Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én pedig még egy kicsit szidtam isHAnonymus írta:elképesztő gólmennyiséggel is amit lő (26/14)
Így van, dörzsölhetjük a kezünket. Jövőre mégtöbb tapasztalatot szerez és mégjobb lesz.HAnonymus írta:Akármi is lett a bajnokság vége, amit Messi csinált az egyenesen elképesztő. SZUPERSZTÁRRÁ érett, aki 20 évesen a hátán viszi a csapatot, nem csak a játékával hanem az elképesztő gólmennyiséggel is amit lő (26/14)! Mindenképpen van okunk bizakodni. Le a kalappal előtte.
Elbeszélünk egymás melletthuevos írta:jajj, ne csináld már hogy nem érted mit akartam mondani!ozsimiki írta:Értem?![]()
![]()
Jó innen könnyű írni ilyeneket,majd ha te lettél volna a helyében,lehet Te is ezt csinálod...Amúgy meg nem féltem Messit,h nem lépett ki az árnyékból,nem is kell...nem írányítja őt Maradona,és nem fél ő semmitől sem...vagány kis gyerek,ahogy Boixos is írta,és pontosan tudja,h mit miért kell tennie..nem fog addig süllyedni mint Maradona...sőt semennyire sem fog süllyedni,szntem
én nem bántom Messit, és mint mondtam, nem tudom mit tett volna De Rossi vagy bárki más ebben a helyzetben (azt azért igen hogy én mit, s efelől ne legyen kétséged...), de baromi nagy tett lett volna ha meglépi.ENNYI.
a Maradonás dolog meg szerintem egyértelmű hogy mire gondolhattam, biztos Te is érted (nem a drogos dolgokra, meg az elkallódásra)
tényleg nem hiszem el hogy nem érted
jajj, ne csináld már hogy nem érted mit akartam mondani!ozsimiki írta:Értem?![]()
![]()
Jó innen könnyű írni ilyeneket,majd ha te lettél volna a helyében,lehet Te is ezt csinálod...Amúgy meg nem féltem Messit,h nem lépett ki az árnyékból,nem is kell...nem írányítja őt Maradona,és nem fél ő semmitől sem...vagány kis gyerek,ahogy Boixos is írta,és pontosan tudja,h mit miért kell tennie..nem fog addig süllyedni mint Maradona...sőt semennyire sem fog süllyedni,szntem
Értem?huevos írta:nem, nemozsimiki írta:Akkor meg teljesen felesleges volt belevonnod DDR-t,mert fogalmad sem lehet,ahogy nekünk sem,h ilyen éles szituban mit csinált volna
azt írtam, hogy mindegy ki az ellenfél s mi a tét, nem helyes
nem tudom, valóban, hogy De Rossi mit tett volna hasonló helyzetben, de az én véleményem ez...![]()
értem?
Ki nincs oda érte?!lionelmessi19 írta:http://youtube.com/watch?v=lZSBQwd7wz8& ... ed&search=
Ha jól veszem le, a kommentátorok nagyon odavannak Messiért
Sztem egy idő után ez gáz...Atesz írta:továbbá Messi a szememben ugyanaz maradt, imádom a kissrácot, de ha már előjött itt az Isteni Diego, itt egy életre kiléphetett volna a ráerőszakolt árnyékából, és nem is akárhogyan
Ez mért árnyék???
Sztem igencsak nagy megtiszteltetés, ha minden idők egy legjobb játékosához hasonlítják az embert...
olvasgass Messi-nyilatkozatokat...Atesz írta:továbbá Messi a szememben ugyanaz maradt, imádom a kissrácot, de ha már előjött itt az Isteni Diego, itt egy életre kiléphetett volna a ráerőszakolt árnyékából, és nem is akárhogyan
Ez mért árnyék???
Sztem igencsak nagy megtiszteltetés, ha minden idők egy legjobb játékosához hasonlítják az embert...
továbbá Messi a szememben ugyanaz maradt, imádom a kissrácot, de ha már előjött itt az Isteni Diego, itt egy életre kiléphetett volna a ráerőszakolt árnyékából, és nem is akárhogyan
nem, nemozsimiki írta:Akkor meg teljesen felesleges volt belevonnod DDR-t,mert fogalmad sem lehet,ahogy nekünk sem,h ilyen éles szituban mit csinált volna