Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oroszlánok minden mennyiségben....elprat írta:igen,és ott minden megtalál6ó amit 1ébként el sem tudnál képzelni...grecki írta:Sárkereszttúr?
lila ház-rózsíszín kerítés kombó?![]()
igen,és ott minden megtalál6ó amit 1ébként el sem tudnál képzelni...grecki írta:Sárkereszttúr?
lila ház-rózsíszín kerítés kombó?
Elhiszem, mondjuk én is így vagyok Keresztúrral. Levontam a focicsapatról meg a szurkolókról. És igazad van, így nem szabad általánosítanom, bár én minden Fejér megyei falut/várost a focicsapata alapján ítélek meg. Igen, hiba, rossz szokás.elprat írta:Honnan tudod laktál ott ,vagy csak vki mondta........mert ez hülyeség.rytuu írta: Te jó Ég! Aba és Káloz.... még Kálozt nem is ismerem annyira, de Abán annyi bunkó egyén lakik... szegénykém!Na mindegy.
Bunkók mindenhol vannak,esetlegesen egy incidens pont egy abaival még nem jelenti azt hogy ilyen konzekvenciát kéne levonnod![]()
Mivel laknak ott közel 5000ren...
na mind egy...én szeretem,a 20év az 20év
Honnan tudod laktál ott ,vagy csak vki mondta........mert ez hülyeség.rytuu írta: Te jó Ég! Aba és Káloz.... még Kálozt nem is ismerem annyira, de Abán annyi bunkó egyén lakik... szegénykém!Na mindegy.
Te jó Ég! Aba és Káloz.... még Kálozt nem is ismerem annyira, de Abán annyi bunkó egyén lakik... szegénykém!elprat írta:Jah,a 20év Abára vagy kíváncsi vagy a 4év Kálozra?rytuu írta: He Te mondod!!Biztos így van... Ja igen elprat! Hol is laksz? Mert írtad, h Fehérvár közelében, egy kis faluban asszem.
![]()
Szal egy ideje Pesten nyomulok,kellett egy kis váltás ilyen-olyan okból...
Jah,a 20év Abára vagy kíváncsi vagy a 4év Kálozra?rytuu írta: He Te mondod!!Biztos így van... Ja igen elprat! Hol is laksz? Mert írtad, h Fehérvár közelében, egy kis faluban asszem.
Mondom én hogy lökött....magyarul idióta....de azsé' lehet ám serettni iselprat írta:[quote="Perrero]éljen a szado-mazo
Mondom én hogy lökött....magyarul idióta....de azsé' lehet ám serettni isPerrero írta:éljen a szado-mazo
Ugggggggyan mááááár...rytuu írta:![]()
Kár. De akkor a saját barátnőjét is lehülyézte.
Szép. Kedves.
elprat ne hagyd magad!!
Vagy wikipediaEvilgrim írta:Aki nem ismerné:www.ezenanapon.hu!
+ Móra Ferenc és Vitalij Klicskoén jun 19-i vok, Cafurol, meg Chilavertről tudom h ők isja meg Garfield
![]()
Az ovit még mindig nem járta ki....Sharkinho írta:Hányadikos vagy