Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game 1.: Boca-Gremio június 13. / Estadio La Bombonera/Game90 írta:Akkor Boca - Gremio döntő lesz. Lehet tudni, hogy mikor játszanak?
Yessssssantiimperialista írta:Igeeeeeen!!!! Féltem, hogy kiesnek...sasi1 írta:Boca Juniors [3 - 0] Cucuta
44' [1 - 0] J.R. Riquelme
Igeeeeeen!!!! Féltem, hogy kiesnek...sasi1 írta:Boca Juniors [3 - 0] Cucuta
44' [1 - 0] J.R. Riquelme
hát igen... valószínű mert ő is közép csapatokban játszott olaszban. asszem reggina, meg fiorentina, stb., utána meg japánban. szóval soha sem játszott európa elit gárdáiban, vagy pl. a BL-ben!!! magához hasonlítja a játékosokat! nem akar nagy sztárokat szerepeltetni a csapatban, mert nem játszanak elég lelkesedéssel. kakát és ronit nem hagyhatja ki, de pont emiatt marad ki a keretből pl. cicinho, adriano, fabiano és a többiek és emiatt kerül be pl elano, mineiro, vagy wágner love!!! nagyon gyenge ez a keret és itt már nem a fiatalításról van szó, mint ígérte, hanem a közép csapatokból, gyengébb bajnokságokból történő behívásról! talán azt akarja elérni, hogy valaki kiugorhasson és komolyabb csapat hívja... scolari csinálta ezt 2002 VB-n. akkor kaká, kleberson, g.silva, stb. őket el is vitték, mert bizonyítottak!!! de soha nem veheti fel a versenyt a kapuban helton, vagy doni pl. j.cesarral, vagy gomessel!!! nem értem ezek az emberek milyen meggondolásból vannak a keretben!!! adriano még így, gyengébb formában is jobb, mint alfonso, vagy wágner love!!! ha nem így lenne, akkor ők játszanának a bajnok interben és adriano az ukránoknál, vagy a ruszkiknál!!!barca99 írta:Én örülök neki, hogy Dunga ilyeneket csinál, mert így sokkal gyorsabban zavarják el a kispadról.Nem tudom mit akar bebizonyítani... azt, hogy az Európában kevésbé ismert brazilokkal is jó lehet a válogatott? Nem fogom megérteni miért nem hívja be Luis Fabianot, etc. Szánalmas egy edző... Scolrai meg remélem előbb utóbb hozzánk jön!
Hát sajnos Boca sincs könnyű helyzetbennoname írta:A Libertadores kupában a Gremio idegenben lőtt több góllal kiverte a Santost így s döntőt játszhat. Remélem a másik ágon a Boca jut a döntőbe.
Na ne baaaaas****Game90 írta:Örményország-Lengyelország 1-0![]()
Gól: Hitarjan 70.
Jah, nagyon úgy néz ki, hogy el is lőtték a puskaporukat... Mi van ezekkel a hispánokkal? Behúzatta a kéziféket velük Aragones? Vagy csak Soldadónak talán még nagy falat volt a válogatott?Dagoth ur írta:Nagyon jól kezdtek a spanyolok,Villa két góljával már 2-0ra vezetnek a 20. percben.
Hogy őszinte legyek, a legkevésbé sem érdekel a spanyol válogatott, amíg Aragones ül a padon, ugysem lesz komoly eredményük.Balika Gaucho írta:Barcás nélkül a spanyol kezdő![]()
legalább nem fáradnak el , Espanyol elleni meccsig....
Off : Azért mert a legjobbaknak szurkolok azért vagyok Vasas drukker