Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nálunk is 30 fok körül van, de már kezdtem megszokni, már amenynire lehetkovinho írta:Emberek!
Itt Szolnokon meg lehet sűlni, kicsit (egy órára) le mentünk focizni és olyan meleg volt hogy nem bírtuk tovább. Érdeklődnék hogy felétek milyen idő van?
Kummma melegkovinho írta:Emberek!
Itt Szolnokon meg lehet sűlni, kicsit (egy órára) le mentünk focizni és olyan meleg volt hogy nem bírtuk tovább. Érdeklődnék hogy felétek milyen idő van?
"It's hot!" - ahogy Paris Hilton mondaná.kovinho írta:Emberek!
Minden tiszteletem a tiéd, magyarból emeltezni... ...rytuu írta:Én is ma voltam magyar emelten és félelmetes hasonlóságok történtek Enrique és köztem...Én is első voltam, elsőként regeltem, elsőként húztam és az első tételt is (nyelvtanból) ráadásul!
Irodalomból sikerült Juhász Gyula impresszionista líráját húznom, amit hadartam végig, ez egy jó kis tétel. Viszont nyelvtanból az első tételünk a Nyelv és gondolkodás, nyelv és megismerés volt, és egy eszméletlenül hülye feladatot mellékeltek. Na sebaj.
85%-os írásbelimet már csak nem húzza le. És így akkor 60 pontból meglesz 58!!![]()
Én is ma voltam magyar emelten és félelmetes hasonlóságok történtek Enrique és köztem...Slither írta:Most mi van a szóbeli érettségikkel?
Nekem se nagyon tetszik
Ez a tipikus annyira [auto_cenzúra],hogy már jó,tehát mi péppé hallgattuk,csak most már unjuk.Vito írta:hogy én mennyire utálom ezt a zenét
Én ma voltam töri emelten, de most délután még nem sikerült megtudakolnom mi/mennyi lett... Úgy érzem nem lett rossz, de ez még sajnos nem jelent semmit.Slither írta:Most mi van a szóbeli érettségikkel?
Nem is tudom.Game90 írta:A legtöbb rádióban csak szenny szokott menni![]()
Zene topicba belehetne linkelni pár zenét, amit nagyon utálotok, pl Britney, Tokio Hotel, Ogli G stb.
A legtöbb rádióban csak szenny szokott menni
NemXaviMessifan írta:felemásan...párosban elég jól ment de az egyes az felejthető...talán te is eveztél?kovinho írta:XaviMessifan: Érdeklődnék hogyan sikerült a diákolimpiád?
felemásan...párosban elég jól ment de az egyes az felejthető...talán te is eveztél?kovinho írta:XaviMessifan: Érdeklődnék hogyan sikerült a diákolimpiád?