Hát most kivételesen igazad van!FIGO 10 írta:legendatom314 írta:Charlie miatt nemsokára el kell dönteni mi lesz 500 fölött!
1000 fölött lehetne Puyol a név! Ha a sort tekintjük barca játékos, sztár játékos ... akkor a végén ő kell hogy álljon!

Hát most kivételesen igazad van!FIGO 10 írta:legendatom314 írta:Charlie miatt nemsokára el kell dönteni mi lesz 500 fölött!
1000 fölött lehetne Puyol a név! Ha a sort tekintjük barca játékos, sztár játékos ... akkor a végén ő kell hogy álljon!
legendatom314 írta:Charlie miatt nemsokára el kell dönteni mi lesz 500 fölött!
ezek szerint 100-500-ig egyenlő értékű leszek....Z. Iván írta:0-100: Barca Btom314 írta:Van egy kérdésem!?
Milyen szintek vannak a hozzászólások számát tekintve, és melyik mit jelent pontosan?
Ha jól vettem észre eddig, akkor 100-nál és 250-nél van váltás!
100-250: Barca játékos
250-500: Sztár játékos
500-1000: ? majd kiderül
1000-2500: ? szintén
0-100: Barca Btom314 írta:Van egy kérdésem!?
Milyen szintek vannak a hozzászólások számát tekintve, és melyik mit jelent pontosan?
Ha jól vettem észre eddig, akkor 100-nál és 250-nél van váltás!
Sajnos ez tényleg van, mi magunk is kapjuk a leveleket, nem tudjuk miért, de ma igyekszünk utána járni.Pilfer írta:Nem csak nálad volt ilyen...Silvanus írta:Csak nálam van ez a probléma, vagy máshol is????Nálam is!
Húúú hát ezt nem tudom miből állapítja megtom314 írta:Elég ritka, csak először én is elküldtem mégegyszer, mire rájöttem, hogy berakja attól, hogy hibát ír ki!
Láttam mások is így gondolkodtak, mert egy-két hozzászólás kétszer szerepel!
Viszont olvasatlannak rakja be.
Egyébként nem nagy gond! Szerintem!
Ez is tetszik, könnyű átnézni hogy mit nem olvastam még.
Az mitól függ hogy népszerű-e az adott fórum vagy nem? Mert ha jól láttam, attól mozog vagy nem a jel!
Igen ez a legújabb gondunk, nem tudom miért jött elő, szerencsére azért a hozzászólás bekerül. Ráadásul nem is mindig csinálja ezt. Azért ezt is megpróbáljuk minél hamarabb eltüntetni.tom314 írta:Ja és nekem a hozzászólás után kiírja hogy debug, hiba a szövegben, de ettől még berakja a hozzászólást!
A tippjátékhoz mindenképpen, de például ha megcsináljuk a hírlevelet, akkor azt is csak azok kaphatják meg akik regeltek.tom314 írta:Az oldalon lévő regisztráció mire lesz jó?
tippeket leadni?
A nevek benntmaradnak, de már törölve vannak tulajdonképpen. Az illető már nem tud belépni, hiába látszik a regisztrációja.tom314 írta:Valószínüleg igazad van. A fórum nem is olyan fontos!
A főoldal a lényeg!
Azt néztem, a taglistában, hogy 80 regisztráló egyáltalán nem írt semmit. Viszont van egy-két obszcén név is!
Valamit az oldalon majd próbálunk gránátvörös-kékké tenni, de itt a fórumon nem hiszem. A gond ezzel a színesítéssel, hogy a tejes fórum nem lehet gránátvörös-kék, mert az rettenetesen sötét. Nem jó benne írogatni. Viszont ha csak kicsit akarjuk színesíteni, azzal óvatosan kell bánni, mert lehet, hogy rosszul áll majd össze az alapszínekkel.tom314 írta:Lassan kezdek kiigazodni ezen a fórumon! És már tetszik is!
Ha jól tudom, erre is rá lehet húzni színeket vagy más design!
Nem lehetne gránátvörös-kék? Bár ahogy látom mindenkitől ezt halljátok mostanában!
Hidd el ilyen esetekben is mindig a jövőt tartjuk szem előtt. Igazán nem tud mit csinálni, a nevével önmagában. Ha beír tud és én azt nem bánom majdEnrique írta:Sőt van mégvalaki! Van 1 qrvaanyátok és van aki simán kiirta. Ezeket tényleg jó lene törölni, mert "vulgáris szöveg"amit ugye nem szeretnek a szerkesztő bácsik...
![]()
![]()