Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha elöbb tudom h szolnoki vagy akkor talizhattunk volna mert a mult hétvégén voltam diákolimpián szolnokon!kovinho írta:Biztos szép lehetett, ügye én szolnoki vagyok és hát az a Tisza és a Zagyva torkolatánál van, így mi is szoktuk nézni ezeket a gyönyörű teremtéseket, nagyon szép.
Szép lehetettVito írta:tegnap nagyon nagy élményben volt részünk. egy régi jó ismerősöm elhívott minket a Tiszára hajókázni, hogy meglessük a Tiszavirágokat, mert ezek a csodák a napokban élik azt az egyetlen egy napjukat, amire évekig készülnek. 10 km-es szakaszon mentünk fel a Tiszán és a Tiszavirágok egyetlen összefüggő sort alkottak. -hihetetlen látvány volt. volt velünk egy búvárfotós is, aki a vízből csinált róluk képeket.
meg volt egy kis Titanic feeling is:
Nálunk itt Szolnokon dettó, végig meleg volt aztán egyszer csak jött egy akkora zápor...Sharkinho írta:Nálunk egyik pillanatról a másikra akkora zápor jött, hogy csak néztem. Amúgy egész nap nagyon meleg, fülledt, párás idő volt...
Nekem a hajam az nagyon rövid, viszont más nem.grecki írta:Akkor vágasd le gyorsan, mert már a fiúknál nem divat a bokáig érő haj...Los Banditos írta:Köszi!![]()
Grecki: Nem kell kivánni, mert már ér addig.![]()
![]()
Ez a Zozzy tudhat valamitLos Banditos írta:Nem kell kivánni, mert már ér addig.![]()
![]()