Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát akor nem tom miket nézel... Ha mostanáról van szó, akkor teljesen igazad van... de nehogy azt hidd hogy az a VB-n lőtt szabigólja véletlenVito írta:már nem azért, de RC harmadik helye nekem egy kicsit meredek.
Hát ebbe az idénybe nem de elötte nagyon jól ment neki...Game90 írta:Sztem meg nemlionelmessi19 írta:Ronaldinhonak sztem igenis erőssége a szabi lövés.De tényleg ezen nem érdemes vitázni, mert mindenki máshogy gondolja.
Remélem jövőre más is lehetőséget fog kapni, hogy szabadokat lőhessen (és itt nem csak 1-2 alkalomra gondolok).
Most nagyon letörtem.Slither írta:Akkor tovább rontom még a kedvedet és a statisztikáját, volt még legalább kettő elrontott.lionelmessi19 írta: Valóban.![]()
Akkor nem 50%os, hanem 2/1![]()
Az jobban hangzik.
Valóban.Slither írta:Tévedsz, már előző meccsen is elszúrt egyet.lionelmessi19 írta: Pl. Deco
Idén ez az egyetlen 100%os mutatója
Pl. DecoGame90 írta:Remélem jövőre más is lehetőséget fog kapni, hogy szabadokat lőhessen (és itt nem csak 1-2 alkalomra gondolok).
Sztem meg nemlionelmessi19 írta:Ronaldinhonak sztem igenis erőssége a szabi lövés.
Igen, sztem is, idén elég jól megy neki, de, az előző két-három évben meg sokkal kevesebbet lőtt be. Régebben sztem elég rossz százalékkal lőtte őket, talán nem koncentrált eléggé vagy nem tudom.Zsolti írta:Ronnie sztem tucat szabadrugáslövő!
Nem ez a legfőbb erőssége.
SztemRivaldinho írta:1.Beckham
2. Mihajlovich
3.Roby Carlos
4.Rivaldo
5.Juninho
6.Pirlo
7.Assuncao
8.Nakamura
9.Del Piero
10.Ronnie (talán)
csakhogy teljesen szétoffoljunk mindentZozzy 5 írta:Gondolom "kilövi legjobban a szabikat" listalionelmessi19 írta:Emmeg mi?
OkSlither írta:Ne nevetesd már ki magad, mindenki tudja, hogy Assunca a "hulló falevél" mestere, s egyben a világ egyik legjobb szabadrugója. Ronaldinhosoha nem lesz olyan jó szbadrugó, mint ő (ezt még maga Ronnie is lenyilatkozta már). Roberto Carlos inkább az, aki csak belebikázik a labdába, azt meg Riise is elég jól tolja, közel hasonló eredményességgel.
Sztem 10ből 2 bent van, 3 sorfal, 5 fölé-melléGame90 írta:Sztem meg nemlionelmessi19 írta:De a top5be sztem beférne...![]()
10 szabijából 5 sorfalba megy, 4 fölé és 1 gól