Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hidd el, tudnék olyat mutatni, ami neked is tetszene. Dallam, ritmus, SZÖVEG stblionelmessi19 írta:Én a hangszerelésért, a dallamokért, különböző hangszerek hangjáért halgatok leginkább valamit. És hát ebből talán a legkevesebbet a hip-hop tartalmaz.
Én ugyanígy vagyok a technoval stbjelwaz írta:Azért bevallhatjuk, hogy a hip-hop a legtöbb zeneiséget nélkülöző zenei műfaj. Az afrikai zene az alapja, ami pedig kizárólag a ritmikára épül, szal én nem mondom, hogy [auto_cenzúra], de nem igényes zene. Sajnálom, ha valakit ez bánt, de a tényekből adódóan ezt gondolom.
Azért bevallhatjuk, hogy a hip-hop a legtöbb zeneiséget nélkülöző zenei műfaj. Az afrikai zene az alapja, ami pedig kizárólag a ritmikára épül, szal én nem mondom, hogy [auto_cenzúra], de nem igényes zene. Sajnálom, ha valakit ez bánt, de a tényekből adódóan ezt gondolom.lionelmessi19 írta:Bajom nincsen, nem vagyok az az ember, aki zenei izlése alapján ítél meg valakit, vagy egyáltalában elítélne bármilyen zenei irányzatot.Atesz írta: Mi bajod a hip hop-pal????
Viszont tény, hogy a hip-hopnál még a HC techno is közelebb áll hozzám.
Ízlések és pofonok.
Én haljak meg szeretem,de abből is csak a hőskori jóöreg Dead or Alive vonalas popot!Slither írta:Ilyet, egyetlen ember sem szeretí a popot?![]()
ilyenek még a Marillion,a Simple Minds,meg a Keane is,ha nem csal a hallásom..mondjuk ezeket nem szeretem...Krojf írta:Komáim!
Említitek a Coldplay zenekart...
És az angolszász gitárzene egyik alapzenekarát, a Charlatanst
ki ismeri?
Ha ők nincsenek és nem törik előre az utat, akkor az Oasis sem
lett volna olyan sikeres, mint amilyen.
Gondolja ezt Krojf komátok.
Persze, Boixos már linkelt is be tőlük albumot ide. Szerintem is jó zenét nyomnak, bár én csak az ismertebb számaik közül ismerek párat, de azok jók! Egyébként maga a stílus is tetszik...Dagoth ur írta:A kedvenc zenekarom pedig a Coldplay.Nem tudom vki hallott-e már vmit róluk.
Bajom nincsen, nem vagyok az az ember, aki zenei izlése alapján ítél meg valakit, vagy egyáltalában elítélne bármilyen zenei irányzatot.Atesz írta: Mi bajod a hip hop-pal????
Így van! Mindenevők behúzzúkSlither írta:Sztem a mindenevők fognak nyerni, de a diszkósok is feljönnek majd.kovinho írta: Úgy is a Rap nyer...![]()