Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dunga is a fizikumát kritizálta.vaLe5 írta:Én is ezt tartom valószinübbnek.grecki írta:Hát... Még akár lehet is benne valami, mert a játékában a legnagyobb különbség szerintem a fizikumának a hiánya. Igaz, szerintem ez inkább az alapozás és a rendszeres edzés elmaradásának az eredménye lehet...
Én is ezt tartom valószinübbnek.grecki írta:Hát... Még akár lehet is benne valami, mert a játékában a legnagyobb különbség szerintem a fizikumának a hiánya. Igaz, szerintem ez inkább az alapozás és a rendszeres edzés elmaradásának az eredménye lehet...
mondjuk azt nem hallotátok ?Hogy roni kapcsolatban volt azzal az orvossal , aki a tour de franceon doppingolta a versenyzőket .Meg beckhem is meg 1 csomó focista.Barcaforever írta:Nézem Ronaldinho, "magic" videóit, hát de ez az idei Ronaldinhot tényleg, mintha megszállta volna vmi.Esküszöm a videóban szereplő emberre nem ismerek rá.Megy,fut ameddig bír,szlalomozik, az emberek között, nem pedig bal oldalt megáll és bead vagy éppen passzol egyet a bal-beknek.![]()
Jó mellette egyéni gólcsúcs volt, de annak sok összetevője volt.Azt mondom, inkább rúgjon 9 gólt, de inkább a társaival rugassa meg a többit és játszon gyönyürűen.
nike.com -on megtalálod...balazsfoci írta:hali emberek!
tud vki segíteni nekem? mi a címe Ronnie honlapjának, amin a 10R-t bemutatja?
előre is kösz aki segít
Hát szntem,éjszakai életük vastagon benne vanelprat írta:"...az új idénytől bevezetendő új rendelkezéseket a jelek szerint elfogadja Ronaldinho Gaúcho, aki Samuel Eto'óval együtt a törvények megalkotásának egyik fő „kiharcolója" volt a rosszabb magaviseletével..."
Vannak sejtéseim,de valaki mondja már meg pontosan mit takar6 ez ,mert a cikk hátralévő részében konkrétan nincs leírva![]()
![]()
Na én is pont ezt akartam ide is belinkelni. Lemaradtam (:bazsa007 írta:...és milyet ollózott a hétvégén!
sztem nem játszott rosszul, volt eto'o-nak egy nagy helyzete, amit asszem pont ronaldinho tálalt elé. gyönyörű volt, kár hogy nem ment be...
itt lehet szavazni az egyik góljára:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... anyol.html
Hát nagyon remélem,hogy megfelelő nyári alapozással,és pihenéssel ismét olyan lessz,akitől rettegnek a védők,idén is volt pár ilyen eset,de sajnos jóval több visszapasz jellemezte,mint tavaly....Roniee21 írta:Jövőre nagyon nagy lesz......higyetek nekem!