Leo Messi #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 14:40:09

Amíg Messi velünk lessz,ilyen társakkal,mint Ronnie,és Eto'o,addig kizárt,hogy ez a Barca lesüllyedjen ismét az 5-6. helyek közé....sőőőt! Remélem mostmár kisérülte magát egy életre,és akkor nagyon sok mindent nyer még a Barcával együtt!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.18. 14:04:55

Egyértelmű, hogy ő volt az idei év legjobbja a csapatban. 14 gól, úgy hogy elég sokat volt sérült... Nem gyenge!
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.18. 12:49:58

Csak kerüljék el a komoly sérülések és akkor nem lehet gond.
PCsabi
aka Game90

2007.06.18. 11:29:39

HAnonymus írta:elképesztő gólmennyiséggel is amit lő (26/14)
Én pedig még egy kicsit szidtam is :roll:

Sérülése után egy ideig nem brillírozott, azonban a bajnokság végén ő volt a nyerő ember. A következő szezonban még jobb lesz :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 08:22:43

HAnonymus írta:Akármi is lett a bajnokság vége, amit Messi csinált az egyenesen elképesztő. SZUPERSZTÁRRÁ érett, aki 20 évesen a hátán viszi a csapatot, nem csak a játékával hanem az elképesztő gólmennyiséggel is amit lő (26/14)! Mindenképpen van okunk bizakodni. Le a kalappal előtte.
Így van, dörzsölhetjük a kezünket. Jövőre mégtöbb tapasztalatot szerez és mégjobb lesz.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2007.06.18. 01:02:32

Akármi is lett a bajnokság vége, amit Messi csinált az egyenesen elképesztő. SZUPERSZTÁRRÁ érett, aki 20 évesen a hátán viszi a csapatot, nem csak a játékával hanem az elképesztő gólmennyiséggel is amit lő (26/14)! Mindenképpen van okunk bizakodni. Le a kalappal előtte.
lioka
Barça B

2007.06.11. 19:44:19

huevos
Jugador d'estrella

2007.06.11. 19:36:28

ozsimiki,
dehogy nézek hülyének!
elnézést ha valami félreérthetőt írtam, mi sem állt tőlem távolabb!
bocsánat
az árnyékot az állandó összehasonlítgatásokra írtam, ami azért elég nagy teher, s nem egy Maradona-utód nem bírta ezt a nyomást
én se féltem Messit, nem is kell
never let the children cryin'!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.11. 19:33:03

huevos írta:
ozsimiki írta:Értem? :roll: :?

Jó innen könnyű írni ilyeneket,majd ha te lettél volna a helyében,lehet Te is ezt csinálod...Amúgy meg nem féltem Messit,h nem lépett ki az árnyékból,nem is kell...nem írányítja őt Maradona,és nem fél ő semmitől sem...vagány kis gyerek,ahogy Boixos is írta,és pontosan tudja,h mit miért kell tennie..nem fog addig süllyedni mint Maradona...sőt semennyire sem fog süllyedni,szntem :wink:
jajj, ne csináld már hogy nem érted mit akartam mondani!

én nem bántom Messit, és mint mondtam, nem tudom mit tett volna De Rossi vagy bárki más ebben a helyzetben (azt azért igen hogy én mit, s efelől ne legyen kétséged...), de baromi nagy tett lett volna ha meglépi.ENNYI.

a Maradonás dolog meg szerintem egyértelmű hogy mire gondolhattam, biztos Te is érted (nem a drogos dolgokra, meg az elkallódásra)

tényleg nem hiszem el hogy nem érted
Elbeszélünk egymás mellett :wink: Te hülyének nézel...pedig csak azt próbáltam a tudomásodra hozni,hogy így,h nem tette meg ezt az óriási dolgot,így sem kell őt félteni :wink: Nincs semmilyen árnyék,nem kell kilépnie sehonnan sem...

ezt írtad: "itt egy életre kiléphetett volna a ráerőszakolt árnyékából, és nem is akárhogyan " :arrow: na ezért írom,amiket,h nem kell Őt félteni,enélkül sem lesznek gondjai a "ráerőszakolt árnyék" miatt,ahogy eddig sem voltak :wink:

Lezárva...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.06.11. 19:21:51

Off: Ádámnak az avatarja kib'szottul széles :? Miután beteszem a képemet, megszoktam nézni, hogy jó-e :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
huevos
Jugador d'estrella

2007.06.11. 19:15:13

ozsimiki írta:Értem? :roll: :?

Jó innen könnyű írni ilyeneket,majd ha te lettél volna a helyében,lehet Te is ezt csinálod...Amúgy meg nem féltem Messit,h nem lépett ki az árnyékból,nem is kell...nem írányítja őt Maradona,és nem fél ő semmitől sem...vagány kis gyerek,ahogy Boixos is írta,és pontosan tudja,h mit miért kell tennie..nem fog addig süllyedni mint Maradona...sőt semennyire sem fog süllyedni,szntem :wink:
jajj, ne csináld már hogy nem érted mit akartam mondani!

én nem bántom Messit, és mint mondtam, nem tudom mit tett volna De Rossi vagy bárki más ebben a helyzetben (azt azért igen hogy én mit, s efelől ne legyen kétséged...), de baromi nagy tett lett volna ha meglépi.ENNYI.

a Maradonás dolog meg szerintem egyértelmű hogy mire gondolhattam, biztos Te is érted (nem a drogos dolgokra, meg az elkallódásra)

tényleg nem hiszem el hogy nem érted
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 19:06:23

OFF:
Ádám, a képed méretezd át! 130x160 pixel.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.11. 19:01:18

Gyerekek!
Ne vitatkozzunk már ilyesmin. Nem volt szép, de bevállalta, és bejött. Gól pedig az, amit a bíró megad. Ha nem látta, az ő baja. Most kiderült, h Messi nem csak egy kiváló labdarúgó, hanem a zseniséghez elkerülhetetlen csibészséggel is megvan áldva. Amikor az egyik Atlético meccsen Kun Aguero kézzel ütötte a hálóba a labdát, senki nem hozott belőle ki ennit, pedig az győzelmet hozott a kis-Madrid számára. MESSI EGY ZSENI!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.11. 18:57:54

okés, azért nem kell egymásnak ugrani.
nem muszáj ugyanazt mondanunk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.11. 18:53:09

huevos írta:
ozsimiki írta:Akkor meg teljesen felesleges volt belevonnod DDR-t,mert fogalmad sem lehet,ahogy nekünk sem,h ilyen éles szituban mit csinált volna :wink:
nem, nem
azt írtam, hogy mindegy ki az ellenfél s mi a tét, nem helyes
nem tudom, valóban, hogy De Rossi mit tett volna hasonló helyzetben, de az én véleményem ez... :wink:
értem?
Értem? :roll: :?

Kép
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.06.11. 18:40:49

lionelmessi19 írta:http://youtube.com/watch?v=lZSBQwd7wz8& ... ed&search=

Ha jól veszem le, a kommentátorok nagyon odavannak Messiért :P
Ki nincs oda érte?! :wink: Azért jól nyomja :)
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 17:07:49

http://youtube.com/watch?v=lZSBQwd7wz8& ... ed&search=

Ha jól veszem le, a kommentátorok nagyon odavannak Messiért :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.11. 17:05:05

csak még egy kicsit visszatérve a sportember ilyet nem csinál-témához.
sztem a foci, akármekkora pénzek vannak benne, akkor is elsősorban játék. vannak vagányabb gyerekek, akik adott pillanatban megpróbálnak egyet s mást, h előnyhöz jussanak. messi szituját ilyennek tartom.
nekem sokkal inkább sportszerűtlen az, amikor szándékosan törnek lábakat, mint ahogy figo, v pl. az ír állat, roy keane csinálta, h a többi ilyen vaddisznót már ne említsem.
ez utóbbi szituk miatt sokkal inkább fel tud menni a [auto_cenzúra] az agyamba, mint egy kézzel benyomott gólnál, amin ráadásul majdnem az egyik legkedvesebb csapatom bajnoki címe múlt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 16:23:33

Atesz írta:
továbbá Messi a szememben ugyanaz maradt, imádom a kissrácot, de ha már előjött itt az Isteni Diego, itt egy életre kiléphetett volna a ráerőszakolt árnyékából, és nem is akárhogyan

Ez mért árnyék???
Sztem igencsak nagy megtiszteltetés, ha minden idők egy legjobb játékosához hasonlítják az embert...
Sztem egy idő után ez gáz...
megtiszteltetés, hogy egy ekkora játékoshoz hasonlítanak, de egy idő után nyomasztó lehet. Egyrészt nagyok, és egyre nőnek az elvárások, másrészt Maradonának voltak, és vannak elítélt dolgai is bőven, szóval azokat meg nem olyan jó Messire illeszteni...
már számtalan helyen olvastam, h az ütött gól után a drogproblémák jönnek majd? ? stb...

huevosal maximálisan egyetértek, most kiléphetett volna a Messidona szerepből, és kb. a mennybe emelhette volna magát... de nem tette. Jobb lett volna, de így sem változik semmit az én álláspontom vele kapcsolatban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
huevos
Jugador d'estrella

2007.06.11. 15:18:47

Atesz írta:
továbbá Messi a szememben ugyanaz maradt, imádom a kissrácot, de ha már előjött itt az Isteni Diego, itt egy életre kiléphetett volna a ráerőszakolt árnyékából, és nem is akárhogyan

Ez mért árnyék???
Sztem igencsak nagy megtiszteltetés, ha minden idők egy legjobb játékosához hasonlítják az embert...
olvasgass Messi-nyilatkozatokat... :wink:
természetesen megtisztetltetés, de ő is egy külön egyéniség, s nem is akármilyen...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.11. 15:11:51

Ez mért árnyék???
Kép
madmax87
Jugador del Barça

2007.06.11. 13:46:41

Sztem igen is szép volt amit tett ha a biro megeszi akkor mért ne tegye nekem sokkal unszimpatikusabb ha vki szinészkedik folyamatossan(drogba) Messiásban van egy kis rafináltáság mert lássuk be ez csak ennyi volt semmi több!!!
huevos
Jugador d'estrella

2007.06.11. 12:43:16

uraim!
én nem azt mondtam, hogy De Rossi egy bárány, a vb-n a könyöklése gusztustalan volt, ez tiszta sor
én azért hoztam őt fel, mert ő is került ilyen szituba, és akkor rendkívül szép döntést hozott
aztán meg azt írtam, hogy szerintem mindegy a tét, ez a helyes, szerintem
és valóben nem tudom hogy De Rossi mit csinálna, ha a bajnoki címért megy a meccs, csak remélni tudom hogy akkor is így döntene

huevos=De Rossi&Messi&Maradona fanatic
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.06.11. 12:23:40

Az meg a másik h De Rossi nem a bajnoki hajrában csinálta ezt meg... és valaki itt már említette... a nagy önfegyelem/becsület a VB-n kellett volna h megjöjjön neki... az is sportszerű volt ugye ? Messi nem tenne mást mint a csapatát előrébb vigye! Bármi áron! ahogy ezt itt angolul modta is.. benne ven... de másnak sohasem okozna fájdalmat (fizikait) szándékosan
huevos
Jugador d'estrella

2007.06.11. 09:10:28

ozsimiki írta:Akkor meg teljesen felesleges volt belevonnod DDR-t,mert fogalmad sem lehet,ahogy nekünk sem,h ilyen éles szituban mit csinált volna :wink:
nem, nem
azt írtam, hogy mindegy ki az ellenfél s mi a tét, nem helyes
nem tudom, valóban, hogy De Rossi mit tett volna hasonló helyzetben, de az én véleményem ez... :wink:
értem?
Lezárt