Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyival egészíteném ki, hogy meg lehetne ezt próbálni Wengerrel, sőt Lippivel is.shandor írta:Én felvenném a kapcsolatot Scolarival, s kötnék vele egy előszerződést 2008-as EB utánra. Nem feltétlen kell, h ide is jöjjön (bánatpénznek kapna pár miskát, ha mégis maradna Rijkaard), csak akkor a hollandussal is lehetne közölni, HA ez meg ez nem teljesül: ADIOS.
Tisztességes lenne mindenki felé, mert megkapná az esélyt Rijkaard is (most már tudjuk, megkapta), de a csapat biztosítva lenne egy jó edzővel 2008-tól. És parázzon csak Rijkaard is, h rezeg a pad. A játékosok meg, ha szeretnék, h maradjon a holland mester és a "szabadság", hajtsanak, hajtsanak, hajtsanak!!!
Na ezért kérdeztem, mert a Dél Amerikai edzőket nem nagyon ismerem klubszinten...grecki írta:Dél-Amerikában mindent megnyert, Európában meg még nem is volt talán klubcsapata...Atesz írta: Amúgy Scolari ért már el valamit klub szinten???![]()
Azt szeretem, amilyen focit, és ahogyan játszattja.Atesz írta:Mit szeretsz ennyi Scolariban???? Én pl. gyűlölöm...
Lippi sokkal jobb edző szvsz. Amúgy meg, ga netán jönne Lippi (úgy se jön), akkor mért kéne kirúgni???
Mit szeretsz ennyi Scolariban???? Én pl. gyűlölöm...barca99 írta:Én csak azért örülök, hogy marad, mert akkor így van esély rá, hogy az EB után megszerezzük Scolarit!![]()
Ha most elmenne, jönne mondjuk Lippi, nem hiszem, hogy egy év múlva kirúgnánk. Főleg úgy, hogy mondjuk úgy hozná az eredményt, mint Capello. Nem akarok olyan focit nézni...
Ez így van....az olaszok a vb-n azért nem játszottak klasszikus olaszfocit....gondoljunk csak a németek elleni hosszabbításraSlither írta:Lippi sokkal támadóbb szelemű.barca99 írta:Én csak azért örülök, hogy marad, mert akkor így van esély rá, hogy az EB után megszerezzük Scolarit!![]()
Ha most elmenne, jönne mondjuk Lippi, nem hiszem, hogy egy év múlva kirúgnánk. Főleg úgy, hogy mondjuk úgy hozná az eredményt, mint Capello. Nem akarok olyan focit nézni...
Lippi sokkal támadóbb szelemű.barca99 írta:Én csak azért örülök, hogy marad, mert akkor így van esély rá, hogy az EB után megszerezzük Scolarit!![]()
Debizony.doki írta:Tisztelem a véleményedet,ill. véleményeteket,de azért annyira nem tuti a maradása.ozsimiki írta:Oké,akkor utoljára:
Frank 1000%,h MARAD
Szimpinek mindíg is szimpi volt...Los Banditos írta:The Mastermind