Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egész cikket most nincs kedvem elolvasni(el fuero írta:Vki összetudná foglalni röviden h miről szól a cikk? Mert nem tudok angolul...
Azért egy próbát megérne, mert úgysem veszíthetünk már semmit legfeljebb az 5. vagy a 6. helyet a csoportunkban.Gém nájnti írta:Priskin is lőtt 6 gólt asszem egymás után. Bár azok nem valami nagy csapatok ellen voltLosz Bánditosz írta:Én azért visszahívnám őt is meg Szabicsot a válogatottba. Lehet, hogy egy kicsit jobbak lennének, mint Priskin.![]()
![]()
De hát Torghelle és Szabics már túl öreg![]()
Simángrecki írta:Csapjunk le rá! Nehogy megelőzzön minket a Roma!!![]()
![]()
![]()
Priskin is lőtt 6 gólt asszem egymás után. Bár azok nem valami nagy csapatok ellen voltLosz Bánditosz írta:Én azért visszahívnám őt is meg Szabicsot a válogatottba. Lehet, hogy egy kicsit jobbak lennének, mint Priskin.![]()
Csapjunk le rá! Nehogy megelőzzön minket a Roma!!Game90 írta:Torghelle szabadon igazolható
Néhány Sanyi pillanat:
http://www.youtube.com/watch?v=-LS_ykl_nk4
Gól a braziloknak, két gól a németeknek....
A srác makói nevelés (szülővárosomel fuero írta:az nb1.hu írta:Az U19-es válogatottal az írországi csoportselejtezőn szerepelt középpályás, Gyömbér Gábor a hazaérkezést követő napon Barcelonába utazott, és azóta az Espanyol csapatánál tartózkodik próbajátékon.
Télleg nem rossz játékos Dzsudzsák, de én is nagyobb jövőt jósolok Némethnek.Raziel írta: Mert nem őt figyeltették,meg gondolom sok múlt azon hogy az MTK-nak van egy akadémiája.
Mert nem őt figyeltették,meg gondolom sok múlt azon hogy az MTK-nak van egy akadémiája.Game90 írta:Kinek ez, kinek azRaziel írta:
pedig tuti elfog,sokkal nagyobb tehetség mint NémethékNémeth nagyobb tehetség sztem és többre is fogja vinni, mint DzsB
De ha tényleg ekkora tehetség, akkor mért nem őt vitte el a Liverpool?
Kinek ez, kinek azRaziel írta:
pedig tuti elfog,sokkal nagyobb tehetség mint Némethék
Game90 írta:Németh Krisztián és Simon volt a tegnapi Napi Helyzetben (vagy mi a címe) a Sport1-en. Némethről idáig én is azt hittem, hogy nagyképű, közben nem is az. Vagyis nekem ez jött le a beszélgetésből.
Dzsudzsák pedig sztem sosem fog külföldi nagycsapathoz igazolni
Na, a kedvedértVito írta:Király Gábor marad Angliában: a második ligás Burnleyhez igazol!
az igen. ez a csapat a 15. helyen végzett az idén.
mondjuk Gabika oda is való. én nagyon sokáig tiszteletem és elismertem, de mára világossá vált, hogy neki csak az a lényeg, hogy biztos "munkahelye" és állandó fizetése(!) legyen! semmiféle ambíció nem szorult bele. olyan 'tödd ki hadd hűjjön'.
ez a profi világban pontosan ennyire elég.
neki jó volt a Herthanál, neki jó volt a CP-nél, akkor is, ha kiestek, akkor is, ha a padon ült. sokkal többre vihette volna, de hogy ez lett belőle csak magát okolhatja.
méghogy profi...
(Ati! várom a re-t)
Dzsudzsák szegény kőbuta, és sose lesz olyan játékos, mint (a sajnos állítólag igen nagyképű) Németh Krisztián. Simont még nem láttam játszani, de eddig csak jókat hallottam róla. Ettől függetlenül Dzsudzsák nagyon jó játékos az nb 1-ben, de nem biztos, hogy külföldön is megállná a helyét. Persze, mint az összes többi magyar légiósnak, neki is nagyon fogok szurkolni, ha külfüldre kerül.Raziel írta:százszor jobb mint Németh meg Simon![]()
Arsenalba ment volna elvileg...Game90 írta:Az Ajax meg a Liverpool azért két különböző szintRaziel írta:Ő egyszer tuti kezdő lenne az Ajaxba,nem ugy mint Némethék.![]()
Király megEmlékszem amikor még arról pletykáltak, hogy az Arsenalba vagy a MU-ba (asszem róluk volt szó) szerződik. Amikor a Palace még elsőosztályú volt, Cech mögött a 2. legjobb kapus volt.
Az Ajax meg a Liverpool azért két különböző szintRaziel írta:Ő egyszer tuti kezdő lenne az Ajaxba,nem ugy mint Némethék.
És ez most hogyan kapcsolódott az én hsz-emhez?Raziel írta:százszor jobb mint Németh meg Simonbarca99 írta:Nem lenne rossz. Kérdés, hogy mennyi játéklehetőséghez jutna.![]()