Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hajjjajjj még én isEnrique írta:Komám, tartok tőle, hogy velük sem találkoztam még soha...
Viszont nálam nagy favorit volt Mekk meeeester, a Vízipók csodapók, a Pom-Pom & a csokizabáló Gombóc Artúr, illetve nem tudom már mi volt a címe, de mintha valami gyurmás mese lett volna., na az is...
Őket biztosan ismered te is.[/color]
Komám, tartok tőle, hogy velük sem találkoztam még soha...Krojf írta:Enrique Koma!
Akkor javasolom Neked, hogy retrospektíve nézzed vissza a nagy
klasszikusokat!
Például mit szólsz a Spejbl és Hurvinek című csehszlovák
marionett bábfilmhez?
Kérdi Tőled Krojf komád.
Ez legyen az életben a legnagyobb szomorúságom.Krojf írta:Szomorít el Téged Krojf komád.
A kiemelteket ismer(t)em, és szerettem is őket nagyon. Manapság viszont egyáltalán nem nézek meséket, rajzfilmeket, bármit láttam is, mind marhaság volt...barca99 írta:Más: Egyébként nekem nagyon hiányoznak a régi kedvenc meséim. (Swat Catz, Centurions, Space Ghost, Johny Quest, Tini Nindzsák, G.I. Joe)
Többet nem, de nekem ez is elég, hogy megnézzem. Meg amúgy is, kiskoromban volt egy csomó transzformerszes játékom, jó lesz nosztalgiázni.Krojf írta:Komáim!
Beszéltünk már a "Transformers" című filmről?
Annyit tudok, hogy Michael Bay rendezése és Steven Spielberg
produceri munkája.
Tud valamelyikőtök valamivel többet?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Van máááásik!Slither írta:Ha máshot fennt van linkelje már be vki.
Nem utánzás, ez A kör 2.kovinho írta:Nézegetem az újságot és ma a Fil +-on vagy egy olyan film 21:10-kor asszem hogy A kör 2. - Félelem. Nos az lenne a kérdésem ez vmi utánzás lenne vagy micsoda mert egy japán horror lenne...Vki látta már?
This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century FoxEnrique írta:Borat - Kimaradt jelenetek - Supermarket.
http://www.youtube.com/watch?v=wu61ocJp5nI
![]()
![]()
![]()
Erre mindjárt keresek vmi bizonyítékotozsimiki írta: Milyen 3éve![]()
Szntem max 1éve hagyták abba!
Akor neked kimaradt pár év mert most néztem utána és először 2003. okt. 19.-én adták e először.ozsimiki írta:Akkor az van,h 2003ban leforgatták,de a TVben,azaz a Reteken,1000000%,hogy nem 2003ban adták le! Szntem 2005-2006ban! Ennyire nem rohanhatott el annyi év! KIZÁRT!
Pedig téleg 2003-asozsimiki írta:Az lehetettlenLos Banditos írta:2003-as.![]()
Nemtom lehet elírták,de hogy 1évnél nem régebben lett vége az hóóóóótbiztos
Vki megerősíthetne!
Az lehetettlenLos Banditos írta:2003-as.![]()
Milyen 3éveLos Banditos írta:A Szeress Most-ot nézi valaki?
Szerintem nem rossz, bár már 3 éve is láttam.![]()