Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ÖkhmmmSlither írta: Hát látszik, hogy nem szoktál sok free rollt játszani. Ott még a 20-ban is vannak akik mindenmásodik körben egyből all-int nyomnak. És hiába ejtesz ki tucatjával ilyeeket mindig marad. Tegnap is volt 170 ezer chipem a 10 között, aztán ott is volt egy csaj aki állandóan all-inezett (igaz volt mire, mert egymás után AA, AA, KK-ja volt).
Hát látszik, hogy nem szoktál sok free rollt játszani. Ott még a 20-ban is vannak akik mindenmásodik körben egyből all-int nyomnak. És hiába ejtesz ki tucatjával ilyeeket mindig marad. Tegnap is volt 170 ezer chipem a 10 között, aztán ott is volt egy csaj aki állandóan all-inezett (igaz volt mire, mert egymás után AA, AA, KK-ja volt).ozsimiki írta:Idegesítőek az tény,de csak az elején vannak...ha meg jól ráérzel,akkor már az elején összeszedsz annyi zsét,amennyiből már rendesen lehet taktikázni (ezalatt persze a blöfföt értemSlither írta: Van még 5 db. Én már annak is örülnék, ha csak az egyiknél be tudok kerülni a tízbe. Csak az a sok rohadt all-inező idegesít. Alig lehet rendesen játszani. Most egy színnel estem kimásiknak szintén színe vot A-szal.
)...
Sztem a PKR a legjobb, az 3D-s nagyon király! Ajánlom...Los Banditos írta:Hamár itt tartunk, akkor valaki tudna adni egy linket, ahol INGYEN lehet játszani Texas Hold'emet a gép vagy bárki ellen?![]()
www.partypoker.comLos Banditos írta:Hamár itt tartunk, akkor valaki tudna adni egy linket, ahol INGYEN lehet játszani Texas Hold'emet a gép vagy bárki ellen?![]()
Los Banditos írta:Hamár itt tartunk, akkor valaki tudna adni egy linket, ahol INGYEN lehet játszani Texas Hold'emet a gép vagy bárki ellen?![]()
Idegesítőek az tény,de csak az elején vannak...ha meg jól ráérzel,akkor már az elején összeszedsz annyi zsét,amennyiből már rendesen lehet taktikázni (ezalatt persze a blöfföt értemSlither írta: Van még 5 db. Én már annak is örülnék, ha csak az egyiknél be tudok kerülni a tízbe. Csak az a sok rohadt all-inező idegesít. Alig lehet rendesen játszani. Most egy színnel estem kimásiknak szintén színe vot A-szal.
Van még 5 db. Én már annak is örülnék, ha csak az egyiknél be tudok kerülni a tízbe. Csak az a sok rohadt all-inező idegesít. Alig lehet rendesen játszani. Most egy színnel estem kiozsimiki írta:Slither írta:Aki szeret pókerezni (és tud is), annak figyelmébe ajánlom, hogy ma a Pacific Pokeren több, 1000$-os összdíjazáú freeroll is lesz.![]()
HmJó,hogy szóltál...bár lehet mégse nevezek,mivel Partypokeren rendes számlám van,és 1-2 óra alatt össze lehet annyit szedni,mint a versenyen ha megnyered
Slither írta:Aki szeret pókerezni (és tud is), annak figyelmébe ajánlom, hogy ma a Pacific Pokeren több, 1000$-os összdíjazáú freeroll is lesz.![]()
bár szolnokon élnék én is...kovinho írta:Amúgy ügye itt vannak/voltak Kovács Katiék edzőtáborban, és megyünk ott a Holt-Tisza parton, és ott kajakozott épp Kovács Kati, a hülye haverom meg beszólt hogy "Húzzad Kati, húzzad!" - rég röhögtem akkorát.![]()
mi egy hete ballagtunk...kovinho írta:Én is sok siker kívánok.
Egyébként holnap ballagok, kíváncsi vagyok milyen lesz, eddig nem nagyon fogtam fel hogy vége...
Enrique írta:Tesi érettségi?![]()
Jó lesz, már várom... Közép lesz csak természetesen (csütörtökön), ötödik - töltetlék - érettségi tantárgyként vettem fel, mert nem akartam németből (angol emelt már megvan 2 éve nyvizságval, németből meg felsőfokúztam idén, elég is volt belőle) érettségizni, föci, kémia, biosz, stb felejtősek, így maradt a tesi.![]()
(Amúgy tesitagozatos ált. isk.-ba jártam még anno, úgyhogy szerencsére ilyeneket bármikor megcsinálok.)
Kell :
- 48 ütemű gimnasztikai gyakorlat,
- kötelet mászni függeszkedve,
- 60-at/2000-ret futni,
- távolt/magasat ugrani
- kislabdát dobni/súlyt lökni
- korlát, szekrény, talaj - egyet húzunk majd ebből
- úszás - három nemben
- kosár/kézi/foci/röpi
A kiemeltek az én választásaim.
Videók alapján nem lesz rosszRaziel írta:itt van uj Need For Speed,kicsit ütős lesz,már fog törni az autó is..