Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hú, de kuki vagyok. Először azt olvastam h Ibarra. Gondoltam minek kell nekik Ibarra?noname írta:a Real Ibrát akarja
A cikk szerint 50 millát fizetnének érte, Ibra pedig 10 millát kapna. Mi a fenének lenne rá szükség. Tele vannak csatárokkal erre akarnak még venni többet. Jöjjön csak össze az üzlet és megint dobjanak ki 50 milliót.Sztem Robinho el fog így menni. Így se kap elég gyakran lehetőséget Capellotól, most még kevesebbet kapna.
Én is hajlandó vagyok tárgyalniGame90 írta:Lalas 100 millió dollárért hajlandó tárgyalni Beckhamről?![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144439&
Ha már itt tartunk mutass rá a lényegre. Mivel sikerült vérig sértenem téged? ?? ???sergi1989 írta:ugyérzem ő szolt be nekem,én erre igy válaszoltam!
ő kötött belém és 3 igazolás nem hiném hogy sok lenne!
azért mert ő van ithon ettől még ha ok nélkül belém köt akkor énse maradok adósa!
Ő nem flegmázott, csak a 3 igazolást soknak tartotta. Ez nem beszólás...sergi1989 írta:ugyérzem ő szolt be nekem,én erre igy válaszoltam!
ő kötött belém és 3 igazolás nem hiném hogy sok lenne!
azért mert ő van ithon ettől még ha ok nélkül belém köt akkor énse maradok adósa!
a 3 az sok,kákához oda van irva hogy esélytelen...mibe kötsz bele kisgyerek?inkább üneplj velünk este csakk jobb kedved leszlionelmessi19 írta:Nem kell nekünk sok igazolás...![]()
Csak Kaka, Quaresma, meg Nasri.
ez jellemző....a real mindenkit meg akar venninoname írta:a Real Ibrát akarja
A cikk szerint 50 millát fizetnének érte, Ibra pedig 10 millát kapna. Mi a fenének lenne rá szükség. Tele vannak csatárokkal erre akarnak még venni többet. Jöjjön csak össze az üzlet és megint dobjanak ki 50 milliót.Sztem Robinho el fog így menni. Így se kap elég gyakran lehetőséget Capellotól, most még kevesebbet kapna.
Nem arról van szó,h most hoznák idekovinho írta:Hát ide ne hozzák most, akkor inkább maradjon Rijkaard.Rivaldo11 írta:A Gaspart éra vége felé emlékszem, hogy felröppent a neve. Imádkoztam is, nehogy idehozzák.