utazo írta:Na sziasztok!
Én utazó felesége vagyok, férjemmel április- májusban utazunk Barcelonába. Maszek megyünk , autóval. Persze meccsre is el szeretnénk menni. Április 17.-én játszik a Barcelona a Getafe-val, ez a meccs érdekelne vagy a május 1. -én a Albacete-val való játék. Abban kérnénk segítséget, hogy hogyan lehet jegyet szerezni ezekre a meccsekre. Mivel utazásunk időjárásfüggő, nem tudjuk pontosan ,mikor lennék Barcelonában.
Helyszínen lehet e , (mondjuk egy két nappal hamarabb, esetleg) jegyet venni? Vagy neten ajánljatok valami oldalt, ahol meg lehet rendelni. És legfeljebb, ha esik, ha fúj megyünk. Szerintetek az nap láthatnánk-é edzést, és pénzbe kerül-é.
Questor travelnél nagyon korrektek, megrendelik a jegyet, stb. előnye hogy minden lesz, ha kell szállás is, nagyon rugalmasak, hátránya hogy picit drágább.
Getafe ellen biztos lesz jegy, de szerintem csak a felső karélyba (nagyon [auto_cenzúra] helyen).
Edzések legtöbbször ingyenesek, ha írsz mailt, megírják mikor nyilvános! Ha gondolod segítek szívesen
Remélem tudtam segíteni!