Nem volt ötletem, ezt hova linkeljem, de sztem ide illik a legjobban

Nem lehet tehát kizárni, hogy egy bajnoki cím sokkal rosszabb hatással lenne a Barcelona jövőjére, mint egy olyan bukás, ami eget földet megrengetne, hiszen ez esetben egy trófea sem kerülne a klub vitrinjébe az év végén.
Mondhatja Carles Puyol, hogy nincs vége egy korszaknak, és el is hiheti neki mindenki, hogy ő szívből hisz a jobb folytatásban. Miért ne hinne a saját csapatában, melyben ha valaki, akkor ő biztosan még most is küzd, hajt a sikerekért, de a többiek mentalitását nem tudja befolyásolni. Bizonyára sokan meg fognak még szólalni az ügyben, hogy véget ért-e egy korszak a Barcánál, és az érintettek aligha fogják kimondani, hogy igen: bennünk ennyi volt, följebb már nincs számunkra. Miért is mondanák? Az ő állásukról van szó, az ő jövőjükről, és nem sok olyan embert látott eddig a futballvilág, aki saját magát kirúgta volna a csapatából egy nyilatkozattal.
Egy esetleges bajnoki cím megváltoztathatja ezt a helyzetet, sokan gondolhatnák azt: van még jövője ezeknek a klasszisoknak Barca mezben.
A getafei vereség jó szolgálatot is tehet a klubnak, a csapatnak, az elszenvedett megaláztatás talán plusz motivációval vértezi fel a játékosokat, akik így képesek lennének megnyerni a bajnokságot. De ennél még sokkal fontosabb lenne, hogy ezzel a mérhetetlen nagy szégyennel a klub vezetése megvilágosodhat: az előre eltervezett politika nem állja meg a helyét, ez a projekt nem tart majd 2010-ig. Ha ezzel a nehéz felismeréssel kibékülnek, jövőre ismét egy szép korszak köszönthet Barcelonára...
A kulcsszó a mindenáron. Egyik játékos sem fog elmenni, ha ennyire meg akarják tartani. Szerintem, mivel nincs alapvető okuk elmenni...Zozzy 5 írta:Nem is attól félek, hogy Laporta akarja elengedni őketlionelmessi19 írta:Szerintem sem Eto'o sem Ronaldinho távozásától nem kell félni. Messivel kiegészítve ők azok, akiket Laportáék mindenáron meg akarnának tartani...
Nem is attól félek, hogy Laporta akarja elengedni őketlionelmessi19 írta:Szerintem sem Eto'o sem Ronaldinho távozásától nem kell félni. Messivel kiegészítve ők azok, akiket Laportáék mindenáron meg akarnának tartani...
Sajnos mostmár nem tudom nemes egyszerűséggel kacsának kezelni a dolgotredmiller írta:A Nemzeti (Sport) Pletyka lap már megint érdekes dolgokat boncolgat...
Teljes cikk:NS Online írta:Nem segíti a belső zavarok feledését a katalán fővárosban, hogy napirenden van a két meghatározó játékos, Ronaldinho, illetve Eto’o távozása. Előbbi ügyében szinte napi szinten egyeztet a brazil aranylabdás képviseletében testvére, Roberto de Assís. A kameruni pedig fél lábbal már el is ment, de amíg még van, addig is szégyelli magát…
Nagy a fogadkozás Barcelonában, elnöki látogatás az öltözőben
Teljes cikk:NS Online írta:Nem segíti a belső zavarok feledését a katalán fővárosban, hogy napirenden van a két meghatározó játékos, Ronaldinho, illetve Eto’o távozása. Előbbi ügyében szinte napi szinten egyeztet a brazil aranylabdás képviseletében testvére, Roberto de Assís. A kameruni pedig fél lábbal már el is ment, de amíg még van, addig is szégyelli magát…
OK, köszikeEnrique írta:Még nincs infó, de ne aggódj, biztosan lesz majd ahogy egyre közelebb kerülünk a szezon végéhez.Zozzy 5 írta:Nem tom ezt jó topicba írom-e de azért megkérdezem ittTud vki vmit a jövő évi mezgarnitúráról? Hogy marad-e ez, ha nam akkor milyen lesz, milyen színű stb.
Am nekem ez az évi nem igazán tetszik
Még nincs infó, de ne aggódj, biztosan lesz majd ahogy egyre közelebb kerülünk a szezon végéhez.Zozzy 5 írta:Nem tom ezt jó topicba írom-e de azért megkérdezem ittTud vki vmit a jövő évi mezgarnitúráról? Hogy marad-e ez, ha nam akkor milyen lesz, milyen színű stb.
Am nekem ez az évi nem igazán tetszik
Igen, a VBn meggyöző volt, de 1 erős vállogatottat irányitott, klubcsapatban még nem bizonyitott.grecki írta:Klinsmann maradjon a hátsóján Floridában... Nem kell ő ide, nincs semmi tapasztalata, ő szerintem nem jelentene semmi pluszt Rijkaardhoz képest.
Igaz. A várost Hannibal apja, Hamil Barca után nevezték el, aki átkelt elefántjaival a Pireneusokon és az Alpokon, hogy harcoljon a rómaiakkal.Zozzy 5 írta:Mondott faterom egy érdekes dolgot. Tudtátok, hogy a város neve, Barcelona Hannibál családjának nevéből ered?Az volt a nevük, hogy Barcas.
![]()
Szerintetek ez igaz, vagy csak faterom szivatott?
Ha jól emlékszem vissza középsikolás tanulmányaimra, akkor valóban Barkasz volt a neve (fonetikusan), de hogy a város erről kapta volna a nevet, azt nem tudom. Végülis arról indultak az Alpokon át, így akár még ez is előfordulhat...Zozzy 5 írta:Mondott faterom egy érdekes dolgot. Tudtátok, hogy a város neve, Barcelona Hannibál családjának nevéből ered?Az volt a nevük, hogy Barcas.
![]()
Szerintetek ez igaz, vagy csak faterom szivatott?
Game90 írta:Schuster sztem már 70 %-ban a Madridé. Hiddink jó edző, de most valamelyik válogatottat is irányítja nem?Klinsmannek én nem örülnék
Na kb ennyi
Jah igen. Elsiklottam fölötte, túlságosan egyetértekRumig írta:Talán azt írta, h mourinho egy x.rkihordólionelmessi19 írta: Mit is ?![]()
Amúgy meg VictorValdes19 nem kell ilyet írni, pláne ha tudod, h ezért külön elnézést kell kérned