Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak jobban csengene egy Henry, Albelda, Alves sor is, és akkor maradhatna a spanyol nyelv is...Zozzy 5 írta:Eddig nem voltam Henry mellett, de mostmár egyre jobban csengenek ezek a nevek: Henry, Toure, Abidal. És még egy belső védő...
A hivatalos nyelv pedig a francia leszZozzy 5 írta:Eddig nem voltam Henry mellett, de mostmár egyre jobban csengenek ezek a nevek: Henry, Toure, Abidal. És még egy belső védő...
Onnan, hogy még maga Eto'o is azt mondta, hogy bűnrossz a fejjátéka. Mallorcában Luquevel anno házi versenyt tartottak a kihagyott fejesekből.lionelmessi19 írta:Nekem írta...
Miből jutottatok arra a következtetésre, h nem jól fejel?
Rengeteg nagyon fontos fejesgólt szerzett már Barca mezben.
Persze Henke fejjátékával sem lehet összehasonlítani, de attól még jól fejel.
barca0417 írta:
középpályára, touré jó lenne, de sztem kéne még egy tapasztalt vkp IS mondjuk Davids, albelda, vagy Makelele, mert sztem touré egyedül kevés, ha lesérül, nem lesz senki, csak marquez, arra a posztra
Ezt ki írta, hogy jól fejel??? Gondolom lionelmessi19-nek.Zsolti írta:Eto'o jól fejel?????????
LOL![]()
Viszont Ronnie,Marquez jól fejelőnek számítanak...többiek annyira nem..még talán Guddy,de Eto'o semmiképpen sem..
Eto'ohoz képest nem annyira, többiekhez képest viszont igen jól fejel.Atesz írta:Henry nem tud jól fejelni???noname írta:Henrynál nem igazán számít a magasság. Nem tud túl jól fejelni. Abidalra szükség van,Tuorenál valamivel sztem jobb lenne Sissoco,de ő se rossz.![]()
![]()
Sztem elég jól fejel, fleg Eto'oékhoz képest.
Vito írta:ha ez összejönne, akkor nagyon nagy lehetőség előtt állhatna a csapat jövőre is. ezekkel az új játékosokkal, az egészséges Samuval, Messivel és egy motivált, kipihent, felkészült, R10-zel újra bajnokok lennének a fiúk és a Madridot újra leiskolázhatnák. ebben biztos vagyok.
ez a csapat mégegyszer nem lazsálhatja így el a bajnokságot.
Henry nem tud jól fejelni???noname írta:Henrynál nem igazán számít a magasság. Nem tud túl jól fejelni. Abidalra szükség van,Tuorenál valamivel sztem jobb lenne Sissoco,de ő se rossz.![]()
Nem rosz ötlet, az én figyelmemet is felkeltette már a 21 éves nigériai balhátvéd. Felőlem jöhet...el fuero írta:Ha Gyula menni akar Marseillbe és nekünk kéne balhátvéd, akkor vonjuk be az üzletbe Taiwot. Idén ő lett a legjobb fiatal Afrikai labdarúgó Franciaországban.
Nem hiszem, hogy Anelka beérné annyi játéklehetőséggel, mint anno Larssonnoname írta:Már többször mondtam h Henrynak csak akkor örülnék ha elfogadná h annyit játsszon mint anno Larsson, de ez nem hiszem h megtörténne. Anelka viszont elfogadná a padot és bárhol játszott eddig,hamar ghozzászokott a csapatához, így lenne ez most is. A favoritom még mindig Milito,utána Anelka és Palacio.