Fc Barcelona - A Hátország
Nincs olyan topic, hogy FC Barcelona 07-08?
Valami hiányzik az idei csapatból. Az ami a tavaly is hiányzott. Az ötletesség, a változatosság. Ez idén eddig egy nagy nulla. Mit hozott a csapat? A minimumot. Nem a maximumot. Persze lehet, hogy csak az erejüket osztják be.
Elégedetlen vagyok. Főként most már Rijkaard-dal. Nem tud kitalálni valami jót valami ellenfelet megtévesztőt? Jött a mindenki számára nagy sztár Henry. Semmit nem változott a véleményem róla. Jó-jó (volt?) de ugyanúgy nem szeretem. ÉS nem is nyújt semmi olyat, amit egy csillagtól várnék. Nincs normális befejező csatárunk. Elöl csak bohócok vannak. Nem mondom kell a szórakoztatáshoz, de jóból is megárt a sok. Eto'o gyógyulj meg gyorsan.
Gyógyulásról jut eszembe, egyetlen mentsége a tímnek a sok sérült. De minden évben ez lesz a kifogásunk, ha nem jön össze valami?
Valami hiányzik az idei csapatból. Az ami a tavaly is hiányzott. Az ötletesség, a változatosság. Ez idén eddig egy nagy nulla. Mit hozott a csapat? A minimumot. Nem a maximumot. Persze lehet, hogy csak az erejüket osztják be.

Elégedetlen vagyok. Főként most már Rijkaard-dal. Nem tud kitalálni valami jót valami ellenfelet megtévesztőt? Jött a mindenki számára nagy sztár Henry. Semmit nem változott a véleményem róla. Jó-jó (volt?) de ugyanúgy nem szeretem. ÉS nem is nyújt semmi olyat, amit egy csillagtól várnék. Nincs normális befejező csatárunk. Elöl csak bohócok vannak. Nem mondom kell a szórakoztatáshoz, de jóból is megárt a sok. Eto'o gyógyulj meg gyorsan.
Gyógyulásról jut eszembe, egyetlen mentsége a tímnek a sok sérült. De minden évben ez lesz a kifogásunk, ha nem jön össze valami?

-
- Llegenda del Barça
Ezt egy hónappal ezelőtt kérdezte LosÁdám02 írta:Hát a Barcának már megvan gondolom akkor a többi csapatnak is!Kinntvan a főoldalon!Los Banditos írta:Mikor sorsolják ki a következő bajnokság menetrendjét?![]()

-
- Llegenda del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=2gAlr5rqdCw&NR=1
Nem volt ötletem, ezt hova linkeljem, de sztem ide illik a legjobban
Nem volt ötletem, ezt hova linkeljem, de sztem ide illik a legjobban

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mikor sorsolják ki a következő bajnokság menetrendjét?

in to exile
-
- Llegenda del Barça
A semminél azért biztos többet csinál, de azt én sem hiszem, hogy a tüdejét is kiköpne egy-egy ilyen termi munka után
De mind1, én ezen már nem akadok fent, most majd kipihenheti magát, aztán meglátjuk, mire lesz képes jövőre.

De mind1, én ezen már nem akadok fent, most majd kipihenheti magát, aztán meglátjuk, mire lesz képes jövőre.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem csak erőnléti edzéseket végez, hogy formába tartsa magát. Ugyanazt csinálja ott, mint bárki más.

in to exile
Ki fogtok röhögni...de mondjátok már meg nekem!
Mit csinál Ronaldinho a termi gyakorlásain?
Mi jelent az,hogy terembez egyakorol,míg a többiek rendes edzést végeznek?
Nem teljesen értem..ill. nem tudom elképzelni mit csinálhat...

Mit csinál Ronaldinho a termi gyakorlásain?
Mi jelent az,hogy terembez egyakorol,míg a többiek rendes edzést végeznek?
Nem teljesen értem..ill. nem tudom elképzelni mit csinálhat...

-
- Llegenda del Barça
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6304
Nagyon rosz volt ezt olvasni, rendkívül fájdalmas, és csalódást keltő. De ebben van az igazság. Szinte mindenben egyetértek a cikkíróval, csupán a Rijkaardról kialakított véleményében találok némi kis véleménykülönbséget. Nem hiszem, hogy csakis a játékosok tüzelésénél valott volna kudarcot. De ezt már nagyon sokszor kibeszéltük. de mint mondtam, a cikkírónak mindenben igaza van, és nagyon jól látja a dolgokat sajnos.
Kiemelnék néhány nagyon nagy igazságot:
Nagyon rosz volt ezt olvasni, rendkívül fájdalmas, és csalódást keltő. De ebben van az igazság. Szinte mindenben egyetértek a cikkíróval, csupán a Rijkaardról kialakított véleményében találok némi kis véleménykülönbséget. Nem hiszem, hogy csakis a játékosok tüzelésénél valott volna kudarcot. De ezt már nagyon sokszor kibeszéltük. de mint mondtam, a cikkírónak mindenben igaza van, és nagyon jól látja a dolgokat sajnos.
Kiemelnék néhány nagyon nagy igazságot:
Nem lehet tehát kizárni, hogy egy bajnoki cím sokkal rosszabb hatással lenne a Barcelona jövőjére, mint egy olyan bukás, ami eget földet megrengetne, hiszen ez esetben egy trófea sem kerülne a klub vitrinjébe az év végén.
Mondhatja Carles Puyol, hogy nincs vége egy korszaknak, és el is hiheti neki mindenki, hogy ő szívből hisz a jobb folytatásban. Miért ne hinne a saját csapatában, melyben ha valaki, akkor ő biztosan még most is küzd, hajt a sikerekért, de a többiek mentalitását nem tudja befolyásolni. Bizonyára sokan meg fognak még szólalni az ügyben, hogy véget ért-e egy korszak a Barcánál, és az érintettek aligha fogják kimondani, hogy igen: bennünk ennyi volt, följebb már nincs számunkra. Miért is mondanák? Az ő állásukról van szó, az ő jövőjükről, és nem sok olyan embert látott eddig a futballvilág, aki saját magát kirúgta volna a csapatából egy nyilatkozattal.
Egy esetleges bajnoki cím megváltoztathatja ezt a helyzetet, sokan gondolhatnák azt: van még jövője ezeknek a klasszisoknak Barca mezben.
A getafei vereség jó szolgálatot is tehet a klubnak, a csapatnak, az elszenvedett megaláztatás talán plusz motivációval vértezi fel a játékosokat, akik így képesek lennének megnyerni a bajnokságot. De ennél még sokkal fontosabb lenne, hogy ezzel a mérhetetlen nagy szégyennel a klub vezetése megvilágosodhat: az előre eltervezett politika nem állja meg a helyét, ez a projekt nem tart majd 2010-ig. Ha ezzel a nehéz felismeréssel kibékülnek, jövőre ismét egy szép korszak köszönthet Barcelonára...
- Andris
- Adminisztrátor
A kulcsszó a mindenáron. Egyik játékos sem fog elmenni, ha ennyire meg akarják tartani. Szerintem, mivel nincs alapvető okuk elmenni...Zozzy 5 írta:Nem is attól félek, hogy Laporta akarja elengedni őketlionelmessi19 írta:Szerintem sem Eto'o sem Ronaldinho távozásától nem kell félni. Messivel kiegészítve ők azok, akiket Laportáék mindenáron meg akarnának tartani...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Nem is attól félek, hogy Laporta akarja elengedni őketlionelmessi19 írta:Szerintem sem Eto'o sem Ronaldinho távozásától nem kell félni. Messivel kiegészítve ők azok, akiket Laportáék mindenáron meg akarnának tartani...

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem sem Eto'o sem Ronaldinho távozásától nem kell félni. Messivel kiegészítve ők azok, akiket Laportáék mindenáron meg akarnának tartani... 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Sajnos mostmár nem tudom nemes egyszerűséggel kacsának kezelni a dolgotredmiller írta:A Nemzeti (Sport) Pletyka lap már megint érdekes dolgokat boncolgat...
Teljes cikk:NS Online írta:Nem segíti a belső zavarok feledését a katalán fővárosban, hogy napirenden van a két meghatározó játékos, Ronaldinho, illetve Eto’o távozása. Előbbi ügyében szinte napi szinten egyeztet a brazil aranylabdás képviseletében testvére, Roberto de Assís. A kameruni pedig fél lábbal már el is ment, de amíg még van, addig is szégyelli magát…
Nagy a fogadkozás Barcelonában, elnöki látogatás az öltözőben

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Nemzeti (Sport) Pletyka lap már megint érdekes dolgokat boncolgat...
Teljes cikk:NS Online írta:Nem segíti a belső zavarok feledését a katalán fővárosban, hogy napirenden van a két meghatározó játékos, Ronaldinho, illetve Eto’o távozása. Előbbi ügyében szinte napi szinten egyeztet a brazil aranylabdás képviseletében testvére, Roberto de Assís. A kameruni pedig fél lábbal már el is ment, de amíg még van, addig is szégyelli magát…
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
OK, köszikeEnrique írta:Még nincs infó, de ne aggódj, biztosan lesz majd ahogy egyre közelebb kerülünk a szezon végéhez.Zozzy 5 írta:Nem tom ezt jó topicba írom-e de azért megkérdezem ittTud vki vmit a jövő évi mezgarnitúráról? Hogy marad-e ez, ha nam akkor milyen lesz, milyen színű stb.
Am nekem ez az évi nem igazán tetszik

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Még nincs infó, de ne aggódj, biztosan lesz majd ahogy egyre közelebb kerülünk a szezon végéhez.Zozzy 5 írta:Nem tom ezt jó topicba írom-e de azért megkérdezem ittTud vki vmit a jövő évi mezgarnitúráról? Hogy marad-e ez, ha nam akkor milyen lesz, milyen színű stb.
-
- Llegenda del Barça
Nem tom ezt jó topicba írom-e de azért megkérdezem itt
Tud vki vmit a jövő évi mezgarnitúráról? Hogy marad-e ez, ha nam akkor milyen lesz, milyen színű stb.

Igen, a VBn meggyöző volt, de 1 erős vállogatottat irányitott, klubcsapatban még nem bizonyitott.grecki írta:Klinsmann maradjon a hátsóján Floridában... Nem kell ő ide, nincs semmi tapasztalata, ő szerintem nem jelentene semmi pluszt Rijkaardhoz képest.
Igaz. A várost Hannibal apja, Hamil Barca után nevezték el, aki átkelt elefántjaival a Pireneusokon és az Alpokon, hogy harcoljon a rómaiakkal.Zozzy 5 írta:Mondott faterom egy érdekes dolgot. Tudtátok, hogy a város neve, Barcelona Hannibál családjának nevéből ered?Az volt a nevük, hogy Barcas.
![]()
Szerintetek ez igaz, vagy csak faterom szivatott?
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha jól emlékszem vissza középsikolás tanulmányaimra, akkor valóban Barkasz volt a neve (fonetikusan), de hogy a város erről kapta volna a nevet, azt nem tudom. Végülis arról indultak az Alpokon át, így akár még ez is előfordulhat...Zozzy 5 írta:Mondott faterom egy érdekes dolgot. Tudtátok, hogy a város neve, Barcelona Hannibál családjának nevéből ered?Az volt a nevük, hogy Barcas.
![]()
Szerintetek ez igaz, vagy csak faterom szivatott?
edit:
"The name Barcelona comes from the ancient Levantine Iberian Barkeno"
Pontosan nem értem, hogy ez mit akar jelenteni, de szó szerinti fordításban "az antik/ókori levantei/keleti ibériai Barkeno"

Ha valaki ezt megfejti, akkor megköszönöm...