Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÁÁÁÁ dehogySharkinho írta: Hadbíróság elé állsz vagy mi![]()
Hadbíróság elé állsz vagy miozsimiki írta:Szép egy alkeszpár vagytokPerrero írta:ma 4 Tequilát ittunk egy ezresért, és sierra volt ez is...
![]()
![]()
Mi eléggé le vagyunk maradva...bár pénteken pótóljuk vmennyire
![]()
Kár,h szombaton meg korán kelek....jelenésem lesz ugyanis vhol..
![]()
![]()
Szép egy alkeszpár vagytokPerrero írta:ma 4 Tequilát ittunk egy ezresért, és sierra volt ez is...
LebuktamSharkinho írta:Ez gyanús...A Te kezed lehet a dologban
![]()
Sztem szidtuk is...Los Banditos írta:Ha jövőre bajnokok leszünk vele, akkor remélem mindenki meg fog nyugodni. Egyébként ha valamikor, akkor már a múlthéten kelett volna szidni Rijkaardot, mert ott tényleg elcseszte, de tegnap nagyon jól játszottunk.![]()
Hm,hát azt hogy sikerültelprat írta: ....ráad 650be került+borravaló...szééééééééép
Örülök, hogy Te örülsz nekiLos Banditos írta:Sokan szeretnék még, de nem fog. Egyébként én szeretném, hogy itt maradjon. 4 éve van itt. Szerzett 2 bajnoki címet, 2 ezüstöt, 2 Szuperkupát és egy BL-t.
És ő húzott ki minket a [auto_cenzúra], mert amíg nem ő volt az edző, addig nagyon gyengék voltunk.
Sokan szeretnék még, de nem fog. Egyébként én szeretném, hogy itt maradjon. 4 éve van itt. Szerzett 2 bajnoki címet, 2 ezüstöt, 2 Szuperkupát és egy BL-t.antiimperialista írta:rijkaard TAKARODJ MÁR EL BARCELONÁBÓL!!!
Az enyém még megvanSharkinho írta:Gondolom eltűnt, mint a Moderátor rangok...
Hát igen...kovinho írta:De azért elég szmorú vagyok...
Hát, gondolom elszabadultak az indulatokSlither írta:Téleg, mit csináltak ott? Mert csak azt mutatták, hogy a rendőrök elkezték verni őket, hogy miért, az számomra nem derült ki.Zozzy 5 írta: Hát igen...Egyébként szerintem a szurkolóknak nem tombolni kellett volna a meccsen, hanem a Barca himnuszt énekelni!