Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem azzal a kerettel nem lenne kérdés...Cooltiszo írta:Na, Yaya Touré jó kis vétel lenne, ő beleillik a feka erőember kategóriába, és nagyon jónak is tartják.
Abidal is kéne meg egy középső védő is, ha melléjük jön Henry akkor az már kemény keret lesz, aztán hogy mire mennénk vele az már más kérdés...
Azért egy két év múlva már sztem látszani fog Zambin, h beljebb van ő is... a szélső védőknek fürgének kell lenni... Bellettin, Gion, Sylvinhon is érződik már idén, h nem fiatalok. Nem érnek fel, vagy nem érnek vissza.noname írta:Henry helyett és jobban örülnék Militonak vagy Anelkának.
Abidal is fontos lenne. Lenne egy ilyen védelmünk:VV-Zambi-Puyol-Chivu-Abidal-Toure(Sissoco)
Néhány évig nem lenne gond a védelemmel.
Ajaxban is rendszeresen játszott középsőként is.Szakacs írta:jojjon mind a harom+henry..nem erdekelnek vegyek mar eszre magukat a vezetok...legyen stabil kp..Chivu meg eredetileg bal szelso vedo..csak a romanal alakitottak at belso vedove....viszont fantasztikus mit tud..szoval kell..ja es nem utolso sorba jol lovi a szabikatnoname írta:20 milliót meg is érne Chivu, főleg mert még fiatal.
Toure pedig nagyon jó vétel lenne, főleg h nem is kerülne egy horribilis összegbe. Akár ő vagy Sissoco jön, sztem megoldódnak a vkp. gondjaink.
jojjon mind a harom+henry..nem erdekelnek vegyek mar eszre magukat a vezetok...legyen stabil kp..Chivu meg eredetileg bal szelso vedo..csak a romanal alakitottak at belso vedove....viszont fantasztikus mit tud..szoval kell..ja es nem utolso sorba jol lovi a szabikatnoname írta:20 milliót meg is érne Chivu, főleg mert még fiatal.
Toure pedig nagyon jó vétel lenne, főleg h nem is kerülne egy horribilis összegbe. Akár ő vagy Sissoco jön, sztem megoldódnak a vkp. gondjaink.