Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Elbas.ztam, én vagyok a felelős."Slither írta:Most komolyan, mit mondjon ezek után?grecki írta:A nyilatkozata ismét falra hányt borsó...
Elmehet a szaros frázisaival a kukutyinba zabot hegyezni...
Shandor írta:hmm.. a vezetőségnek komolyan el kellene gondolkodnia egy Henry+Cesc+Wenger packról.
én más lehetőséget nem nagyon látok Rijkaard helyére
Fabre nekem nem kéne, de Henry és Wenger jöhetne.Shandor írta:hmm.. a vezetőségnek komolyan el kellene gondolkodnia egy Henry+Cesc+Wenger packról.
Igazad van, valószínűleg nem itt tartanánk...De mostmár felesleges ilyenekkel foglalkozni, hogy mi lett volna ha...Nyáron el kell küldeni, és akkor nem lesz ha.varga tamás írta:Zozzy5: igazad van, most már látjuk, h mireképes, azaz mire nem. De ha decemberben elküldjük, akkor talán nem ez a szezon vége. Sőt: biztos vagyok benne, hogy egy sorozatot győzelemmel zártunk volna. Új impulzusok érték volna a játékosokat és az egész közeget. És azért egy egész szezon túl nagy ár azért, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá váljon: hogy frankie alkalmatlan.
Ez egy egész jó felvetés, támogatni tudom, és egyet értek Veled!Shandor írta:hmm.. a vezetőségnek komolyan el kellene gondolkodnia egy Henry+Cesc+Wenger packról.
Egy hajóban evezünk, mivel én sosem szerettem, sosem akartam, hogy idejöjjön...varga tamás írta:grecki: a szívemből szóltál. Csak az a baj, hogy ezt én - és páran - már a szezon közepén láttuk. Csak akiknek kellett volna, nem látták. Ha decemberben elküldik, akkor nem ez a végkifejlet. Radomir Antics is látta, el is mondta - és milyen igaza volt.De decemberben sokan lehurrogtatok, sőt egyesek le is hüléztek, hogy Rijkaard menesztését szorgalmazom. Sajnos nekem lett igazam. Nem így akartam.
Figy, szerintem Decemberben még nem lehetett úgy istenigazán megmondani őszintén, és teljes biztossággal belátni, hogy nem való ide. Neked már akkor is nagyon felkúrta az agyvized, ezért a távozását követelted, de szerintem kellett egy egész év ahhoz, hogy kiderüljön, mire is jó Ő...varga tamás írta:grecki: a szívemből szóltál. Csak az a baj, hogy ezt én - és páran - már a szezon közepén láttuk. Csak akiknek kellett volna, nem látták. Ha decemberben elküldik, akkor nem ez a végkifejlet. Radomir Antics is látta, el is mondta - és milyen igaza volt.De decemberben sokan lehurrogtatok, sőt egyesek le is hüléztek, hogy Rijkaard menesztését szorgalmazom. Sajnos nekem lett igazam. Nem így akartam.grecki írta:Én is belefáradtam már, egyébként is csontig lerátuk már, hogy mi mindent cseszett el... Most is mindeki nagyon jól tisztában van a hiányosságaival.
Remélem jövőre egy sokkal karakteresebb cabernet sauvignon érik majd a Barca pincéjében a jelenlegi szürkebarátunk helyett... Szürke barát, a szó legszorosabb értelmében!
Nem barátra, hanem edzőre, és nem szürke személyiségre, hanem egy igazi karakterre van szükségünk!
grecki: a szívemből szóltál. Csak az a baj, hogy ezt én - és páran - már a szezon közepén láttuk. Csak akiknek kellett volna, nem látták. Ha decemberben elküldik, akkor nem ez a végkifejlet. Radomir Antics is látta, el is mondta - és milyen igaza volt.De decemberben sokan lehurrogtatok, sőt egyesek le is hüléztek, hogy Rijkaard menesztését szorgalmazom. Sajnos nekem lett igazam. Nem így akartam.grecki írta:Én is belefáradtam már, egyébként is csontig lerátuk már, hogy mi mindent cseszett el... Most is mindeki nagyon jól tisztában van a hiányosságaival.
Remélem jövőre egy sokkal karakteresebb cabernet sauvignon érik majd a Barca pincéjében a jelenlegi szürkebarátunk helyett... Szürke barát, a szó legszorosabb értelmében!
Nem barátra, hanem edzőre, és nem szürke személyiségre, hanem egy igazi karakterre van szükségünk!
Szerintem Ő is nyakig benne volt, de a játékosok is kellettek hozzá...lionelmessi19 írta:Ezt sajnos kezdem én is belátni. Nem tudhatom megint, hogy az ő utasításaira lazulták e le a végét, amitől jól elszállt az esélyünk... de mindenesetre nagyon valószínű.
Nem akarom meglátni mégegyszer, hogy így viselkedjen a Barca ilyen szituációban.
Ha ő adta az utasításokat (márpedig két védő felhozatala erre utal), akkor eláshatja magát.