Én semZozzy 5 írta:Egyikőjüket sem szeretném jövőre a Katalónia közelében látni. Lehet, hogy Gyulánál jobb, de egy, hogy semmit nem érünk vele, kettő, hogy nála nem nehéz jobbnak lenni

Én semZozzy 5 írta:Egyikőjüket sem szeretném jövőre a Katalónia közelében látni. Lehet, hogy Gyulánál jobb, de egy, hogy semmit nem érünk vele, kettő, hogy nála nem nehéz jobbnak lenni
Olyan volt, mintha pályán sem lett volna. Csak lassított minden támadást.Slither írta:Nem volt olyan vészesen rossz, volt két jó fejese, egy jó lekészítése, meg lehetett volna 1 gólja, ha Messi bepasszolja neki a szglet utáni labdaszrzést követő akciónál. SZóval nem volt rosszabb a vártnál.
Hát ezaz, csak én egy lóphaszt sem vártam tőle. Azt is kaptam. Volt vagy 5 ziccere, a több helyzetről nem is beszélve.Slither írta:Nem volt olyan vészesen rossz, volt két jó fejese, egy jó lekészítése, meg lehetett volna 1 gólja, ha Messi bepasszolja neki a szglet utáni labdaszrzést követő akciónál. SZóval nem volt rosszabb a vártnál.
Egyikőjüket sem szeretném jövőre a Katalónia közelében látni. Lehet, hogy Gyulánál jobb, de egy, hogy semmit nem érünk vele, kettő, hogy nála nem nehéz jobbnak lenniGame90 írta:Hát tényleg nem csinált sok mindentDe még mindig inkább ő, mint Giuly.
Azért Larsson és Guddy között van egy klasszisnyi különbség. És pontosan ezért nem értettem a Van Nistelrooy-jal való összehasonlítást sem...Zsolti írta:Háát Larsson se volt valami gyors...még mindig tartom,hogy egy jobb formában lévő csapatban neki is jobban menne!lionelmessi19 írta:Guddy elképesztően lassú, és statikus csatár a spanyol ligához, legalábbis szerintem. Nem hiszem, h bármivel többre lenne képes jövőre, mint idén.
Szerintem nem kérdés, hogy búcsút kell e venni tőle.,
Örülnék, ha visszakerülne egy kisebb angol csapathoz, jó pénzért.
Háát Larsson se volt valami gyors...még mindig tartom,hogy egy jobb formában lévő csapatban neki is jobban menne!lionelmessi19 írta:Guddy elképesztően lassú, és statikus csatár a spanyol ligához, legalábbis szerintem. Nem hiszem, h bármivel többre lenne képes jövőre, mint idén.
Statikus, de nem ennyire, illetve klasszikus befelyező. Amig a szőkeségünkről nem elmondható.Szakacs írta: Lopofi nistelrooy is statikus csatar![]()
Lopofi nistelrooy is statikus csatarlionelmessi19 írta:Guddy elképesztően lassú, és statikus csatár a spanyol ligához, legalábbis szerintem. Nem hiszem, h bármivel többre lenne képes jövőre, mint idén.
Ott a pont.antiimperialista írta:Lehet, hogy múltkor csődöt mondott a Nyúl, de a szőke katasztrófa meg majdnem minden meccsen becsődölt. Ráadásul úgy, hogy még kapott is jó labdákat. Saviola mostanában csak akkor játszik, ha már nagy gáz van, ld. a kupameccs, ahol nem is kapott használható labdát. Egy kipattanóból került helyzetbe...Los Banditos írta:Jó az új sérója!Sokkal fajábban áll neki így rövidebben.
Az Atlético ellen remélem kap majd lehetőséget, mert a csodanyúl múltkor csődöt mondott.
Nem hibáztatlak azért, mert a Nyulat gúnyolod. Arról nem tehetsz, hogy ilyen fiatal vagy, és nem láthattad a kölcsönadása előtt játszani. Evidens, hogy neked nem jelent annyit, mint sokunknak...
A katasztrófa haja meg egyáltalán nem érdekel
Lehet, hogy múltkor csődöt mondott a Nyúl, de a szőke katasztrófa meg majdnem minden meccsen becsődölt. Ráadásul úgy, hogy még kapott is jó labdákat. Saviola mostanában csak akkor játszik, ha már nagy gáz van, ld. a kupameccs, ahol nem is kapott használható labdát. Egy kipattanóból került helyzetbe...Los Banditos írta:Jó az új sérója!Sokkal fajábban áll neki így rövidebben.
Az Atlético ellen remélem kap majd lehetőséget, mert a csodanyúl múltkor csődöt mondott.