Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is láttam ha jól emlékszem, az nagy rész volt. Sokat röhögtem.Krojf írta:Komáim!
Tegnap megint érdekes South Park volt a Coolon.
Emlékeztek arra, amikor az öregektől bevonják a
jogosítványukat és erre ők fegyvert fognak?
Sokat mosolyintottam ekkor...
Rezgett ide Krojfotok.
Kösz! Jólesett kicsit felidézni azt a filmet (trilógiát), amelyen felnőttem...Los Banditos írta:Jól sikerült Star wars Video
Hát bevallom a vége felé nem igazán követtemozsimiki írta:Hát ha ezt a kérdést felteszed,akkor régebben sem követted ezt a sorit...mert azt tudnod kellene,h hogy hagyták abba,meg itt is írtuk...
Hát ha ezt a kérdést felteszed,akkor régebben sem követted ezt a sorit...mert azt tudnod kellene,h hogy hagyták abba,meg itt is írtuk (úgy lett vége anno,h pár fegyveres körbeveszi azt a szobát a kórházban,amiben Bosco is tartozkódik,a többiekkel...Cruz,Davis,stb...)...szóval kapott laza 4 golyót a srác,és az egyik az arcát roncsolta szét..sok esélye nem maradtGame90 írta:Én meg nem néztemozsimiki írta:Hát nem semmi eddig![]()
De ha Bosco meghal,akkor
![]()
![]()
![]()
![]()
a legnagyobb arc a sorozatban...a kedvenc!
Helyette NBA 07-tel játszottam
![]()
Mi történt Boscoval?
Én meg nem néztemozsimiki írta:Hát nem semmi eddig![]()
De ha Bosco meghal,akkor
![]()
![]()
![]()
![]()
a legnagyobb arc a sorozatban...a kedvenc!
Hát lehet ezt hinni,de a 2.nak úgy lett vége: napoleon korában találták magukat,ahol zsákkk fos leszármazottja Napoleon mindenesePerrero írta: az amcsis az a normálisra tervezett 3ik rész.... nem rossz, de oan tipikusan egyszer nézhető cuccos
hát [auto_cenzúra] felvette, ahogy motorozgat, enyhén szólva is a sebességhatár fölött, és beleszállt egy másik motorosba...Game90 írta:Mi történt? Mert én nem néztemozsimiki írta:Pár perc múlva lesz a Fókuszban a Motoros Balesetelég dúrva felvétel....
Bevallom 8kor aludtam már
Mi történt? Mert én nem néztemozsimiki írta:Pár perc múlva lesz a Fókuszban a Motoros Balesetelég dúrva felvétel....
Megtörtént,már mindjárt el is küldöm a választPerrero írta:Ozsimájki, ha még kell 24 akkor olvasd el a privit amit mingyá küldök
Jujj, ti végig tudtátok néznio azt a filmet? Bevallom, anno amikor megpróbálkoztam azzal a bravúrral, nekem nem sikerült...XaviMessifan írta:én!VictorValdes19 írta:ki nézte a lúzer c. filmet![]()
tipikus amerikai volt!szinte tudtam h a végén össze fognak jönni...
én!VictorValdes19 írta:ki nézte a lúzer c. filmet![]()