Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokszor volt már közel,Dudek meg csak azért kell mert Casillas mögött nincs jo cserekapus Dudek njobb hátteret adna.Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144196
HenryBarca,elég közel van már
![]()
DudekR.Madrid állitólag
minek nekik?
de. a kínai lelép, őt meg megvették a helyére. ugyanúgy odaragasztják majd a padhoz, mint recobát, csak nem fog annyiba fájni nekik ez a történet.Raziel írta:Nemfog padozni...Boixos írta:gratulálok suazonak. másfél szezon óta hisztizett, h neki így a Roma, meg úgy, erre elmegy az interbe padozni... ennyit tud.
Remélem is.Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144196
HenryBarca,elég közel van már
![]()
DudekR.Madrid állitólag
minek nekik?
Akale 4 millió, Keita pedig 16 millió állítólag. Bodmer-ről nem találtam infót.noname írta:A Lyon még jó néhány évig uralni fogja a francia focit, ha ez így megy tovább, amúgy mennyibe kerültekAkaleval jól járt a Lens, sztem ők az egyetlen csapat, amely pillanatnyilag kezdhet valamit a Lyonnal.
A Lyon még jó néhány évig uralni fogja a francia focit, ha ez így megy tovább, amúgy mennyibe kerültekGame90 írta:Akale, sztem nagyon jó játékos (Auxerre)Lens.
A. Keita, Bodmer (mindkettő Lille)Lyon. Eléggé bekezdett a francia bajnok.
David (Sevilla)Levante.
Melchiot (Rennes)Wigan.
Dudek lehet Casillas tartaléka?
Ez keménynoname írta:Ibrahim BaMilan
komoly "erősítés és fiatalítás"
Sztem meg igenNemfog padozni...
Én még "értékelhető" oldalon nem láttam ezt a hírtnoname írta:David Suazo(Cagliari)Inter 9,5 millió fontért
![]()
Ha már múlt időben írtak róla,akkor tuti! Tré egy oldal,de a fix dolgokban nem kacsáznak...noname írta:David Suazo(Cagliari)Inter 9,5 millió fontért
![]()
Legalábbis az igen "megbízható" samsungsport szerint.
Hát konkrétan én nem várok ennél többet tőle,tény,h csak 23,és ,h nem a legerősebb csapatban van ami csak létezik...de szntem akkor is túl van sztárolva..ennyigrecki írta:HE? Torres?ozsimiki írta:Torrest nem vinném el a M.U. helyében! Ahogy Zsolti is írta,túlsztárolt a gyerek...szntem semmit sem bizonyított eddig! Azért mert nekünk rúg pár gólt,még egyáltalán nem jobb a nagyátlagnál! M.U.ba Tevez kellene...
23 éves, mit vártok még tőle. Egész eddigi pályafutását egy [auto_cenzúra] Atleticóban töltötte és ilyen fiatalon is már 75 spanyol bajnoki gólt rúgott... Elmegy egy nagycsapatba, és ugyanúgy berobban majd, mint Villa a Valenciában...ezt garantálom...
(Persze, ha Angliába igazol, akkor az egy meglehetős rizikófaktor.)
HE? Torres?ozsimiki írta:Torrest nem vinném el a M.U. helyében! Ahogy Zsolti is írta,túlsztárolt a gyerek...szntem semmit sem bizonyított eddig! Azért mert nekünk rúg pár gólt,még egyáltalán nem jobb a nagyátlagnál! M.U.ba Tevez kellene...
De, még fejlődnie kell, és fog isrytuu írta:Talán még fejlődnie kell, nem? Maradhatna, de azért az MU nem lenne egy rossz lépcsőfok a számára! Egyébként meg sztem több van benne, mint amit eddig mutatott.Zozzy 5 írta:Valahogy én is úgyérzem, hogy nem akkora gólzsák ő, mint amilyennek beállítják. Jó csatár, nem arról van szó, de még nincs azon a szinten szerintem sem amilyenre teszik.
Talán még fejlődnie kell, nem? Maradhatna, de azért az MU nem lenne egy rossz lépcsőfok a számára! Egyébként meg sztem több van benne, mint amit eddig mutatott.Zozzy 5 írta:Valahogy én is úgyérzem, hogy nem akkora gólzsák ő, mint amilyennek beállítják. Jó csatár, nem arról van szó, de még nincs azon a szinten szerintem sem amilyenre teszik.ozsimiki írta:Torrest nem vinném el a M.U. helyében! Ahogy Zsolti is írta,túlsztárolt a gyerek...szntem semmit sem bizonyított eddig! Azért mert nekünk rúg pár gólt,még egyáltalán nem jobb a nagyátlagnál! M.U.ba Tevez kellene...
Valahogy én is úgyérzem, hogy nem akkora gólzsák ő, mint amilyennek beállítják. Jó csatár, nem arról van szó, de még nincs azon a szinten szerintem sem amilyenre teszik.ozsimiki írta:Torrest nem vinném el a M.U. helyében! Ahogy Zsolti is írta,túlsztárolt a gyerek...szntem semmit sem bizonyított eddig! Azért mert nekünk rúg pár gólt,még egyáltalán nem jobb a nagyátlagnál! M.U.ba Tevez kellene...