A taglistában a nevemre kattintva is megtalálod a e-mail címemet, de küldtem privátba is!!!... Várom válaszod...utazo írta:Silvanus!
Valami miatt nem tudtam neked privát üzenni , kérlek írj egy emil címet.
Questor travelnél nagyon korrektek, megrendelik a jegyet, stb. előnye hogy minden lesz, ha kell szállás is, nagyon rugalmasak, hátránya hogy picit drágább.utazo írta:Na sziasztok!
Én utazó felesége vagyok, férjemmel április- májusban utazunk Barcelonába. Maszek megyünk , autóval. Persze meccsre is el szeretnénk menni. Április 17.-én játszik a Barcelona a Getafe-val, ez a meccs érdekelne vagy a május 1. -én a Albacete-val való játék. Abban kérnénk segítséget, hogy hogyan lehet jegyet szerezni ezekre a meccsekre. Mivel utazásunk időjárásfüggő, nem tudjuk pontosan ,mikor lennék Barcelonában.
Helyszínen lehet e , (mondjuk egy két nappal hamarabb, esetleg) jegyet venni? Vagy neten ajánljatok valami oldalt, ahol meg lehet rendelni. És legfeljebb, ha esik, ha fúj megyünk. Szerintetek az nap láthatnánk-é edzést, és pénzbe kerül-é.
Éppen az a lényeg, hogy nem tartanak fenn irodát csak néhány helyen automatákat helyeznek el. Berakod a kártyádat, lecsekkol és kinyomtatja. De vmi olyasmit is hallottam hogy kinyomtatod. De az lehet téves infó!Boixos írta:és egy kinyomtatott zsugával beengednekmost csak vicceltél, ugye? mert ha nem, én akkor inkább bérletet nyomtatok
Asszem úgy van, ha neten veszed a jegyet és kinyomtatod magadnak, akkor nincs plusz, ha irodába, akkor +50%, de nem biztos!Boixos írta:az igen! plusz 50 %! de mire??? egyébként télleg márciustól él a wizzes bugi.
a keddi gép március 29-től jár október 25éig,
a szombati meg április 2-ától október 29ig.
Azé mer Magyarországról rendeltük és azt hiszik, hogy minket hülyének lehet nézni.Boixos írta:az igen! plusz 50 %! de mire??? egyébként télleg márciustól él a wizzes bugi.
a keddi gép március 29-től jár október 25éig,
a szombati meg április 2-ától október 29ig.
Hát ez szó mi szó problémás kérdés, mivel WizzAir asszem csak márciustól van akkorfele meg már ünnepeljük a bajnoki címet, nem nagyon lesz jegy, de amikor én a Depor meccsen voltam kinn akkor majd 50%-ot számoltak fel a jegyrendelés után.Boixos írta:okés, akkor úgy. de barcelonában, mikor nincs teltház?Futo'o Balázs írta:Nem éri megrendelni a jegyeket, mert nagyon sok pluszköltséget számolnak fel inkább egy olyan meccsre kell kimenni ahol nem lesz teltház, és akkor ott jóval olcsóbban meg lehet venni kinn a jegyeket.Boixos írta:sztem lehet, h érdemes lenne elgondolkodni egy ilyen bugiban. fapaddal ki (monnyuk a wizznél annyi van, h kedden és szombaton vannak gépek 4990+rept.ill.-ért, és visszafelé - ki tudja miért - nem indít gépet), és vissza, barcelonában leszervezni vmi olcsó szállást (tuti h vannak youth hostelek, v vmi ilyesmik, olcsó helyekkel) és akkor már csak a zsugát kéne összehozni, aztán mehetne az ereszd el a hajamat. biztos van a barcánál is online jegyrendelés.
most viccen kívűl, nekem régebben sokat jártak ki a haverjaim autóstoppal(!) narancsot szedni. kimentek nyár elején és ott bugiztak őszig. monnyuk nem a ritzben laktak, meg némelyik marhát jól agyon is verték, amikor a parkoló kocsik tetején ugrálva a francót éltették, de azok megérdemelték. ha független lennék, lehet, h még ezt is bevállalnám.
okés, akkor úgy. de barcelonában, mikor nincs teltház?Futo'o Balázs írta:Nem éri megrendelni a jegyeket, mert nagyon sok pluszköltséget számolnak fel inkább egy olyan meccsre kell kimenni ahol nem lesz teltház, és akkor ott jóval olcsóbban meg lehet venni kinn a jegyeket.Boixos írta:sztem lehet, h érdemes lenne elgondolkodni egy ilyen bugiban. fapaddal ki (monnyuk a wizznél annyi van, h kedden és szombaton vannak gépek 4990+rept.ill.-ért, és visszafelé - ki tudja miért - nem indít gépet), és vissza, barcelonában leszervezni vmi olcsó szállást (tuti h vannak youth hostelek, v vmi ilyesmik, olcsó helyekkel) és akkor már csak a zsugát kéne összehozni, aztán mehetne az ereszd el a hajamat. biztos van a barcánál is online jegyrendelés.
Nem éri megrendelni a jegyeket, mert nagyon sok pluszköltséget számolnak fel inkább egy olyan meccsre kell kimenni ahol nem lesz teltház, és akkor ott jóval olcsóbban meg lehet venni kinn a jegyeket.Boixos írta:sztem lehet, h érdemes lenne elgondolkodni egy ilyen bugiban. fapaddal ki (monnyuk a wizznél annyi van, h kedden és szombaton vannak gépek 4990+rept.ill.-ért, és visszafelé - ki tudja miért - nem indít gépet), és vissza, barcelonában leszervezni vmi olcsó szállást (tuti h vannak youth hostelek, v vmi ilyesmik, olcsó helyekkel) és akkor már csak a zsugát kéne összehozni, aztán mehetne az ereszd el a hajamat. biztos van a barcánál is online jegyrendelés.
Én akkor sem ülök fel ilyenekre. Nem tudhatod, hogy még min spórólnak. Inkább fizetek 10szer annyit...rhynn írta:Miért?:)Eszter21 írta:Hát ilyen gépekre én nem ülök fel...Boixos írta:most néztem, a wizzair-nek van egy csomó akciója, a gironára (barcelona repülőtere) fhegy 2bről 4990 ftért visznek ki ez év októberig. csak aza gáz, h nem biztos h az aktuális meccs időpontjára (v egy-két nappal előbbre) van zsuga.
A Wizzairnek van egész európában a legfiatalabb és legmegbízhatóbb flottája + a Malév összes jól képzett pilótáját becserkészték. (Én inkább Malévra nem szállnék fel).
Attól ilyen olcsó, hogy szinte 100%os kihasználtsággal mennek, nem adnak kaját (étkezésenként 2-3000 FT költség), olcsó reptereken szállnak le, ahol 15-20000et is spórolhatsz a reptéri illetéken. Questoros ajánlatba 27000 szerepelt, ehhez képest egy 3-4000es, már majdnem 25000-et jelenthet!
Minimális a személyzete, amúgy ugyanolyan mint a másik, legfeljebb kisebb a hely! Ja és jóval korábban meg kell rendelni a jegyet, egy-két nappal előtte már drágább mint a Malév
Miért?:)Eszter21 írta:Hát ilyen gépekre én nem ülök fel...Boixos írta:most néztem, a wizzair-nek van egy csomó akciója, a gironára (barcelona repülőtere) fhegy 2bről 4990 ftért visznek ki ez év októberig. csak aza gáz, h nem biztos h az aktuális meccs időpontjára (v egy-két nappal előbbre) van zsuga.
lehet menni mással is, csak akkor 10szer ennyibe kerül a zsuga.Eszter21 írta:Hát ilyen gépekre én nem ülök fel...Boixos írta:most néztem, a wizzair-nek van egy csomó akciója, a gironára (barcelona repülőtere) fhegy 2bről 4990 ftért visznek ki ez év októberig. csak aza gáz, h nem biztos h az aktuális meccs időpontjára (v egy-két nappal előbbre) van zsuga.
Hát ilyen gépekre én nem ülök fel...Boixos írta:most néztem, a wizzair-nek van egy csomó akciója, a gironára (barcelona repülőtere) fhegy 2bről 4990 ftért visznek ki ez év októberig. csak aza gáz, h nem biztos h az aktuális meccs időpontjára (v egy-két nappal előbbre) van zsuga.