Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az is nagyon jóSlither írta:ozsimiki írta:Milyen szín árnyalatban, és milyen típusú betűkkel? Pl. legyen véres háttér, véres betűkkel?Slither írta: Ez cooool! Csináljj nekem egy frankót![]()
Ok? Elég annyi rá,hgy Ozsi
Milyen szín árnyalatban, és milyen típusú betűkkel? Pl. legyen véres háttér, véres betűkkel?ozsimiki írta: Ez cooool! Csináljj nekem egy frankót![]()
Ok? Elég annyi rá,hgy Ozsi
Ez cooool! Csináljj nekem egy frankótSlither írta:És ha névre szóló dolgokat akartok, akkor ilyeneket is lehet csináln:
Sztem egész jó.
És hol?Slither írta:És ha névre szóló dolgokat akartok, akkor ilyeneket is lehet csináln:
Most sztem nem. Csak elég sokszor van vele probléma, aztán ilyen x-eket lehetne csak látni. De amit Slither mondott az jó. Köszozsimiki írta:Gém: kepfeltoltes is [auto_cenzúra]? Már megint?
Használjátok azt amit belinkeltem.lionelmessi19 írta: a képfeltöltés napok óta rossz nekem, az imageshack.us meg kb. fél naponként leáll egy kis időre. Nem tom miért.
a képfeltöltés napok óta rossz nekem, az imageshack.us meg kb. fél naponként leáll egy kis időre. Nem tom miért.ozsimiki írta:Slither én is vevő vagyok még ilyenekre![]()
![]()
Gém: kepfeltoltes is [auto_cenzúra]? Már megint?
Például ideGame90 írta:Á ez a .... imageshack sz.rakszikHova lehetne még feltölteni képeket a kepfeltoltes-en kívül?
Vagyis hogy rakod be aláírásnak?VIII.Henrik írta:Hali!
Lécci dobjátok be azt az Eurobarca-s linket, ahol le van írva, hogyan kell betölteni bannert!
Köszönet!