Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Beküldhette volna, nem tette. Én mot személy szerint nem ezzel vagyok elfoglalva, más dolgokon gondolkozok, emiatt nem fogom mégjobban idegelni magam Rijkaardon. Okozott már elég bosszúságot.el fuero írta:Zozzy!
Az egész éves teljesítményét "méltattuk". Azért beküldhette voln a nyúlat.
Én azt, hogy legalább az utolsó meccsen beáll 1 másodpercreSlither írta:Nem tudom mit vártatok?
Ezqu-t jobban szerette...lionelmessi19 írta:Ez nem volt szép, ahogy hallom nem jött fel Saviola.
Én azért reménykedem h elküldik FRankot. Régebben többször megvédtem, de volt néhány meccs, ahol teljesen egyértelmű volt h ha a játékosok nem bírnak az ellenféllel, ő tehetetlen. Majdnem mindig rosszul cserél és ha végül elmegy a bajnokság én csakis őt tudom majd okolni hiszen gyenge játék ide vagy oda, Rijkaardon legalább 10 pont elment ebben a szezonban. Mennie kellel fuero írta:Sajnos szerintem nem fogják elküldeni őt. Kap még 1 évet a vezetőségtől, de ha akkorra se lesz eredmény akkor biztos a távozása. De sajnos most maradni fog.
Máté Krisztina szavaival élve: Viszlát! Ön a leggyengébb láncszem!Vito írta:és megint benn maradt egy csere...
ha időt húzunk, akkor húzzunk időt normálisan.
Isten Önnel Mester Úr!