legalábbis most átolvastam egy csomó átigazolási pletykát, interjút az eurosporton, a Mundon, a Sport-on, és egyenlőre így áll össsze a kép.
Ez sztem nem jelent semmitlionelmessi19 írta:Ahogy olvasom, az alap támadó hatosban nem lesz változás Deco, Ini, Xavi, Samu, Dinho és Messi maradnak.
Legalábbis most átolvastam egy csomó átigazolási pletykát, interjút az eurosporton, a Mundon, a Sport-on, és egyenlőre így áll össsze a kép.
Game90 írta:
Ha jönne Henry, akkor valószinűleg Deco menne.
lionelmessi19 írta:Ahogy olvasom, az alap támadó hatosban nem lesz változás Deco, Ini, Xavi, Samu, Dinho és Messi maradnak.
Sztem akkor nem leszel boldoglionelmessi19 írta:Nézd, ha Grecki felállását meg tudnánk úgy oldani, h Deco is marad, és a nagyon fontos meccseken 2 tkp padozik (persze rotálva mind3at), és ezt ők is hajlandóak lennének bevállalni, akkor én volnék a világon a legboldogabb.
Nézd, ha Grecki felállását meg tudnánk úgy oldani, h Deco is marad, és a nagyon fontos meccseken 2 tkp padozik (persze rotálva mind3at), és ezt ők is hajlandóak lennének bevállalni, akkor én volnék a világon a legboldogabb.Game90 írta:Mért ne?lionelmessi19 írta:3 ilyen kvalitású kp-ból meg a meccsek 60-70%án padoztatni 2őt sztem pofátlanság volna...![]()
Ha tényleg jön Henry, azután milyen kezdők lesznek
Ezt hol írtam?Atesz írta: szal ahogy te írtad, akkor Deocnak végig padoznia kéne...
Mért ne?lionelmessi19 írta:3 ilyen kvalitású kp-ból meg a meccsek 60-70%án padoztatni 2őt sztem pofátlanság volna...