Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Testi Egyenleg Ska Kollektívát ismered? Játszanak Ska-P átíratokat is. Ajánlom Neked, egész jó! Ráadásul a honlapjukról jó pár szám le is tölthető.dóry írta:I like them...én is már pár éve ska-p fan vagyok, szal kis túlzással minden számukat ismerem....
![]()
magyar ska??? igen jót tudnak alkotni a magyarok is... favorit a malacka és a tahó...imádom a szövegeiket....
Hát Ogli G-nél jobbSharkinho írta:Ez a menő
voltam én már Balassagyarmaton Ska-p koncerten.....Krojf írta:dórykám Drága Csillagunk!
Szóval Ska-P...!
Ez a társaság rendszeresen jár hozzánk a balassagyarmati
mozi Rock Táncház nevű rendezvényére fellépni, ezért már
egy párszor láttam őket, az ügyeseket.
És hogy fájdítsam kicsiny szívedet nekem ez nem kerül semmibe.
Mivel ezeken a napokon rendszerint dolgozom, ezért nekem
szinte az orrom előtt játszanak.
Most pedig programajánlóm következik!
III. Maratoni Rock Táncház, Balassagyarmat, Madách Mozi,
2007. 07. 19-20-21.
07. 19.: Zeroscape (Kanada), Guilty Parties (Subscribe/RATM tribute)
07. 20.: Sugera-Bugera, Dalriada, Demonlord, Wisdom, Akela, Kalapács.
07. 21.: Crossover, Panksapka, Slipchaos (Slipknot tribute) Invader,
Horda, Alvin és a Mókusok, Depresszió.
Még részletesebben a www.madachmozi.hu nevű felületen!
Előre is kellemes szórakozást kíván Krojf komátok.
I like them...antiimperialista írta:Dehogynem, valamikor múlt év végén belinkeltem pár számot idedóry írta:Ska-t nem ismeri senki?????? senki???? senki??????
de róla már mindenki hallott, nem? Ska-p http://www.youtube.com/watch?v=Q-Iv7JqlTjw![]()
Perrero barátunkból nagy Ska-P fanatikust csináltam, így járt a közvetlen környezetemből is egy-két emberke![]()
Látom, a Nino Soldadot linkelted be, az egy nagyon jó szám, de az én két kedvencem az E.T.T.s és a Vals del Obrero. Ezekről mi a véleményed? Főleg az első érdekelne, mert az nem annyira ismert szám.
Game90 írta:www.rapidshare.comSaviola írta:Ő..de,szerintem,ha linkelsz egy oldalt,hogy hova töltsem.
www.sendspace.com
www.zshare.net
Én rádiót nem szoktam hallgatni, akkor inkább valami cd.
www.rapidshare.comSaviola írta:Ő..de,szerintem,ha linkelsz egy oldalt,hogy hova töltsem.
Slither írta:Saviola! Ha úgyis annyaira benne vagy a hazai hip-hopban, akkor egy Flegmadogs-Flegmadogs 3-at nem töltenél fel nekem.
Game, te is feltöltheted ha megvan
Hát igen,az hallgatható,de nem az én stílusom.barca99 írta:Sláger Rádió.
Szégyen nem szégyen, ha hallgatok, azt hallgatok.
Régebben volt a Radio Extrem azelég jó volt.Saviola írta:Jah,a rádiókban egyetértek kedves jelwaz.Egy norm. rádió nincs Mo.-n,ami nem a jelenlegi trendet játszaná,ami legtöbb esetben siralmas.S ez bosszantó.