barca99 írta:Én örülök neki, hogy Dunga ilyeneket csinál, mert így sokkal gyorsabban zavarják el a kispadról.

Nem tudom mit akar bebizonyítani... azt, hogy az Európában kevésbé ismert brazilokkal is jó lehet a válogatott? Nem fogom megérteni miért nem hívja be Luis Fabianot, etc. Szánalmas egy edző... Scolrai meg remélem előbb utóbb hozzánk jön!

hát igen... valószínű mert ő is közép csapatokban játszott olaszban. asszem reggina, meg fiorentina, stb., utána meg japánban. szóval soha sem játszott európa elit gárdáiban, vagy pl. a BL-ben!!! magához hasonlítja a játékosokat! nem akar nagy sztárokat szerepeltetni a csapatban, mert nem játszanak elég lelkesedéssel. kakát és ronit nem hagyhatja ki, de pont emiatt marad ki a keretből pl. cicinho, adriano, fabiano és a többiek és emiatt kerül be pl elano, mineiro, vagy wágner love!!! nagyon gyenge ez a keret és itt már nem a fiatalításról van szó, mint ígérte, hanem a közép csapatokból, gyengébb bajnokságokból történő behívásról! talán azt akarja elérni, hogy valaki kiugorhasson és komolyabb csapat hívja... scolari csinálta ezt 2002 VB-n. akkor kaká, kleberson, g.silva, stb. őket el is vitték, mert bizonyítottak!!! de soha nem veheti fel a versenyt a kapuban helton, vagy doni pl. j.cesarral, vagy gomessel!!! nem értem ezek az emberek milyen meggondolásból vannak a keretben!!! adriano még így, gyengébb formában is jobb, mint alfonso, vagy wágner love!!! ha nem így lenne, akkor ők játszanának a bajnok interben és adriano az ukránoknál, vagy a ruszkiknál!!!